ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    09. Rujan 2019. 08:48

Lidl uspjesno obavljen, kod mene ili ne narucuju velike brojeve ili smo sve buce :D
    Sve izgleda netaknuto na hrpi, a jedva nasla tajice L dva komada, ostalih brojeva milijun, traperice 42 isto vidjela jos samo jedne. I grudnjak zadnji 90C, a ostalih veličina (manjih) milijun. Ugl. ja zadovoljna :D

[/url

Frajla
    09. Rujan 2019. 08:53

Grizli

Drugo sto mi je savjetovala jedna psihologica koja radi u vrticu da ako se beba od rodjenja navikne da uvijek vidi mamu ili ju cuje da je jako blizu da poslije se tesko odvaja od nje i dozivljavaju stresove kod odlaska u jaslice ili recimo da mama mora negdje bez bebe. Da puno mama drzi bebu tako da ih vidi u svakom momentu, ali i da beba njih vidi, a to da je krivo jer da beba mora nauciti dozvat mamu kad treba. Pa me i to ponukalo da dam bebi njenog prostora bimo rekli.

Pa evo iz mog skromnog iskustva ovo za blizinu mame nije istina.
    Mi smo sami u zg, sva bliza i dalja rodbina je u slavoniji, imamo malecki stan, muz radi u smjenama i to djete je sisalo doslovno svaka 2 sata do svojih 6 mjeseci. Znaci stalno me gleda. 
    I evo ga obozava ici u vrtic i place kad ide doma 
    Valjda sam mu dosadila 🙈🤪
    Mislim, ja sam oduvijek dala da ga nosi i vodi tko gdje hoce (mislim u setnju, kasnije igraonicu/igraliste i sl), nisam radila dramu od toga, ali to je stvarno par dana u mjesecu kad bi otisli kod nekoga ili kad bi netko dosao

MaRe
    09. Rujan 2019. 09:06

Dobro jutro..ja danas produžila do 9..naravno nakon buđenja oko 4 jer ovaj moj je očito neki nogometaš..jutros sam ga osjetila istovremeno i dolje kod mjehura i gore nekako,valjda se rastezao 😁
    Sretno svima dns :)

09. Rujan 2019. 09:09

I ja obavila Lidl i kupila sve naumljeno. Vani je sator pa sam bila sokirana koliko ljudi no svi su u sator otisli a ja na miru unutra uzela sto mi pasalo. Traperice sam probala i super su,vec se peru 😂 Na kraju jedino vrecu nisam uzela jer mi se uzivo nije svidala, boje su mi bile cudne. Bodice i pidamicu sam pokupila i to je sluzbeno moja prva odjeca za bebu 🥰 I da... meni se cini da ima dosta manjih velicina za trudnice, vise nego velikih. Meni cice nisu stale u 42 kosulju pa mi se cini ili da je manja velicina ili su se meni dosta povecale 😐

• Kengurica
    09. Rujan 2019. 09:17

Angie bas mi je drago da je proradilo.
    Za Lidl, ja već bila jer od alergije nisam mogla spavati. Uzela tajice S i M da vidim koje su mi bolje kad u kutiji od M se nalaze L. Baksuz. Inace sive su slampavije malo od crnih ako im je ova nova tura kao stara koju sam dobila od kolegice. 
    Potkosulju sam uzela S i M i vise taman mi je S, al bojim se da ce cice nakon poroda malo buknuti pa cu ipak M zadrzati. Naime potkosulja ima kao top u sebi za pospremiti cice i to mi ae cini da je nekako stisnuto, ali da nema toga realan je broj. Meni trapke nisu udobne, ali ja ne volim skinny (iako ga nosim) jer sam dosta jaka u guzici i bokovima i vracam ih iako mi se za normalno gradjenu curu cine super. 
     .
    Da li netko zna jel ova vreća za bebu zimska i jel pretanka za zimu? Uzela sam, al sad mi sogorica kaze da se njoj malo ipak pretanka čini pa nisam pametna.
    Grizli da li sam dobro shvatila. Ovo voce u ducanima barem nema te pesticide neke koje bi ovo s placa moglo imati? Ja uopce vise ne znam di da kupujem voce kad nemam nekog pouzdanog za domace jer mi se cini da kaj god uzmem je stetno na ovaj ili onaj nacin.

samonezelje
    09. Rujan 2019. 09:31

Samo da javim, bila u ljekarnama Svaljek i pitala za Mustela uzorke za bebe, i dobìla sam u maloj toaletnoj torbici vodu za pranje, gel za pranje, losion i kremu Stelatopia. Isplatilo se zicat.
    U lidlu uzela 2 para trapki i 2 para tajica i bluzu da isprobam, pa cu popodne vidjet kaj ce odgovarat, a kaj cu zamijenit. Cini mi se ovak sad da cu ipak uzet potkosulje umj bluze.. Sretno na pregledima i sa skolarcima i vrticancima!

sofi09
    09. Rujan 2019. 09:35

Sretno cure danas na pregledima i prvom danu skole/ vrtica...Vi ste bome vec skoro sve obavile, a ja tek pijem kavu😂 Imam 3-4 LIDLA ne toliko daleko od kuce pa mi se ne zuri, a i rucak sam sinoc skuhala tako da stignem obici sve LIDL trgovine u RI😂😂

Dalindas
    09. Rujan 2019. 10:11

Evo i ja stigla iz Lidla ,kupila sam sve sto sam htjela osim haljine . Nije bilo veličine . I ja sam tuniku uzela 44,42 mi je već sad nekako na knap u grudima . Možda popodne odem do drugog lidla da skicnem da li im je ostala haljina u mojoj veličini .

Grizli
    09. Rujan 2019. 10:35

Frajla mislim da nije ta zena mislila da mi bas napustimo stan i ne obracamo nista paznje na bebe da one budu vecinom same. Nego vise kao u smislu da dok beba spava da ne treba da sjedimo pored i cim otvori oci da smo iznad nje i dizemo ih. Nego da moze biti i u susjednoj sobi beba pa tek kad se javi da dodjes do nje. Jer da ima puno mama koje doslovno nisu dozvoljale da beba zaplace odmah su skakale i nad kreveticem stajale dok su bebe spavale. Nekako sam si ja to tako shvatila iz razgovora s njom da ne treba sad bebama dahtat nad vratom. I da dok recimo kuhamo ili spremam ne mora beba stajat na metar od nas posebno ako spava, jer da joj nista nece biti ako spava par metara dalje ili u drugoj prostoriji. Ili neke peglaju i ususavaju sa bebama u nosiljci. Pa s tim dijelom mislim da ima pravo ne znam tesko mi je to procjeniti sada pa mi to nekako ima i smisla.
    Kengurice znam za Lidl i Kaufland npr da kod isporuke voca i povrca proizvođac ispunjava toliku papirologiju i izmedju ostalo moraju dat podatak o tretiranjem sa pesticidima, prolaze njihovu internu kontrolu. Dok voce i povrce na placu to ne prolazi. Ne kazem da svi na placu ne valjaju daleko od toga i sama kupujem tamo voce i povrce al iskljucivo od proverenih OPG-a. Moje testiranje uvijek je da pitam kad je zadnji put spricano i s cime ili protiv cega? Oni koji mi kazu s nicim to je bio ili organsko a plodovi izgledaju kao nacrtani znam da lazu. Jer nikad nije plod idealan. Kao i spinat recimo mora imati male listove i blitva a ne od pol metra. Ako proizvođac kaze odgovor da je spircano prije 2 tjedna onda vec znam da i vodi racuna ili mi odgovori s cime znaci da nije neodgovoran i da je educiran. Ja radje kupim jabuku koja je malo ostecena nego savršenu. Sljiva ako ima bijeli kao premaz preko znaci da je svijeze ubrana, ako se sjajni nije. Tako da ima puno caka po kojima se moze znat. Grozdje ove godine stolno ce biti malo i ruznijeg izgleda ako je domace. Breskve ne kupujem nikad nigdje jer se one tretiraju i do 20 puta dok sazriju, nego nektarine koje se manje tretiraju. Nije u trgovinama savršeno da se razumimo i cesto nema nikakvog okusa, al spinat i blitu kupujem iakljucivo smrznuto nikad svjeze. Spinat je najbogatije povrce teskim metalima recimo,  a prije smrzavanja prolazi kontrolu. 

Angie1205
    09. Rujan 2019. 10:36

Lidl obavljen!! Vrlo uspjesan shoping!!
    2 tajica, trapke, haljina, tunika....nezz jesam kaj zaboravila?? Uglavnom ja prezadovoljna 😬
    Sad sjele na kavu curke i ja i cekamo pola 12 da krenemo prema skolici laganini!! 🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.