Jutroooo! Meni vec jutros uzeli krv za test senzibilizacije i kampiram pred lidlom.. ima nas vec dosta trbusastih ovdje.. bit ce tucnjave

Jutro cure, sretno na pregledima danas!
Sretno prvi dan škole i vrtića, a naročito malim prvašićima i jasličarima😃
Meni malo neobično što počinje škola bez mene.. Al zato umjesto na posao odoh u lidla 😃🙃

Evo uspjela sam preko moba 🤘
Skinula Chrome i tak mi da...sve ludo. Al hvala za ideju jer mj uopce nije palo na pamet da je do preglednika 😉

Dobro jutroo i sretno svima danas 😊😊
ako trazite ladičar za bebine stvari a da Vam ostane za kasnije .. mi smo uzeli sa namjestaj.hr brza dostava povoljno i jako kvalitetno 😊😊
nas je sastavljen sad samo ceka da se napuni bebinim stvarima 😊 stavila bih sliku al nezz kako 🙈
i ako kojoj treba poklanjam 2x pampers premium care vel 1 ( 2-5 ) kila, neotvoreno ♥️
Kako sam ja dobro prosla danas u Lidlu. Nigdje nikoga skoro, kod nas prolom oblaka i valjda se nikom ne da doc po tom vremenu. Uzela sve sto naumila ispregeldala fino na miru. Inace za cure koje su rekle da trebaju male brojeve ima i broj 34 tako da znate. I rifle mi izgledaju super mekane.

Lidl uspjesno obavljen, kod mene ili ne narucuju velike brojeve ili smo sve buce :D
Sve izgleda netaknuto na hrpi, a jedva nasla tajice L dva komada, ostalih brojeva milijun, traperice 42 isto vidjela jos samo jedne. I grudnjak zadnji 90C, a ostalih veličina (manjih) milijun. Ugl. ja zadovoljna :D

[/url
Drugo sto mi je savjetovala jedna psihologica koja radi u vrticu da ako se beba od rodjenja navikne da uvijek vidi mamu ili ju cuje da je jako blizu da poslije se tesko odvaja od nje i dozivljavaju stresove kod odlaska u jaslice ili recimo da mama mora negdje bez bebe. Da puno mama drzi bebu tako da ih vidi u svakom momentu, ali i da beba njih vidi, a to da je krivo jer da beba mora nauciti dozvat mamu kad treba. Pa me i to ponukalo da dam bebi njenog prostora bimo rekli.
Pa evo iz mog skromnog iskustva ovo za blizinu mame nije istina.
Mi smo sami u zg, sva bliza i dalja rodbina je u slavoniji, imamo malecki stan, muz radi u smjenama i to djete je sisalo doslovno svaka 2 sata do svojih 6 mjeseci. Znaci stalno me gleda.
I evo ga obozava ici u vrtic i place kad ide doma
Valjda sam mu dosadila 🙈🤪
Mislim, ja sam oduvijek dala da ga nosi i vodi tko gdje hoce (mislim u setnju, kasnije igraonicu/igraliste i sl), nisam radila dramu od toga, ali to je stvarno par dana u mjesecu kad bi otisli kod nekoga ili kad bi netko dosao

Dobro jutro..ja danas produžila do 9..naravno nakon buđenja oko 4 jer ovaj moj je očito neki nogometaš..jutros sam ga osjetila istovremeno i dolje kod mjehura i gore nekako,valjda se rastezao 😁
Sretno svima dns :)

I ja obavila Lidl i kupila sve naumljeno. Vani je sator pa sam bila sokirana koliko ljudi no svi su u sator otisli a ja na miru unutra uzela sto mi pasalo. Traperice sam probala i super su,vec se peru 😂 Na kraju jedino vrecu nisam uzela jer mi se uzivo nije svidala, boje su mi bile cudne. Bodice i pidamicu sam pokupila i to je sluzbeno moja prva odjeca za bebu 🥰 I da... meni se cini da ima dosta manjih velicina za trudnice, vise nego velikih. Meni cice nisu stale u 42 kosulju pa mi se cini ili da je manja velicina ili su se meni dosta povecale 😐
Angie bas mi je drago da je proradilo.
Za Lidl, ja već bila jer od alergije nisam mogla spavati. Uzela tajice S i M da vidim koje su mi bolje kad u kutiji od M se nalaze L. Baksuz. Inace sive su slampavije malo od crnih ako im je ova nova tura kao stara koju sam dobila od kolegice.
Potkosulju sam uzela S i M i vise taman mi je S, al bojim se da ce cice nakon poroda malo buknuti pa cu ipak M zadrzati. Naime potkosulja ima kao top u sebi za pospremiti cice i to mi ae cini da je nekako stisnuto, ali da nema toga realan je broj. Meni trapke nisu udobne, ali ja ne volim skinny (iako ga nosim) jer sam dosta jaka u guzici i bokovima i vracam ih iako mi se za normalno gradjenu curu cine super.
.
Da li netko zna jel ova vreća za bebu zimska i jel pretanka za zimu? Uzela sam, al sad mi sogorica kaze da se njoj malo ipak pretanka čini pa nisam pametna.
Grizli da li sam dobro shvatila. Ovo voce u ducanima barem nema te pesticide neke koje bi ovo s placa moglo imati? Ja uopce vise ne znam di da kupujem voce kad nemam nekog pouzdanog za domace jer mi se cini da kaj god uzmem je stetno na ovaj ili onaj nacin.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji