Mikio cestitam za uredan pregled. 🤗 A sto se tice tih BH kontrakcija…kako to osjetis? Mozda je glupo pitanje…mene zna navecer nekad tako uhvatiti da mi se kao zgrci donji dio trbuha, bas bude tvrd i kao kvrga se napravi pa popusti, i tako par put u nekih pola sata i prestane. Nije bas svaki dan ali skoro…pa mi se cini da bi to bile te kontrakcije…🤔
Meni se to isto dogada… a vidim da smo mi isto trudne 😀
Heh…vidi stvarno 😀 Ja sam prvo mislila da se mozda beba okrece ili nesto jer je okrenuta na zadak pa kao mozda ima guzu na mamu pa treba mjesta da se okrene…a sad razmisljam da su mozda ipak kontrakcije. Nije to tako strasno samo me strah da se ne bi pocela otvarati jer mi je nisko posteljica 🤔
Meni je isto bila nisko na proslom pregledu,idem sutra ponovno pa cu vidjet kakvo je stanje. Meni se te kontrakcije dogode kad ili dugo sjedim ili dugo stojim ili kad ne popijem vodu. Ne znam kakve veze ima no vidim da voda utjece 😂
Jos mi samo rano otvaranje treba nakon hematoma, mioma i krvarenja u prvom trimestru 😂 Vidjet cu sutra
Dovoljno si vec drame imala....mislim da je to nije nista zabrinjavajuce ali svakako ispitaj sbe sutra pa nam proslijedi inf 😉
L 💛
JaivanpaIsto i ja osjetim, kao menstrualni bolovi nakon što sam popila tabletu protiv bolova, onako lagani. Ali isto tako kad ustajem. Na svakom pregledu je sve u redu, pa vidjećemo do sledećeg. A i beba mi je opet nisko, možda i ona stvara neki pritisak
Tocno to, okretanje s boka na bok i ustajanje iz kreveta. Ovako uopće nemam...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo nas 😁 izvjesce iz jaslica je tu 😉
bez suza uglavnom je proslo sve,samo je bio ljut na kraju sto je morao kuci. 😃 zadovoljan on, zadovoljne tete 👍a bome i mama sto je najvaznije. Iscekuje jutro kad ce ponovo ici. Ne znam koliko ce ga to drzati ☺
Curke bravo za Lidaru!! 👍 i mikio na pregledu. ☺
Mi smo jutro proveli ipak na pedijatriji 🙈... On je cvrsto odlucio ne krenuti u vrtic 😅
Uglavnom akutni laringitis i sad treba cekat novmc i drzat fige da ova nece biti tako grozna kao prosla. Sva steca ima inhalator jer je kcer imala bronhitise pa cemo inhalirati fizioloskom, fenistil kapi i klasika spricanje nosa a ako se ponovi ovu noc moramo doc na injekciju kortica ipak... E pa sad... A kcer... I ona je zastopana ali dr joj je dala zeleno svjetlo da ode u skolu ipak, pa sad i nad njom bdijem... Lidl sam protrcala na povratku al na zalost potkosulja noje bilo vise no uzela haljinu i bluzicu... Al ce biti tockastih trudnica ovu jesen 🤣
BH kontrakcije sam imala s malcem od nekog 20-og tjedna i u Petrovoj su mi rekli da ih ne smijem imati vise od deset u danu, sve ostalo je ok 🤷♀️
url=https://lilypie.com][/url
Meni se ta kontrakcija dogodi jednom.u par dana pa se nadam da je ok 🤔
Ja jos mislim da nemam te kontrakcije. Samo jedan dan mi se pojavila jedna kvrga na trbuhu i mislila sam da je to bebina guza. E sad ste mi dale na razmisljanje. Kod mene se grcevi jave cim malo zesce krenem s poslom, al nakon lezanja na boku prolazi pa se ne zelim uznemiravat s time. Valjda je to normalno.
A ja ne znam sto je mene uhvatilo danas ja krenula cistit ormar u sobi za bebu, a zavrsila na dnevnom i kuhinji. Generalno pocistila sve ormare, preslozila se i sad 10 min razmisljam dal uopce vise znam gdje mi je sta. Bit ce zabavno sada par dana dok se ne naviknemo.
Cestitam curama sa urednim pregledima. Bas je lijepo kad nam se trudnoce odvijaju normalno i smireno.
PetraB zao mi je da su ti klinci bolesni. Brzo ozdravljenje!
Pitanje opet za iskusne mame... Dal je nuzno za bebe kupovat bas rucnike one djecje ili za to mogu koristiti se oni mali i sredje velicine obicni. Ja imam nekih 10 novih rucnika jos s etikotom sto sam podobivala i sad gledam dal uopce da kupujem za bebu nove ili te da namjenim bebi i gotovo.
Petra i moj bojkotira vrtic. Zacepljen jucer temp danas neki kasalj vidjet cemo noc pa ako bude ok srijedu vrtic ako ne sutra pedijatar .. jeeej..😤😤 samo nek oni ozdrave cin prije 🤞🤞
Cure koja od vas je spominjala putni krevetic sa podlogom za prematanje? Znate li mozda gdje bi se mogla kupiti ta podloga a da se stavi na obican drveni krevetic?? Sta god ukucam dobijem samo nastavak za komode :(
Ja jos mislim da nemam te kontrakcije. Samo jedan dan mi se pojavila jedna kvrga na trbuhu i mislila sam da je to bebina guza. E sad ste mi dale na razmisljanje. Kod mene se grcevi jave cim malo zesce krenem s poslom, al nakon lezanja na boku prolazi pa se ne zelim uznemiravat s time. Valjda je to normalno.
A ja ne znam sto je mene uhvatilo danas ja krenula cistit ormar u sobi za bebu, a zavrsila na dnevnom i kuhinji. Generalno pocistila sve ormare, preslozila se i sad 10 min razmisljam dal uopce vise znam gdje mi je sta. Bit ce zabavno sada par dana dok se ne naviknemo.
Cestitam curama sa urednim pregledima. Bas je lijepo kad nam se trudnoce odvijaju normalno i smireno.
PetraB zao mi je da su ti klinci bolesni. Brzo ozdravljenje!
Pitanje opet za iskusne mame… Dal je nuzno za bebe kupovat bas rucnike one djecje ili za to mogu koristiti se oni mali i sredje velicine obicni. Ja imam nekih 10 novih rucnika jos s etikotom sto sam podobivala i sad gledam dal uopce da kupujem za bebu nove ili te da namjenim bebi i gotovo.
Ma oni za bebu imaju nego tu ko kapuljacicu za lakse obrisat glavicu a drugo rucnik ko rucnik bas nema razlike obrise se beba ovako ili onako 😊😊
Prvi skolski dan moje skolarke prosao i vise nego uspjesno!! Na kraju je pristojno digla ruku i pitala uciteljicu da zakaj su tak brzo gotovi i jel smije ona doci i sutra?! 😂😂😂😂
17 ih je u razredu a od toga 4 Lee (jedna od njih je moja) 🙈
Seka nam je jos cekala 1.sat kad smo mi bile gotove, mi se pobrale doma a nju ce mm pokupit, taman je u 16h gotov tako da je danas dan bio i vise no uspjesan 🥰
Kaj se tice 🥦...nemam pekare ni blizu, koji km moram prec da dodjem do 🥦a svako jutro mi se ne da vozat samo radi toga...dorucak je pohani kruh, pahuljice, cokolino....ko sta uhvati 😂 i ne zalim se uopce. Preporodila sam se otkako sam u kuci, nema vise 4.kata i zatvora u 4 zida....bas nam je lijepo. A cujem jucer da se po starom kvartu prica kak zivimo u kucici na nekom polju di nema nigdje zive duse i tak, svasta nesto pa sam se nasmijala ko blesava 😂😂
Radi takvih gluposti sam jos sretnija sto smo se maknuli iz takve okoline.
Dobro jutroo i sretno svima danas 😊😊
ako trazite ladičar za bebine stvari a da Vam ostane za kasnije .. mi smo uzeli sa namjestaj.hr brza dostava povoljno i jako kvalitetno 😊😊
nas je sastavljen sad samo ceka da se napuni bebinim stvarima 😊 stavila bih sliku al nezz kako 🙈
i ako kojoj treba poklanjam 2x pampers premium care vel 1 ( 2-5 ) kila, neotvoreno ♥️
Imas mozda link od tog ladicara, bas me zanima kak izgleda..i mi smo trenutno u potrazi za komodicom koju mozemo i kasnije iskoristit
Sortiraj odgovore
Najstariji