Jutroo curke...sretno na pregledima, i vrticancima i skolarcima uspjesan dan zelim!
Ja sam smislila da cu preskociti ovaj tj Lidl jer snaci cu se s onim sto imam, a imamo jedne svatove pa ce mi trebati love za to. Ali sad kad citam kako sopingirate otisla bi iste sek, sprjecava me samo to sto muz radi pa nemam auto... 😂

L 💛
Voce i povtce meso i jaja imamo domace. Ono sto kupim su banane mandarine i narance i lubenicu a to sad bas mislim da nema razlike kupila na placi ili ne.
Lidl - svaka vam cast na volji..mi bili subotu u Mani djecja robica na popustu i obukli malog do proljeca i ja jedva prezivila. Uopce nemam zivaca se guzvat po ducanima i traziti ista..a u ovom lidlu sto mi najblize guzva je uvijek 🤮
Super za sve dobre shopinge
I super za dobre preglede 👍👍
Mikio cestitam za uredan pregled. 🤗 A sto se tice tih BH kontrakcija...kako to osjetis? Mozda je glupo pitanje...mene zna navecer nekad tako uhvatiti da mi se kao zgrci donji dio trbuha, bas bude tvrd i kao kvrga se napravi pa popusti, i tako par put u nekih pola sata i prestane. Nije bas svaki dan ali skoro...pa mi se cini da bi to bile te kontrakcije...🤔

L 💛
Mikio cestitam za uredan pregled. 🤗 A sto se tice tih BH kontrakcija…kako to osjetis? Mozda je glupo pitanje…mene zna navecer nekad tako uhvatiti da mi se kao zgrci donji dio trbuha, bas bude tvrd i kao kvrga se napravi pa popusti, i tako par put u nekih pola sata i prestane. Nije bas svaki dan ali skoro…pa mi se cini da bi to bile te kontrakcije…🤔
Meni se to isto dogada... a vidim da smo mi isto trudne 😀
Mikio cestitam za uredan pregled. 🤗 A sto se tice tih BH kontrakcija…kako to osjetis? Mozda je glupo pitanje…mene zna navecer nekad tako uhvatiti da mi se kao zgrci donji dio trbuha, bas bude tvrd i kao kvrga se napravi pa popusti, i tako par put u nekih pola sata i prestane. Nije bas svaki dan ali skoro…pa mi se cini da bi to bile te kontrakcije…🤔
Meni se to isto dogada… a vidim da smo mi isto trudne 😀
Heh...vidi stvarno 😀 Ja sam prvo mislila da se mozda beba okrece ili nesto jer je okrenuta na zadak pa kao mozda ima guzu na mamu pa treba mjesta da se okrene...a sad razmisljam da su mozda ipak kontrakcije. Nije to tako strasno samo me strah da se ne bi pocela otvarati jer mi je nisko posteljica 🤔

L 💛
Frajla mislim da nije ta zena mislila da mi bas napustimo stan i ne obracamo nista paznje na bebe da one budu vecinom same. Nego vise kao u smislu da dok beba spava da ne treba da sjedimo pored i cim otvori oci da smo iznad nje i dizemo ih. Nego da moze biti i u susjednoj sobi beba pa tek kad se javi da dodjes do nje. Jer da ima puno mama koje doslovno nisu dozvoljale da beba zaplace odmah su skakale i nad kreveticem stajale dok su bebe spavale. Nekako sam si ja to tako shvatila iz razgovora s njom da ne treba sad bebama dahtat nad vratom. I da dok recimo kuhamo ili spremam ne mora beba stajat na metar od nas posebno ako spava, jer da joj nista nece biti ako spava par metara dalje ili u drugoj prostoriji. Ili neke peglaju i ususavaju sa bebama u nosiljci. Pa s tim dijelom mislim da ima pravo ne znam tesko mi je to procjeniti sada pa mi to nekako ima i smisla.
Ma da, jedno je teorija, drugi je stvarnost. Sve mi cemo da prostite pojest gov** za nesto od onoga sto pricamo dok nemamo djecu. Kod nekog ce to biti nosanje, kod nekog spavanje, kod nekog hranjenje....
Slazem se da ova teorija ima smisla, a opet, nemoguce je znati kakva bi razlika bila da je nesto u prvim mjesecima bilo drugacije. S puno toga se ipak i radamo, neki su drustveniji, neki manje drustveni i sl.
A slazem se i za ovo za pesticide, evo muzevi imaju bascu (za svoje potrebe) i nesto svog voca i povrca, ali to je toliko spricano, uzas jedan 😱 bili su jako ocajni kad je zabranjena prodaja kojecega od tog otrova kod nas, pa odu u nabavku preko granice. 😏 i sigurna sam da nisu jedini.
A o placu u zg necu ni pricati, 95% preprodavaci, a cijene su im koma. U jeku sezone kg lubenice 8 kn 🤬
Tako da stvarno rijetko idem

Ja neznam kaj je moje, ali ja imam dolje onako ko grceve nakon ustajanja iz kreveta...:/ Ko oni mensturalni grcevi....ali prode dok se rashodam.... Zatvorena sam i sve...

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sretno danas na pregledima, a i vašoj dječici u vrtićima i školama 😄 Vidim da vam je taj Lidl zakon 😁 Koliko pišete o tome, i ja bih došla u Hr da vidim šta ima u Lidlu 😂
Mikio Čestitam na lijepim vijestima, tu smo negdje, baš me zanima koliko je moj beban težak 😄 Je l' to naprednija beba, kažu li šta? Jer meni su rekli da jeste, ali ne znam za težinu, pa se orjentišem po tebi 😄 A te kontrakcije se vide na ultrazvuku ili?
Ja nemam tako da mi se zgrči i popusti, nego više kao neki pritisak na donji dio stomaka, nekad je to i lagan bol, kao menstrualni bolovi, ali ništa puno. S tim da traje, npr najviše osjetim kad se okrećem sa boka na bok, kad ustajem...
Jaivanpa Isto i ja osjetim, kao menstrualni bolovi nakon što sam popila tabletu protiv bolova, onako lagani. Ali isto tako kad ustajem. Na svakom pregledu je sve u redu, pa vidjećemo do sledećeg. A i beba mi je opet nisko, možda i ona stvara neki pritisak
Uspješno obavljen lidl, čak sam dva puta išla jer sam zaboravila haljinu na točkice odnjet na kasu🤦♀️ Kupila svašta, 2haljine, 2para tajica, 2para zimskih štrampli s gaćama, piđamu, đemper na preklop, malome posteljinu i jorgančić, nekoliko piđamica, tetrića, ručnike s kapuljačom, vreću za spavanje. Ja inače ne volim ić po dućanima i kad odem kupim više stvari da ne moram tako skoro opet😊🤣 baš sam zadovoljna obavljenim, i nije bila neka tragična gužva..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji