ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    09. Rujan 2019. 10:41

Grizli to mi je super kad kažu nije ničim tretirano. Ili samo jednom je špricano ali ekoloskim preparatom..a izgleda kao iz izloga 😔😒😞. U dućanu prodajem voće i povrće ekoloskih proizvođača, moram ful pazit s količinama jer ako se ne proda u 2 dana sve propadne, eto razlike.  

[/url

Lavica27
    09. Rujan 2019. 10:51

Ajme jeste se raspisale😱
    Javite danas dojmove skole/vrtica/pregleda!
    Angie je živa,brokule ni na vidiku🤣
    Lidl me raspigao onako svojski! Od svega sam uzela faking tajice. Došla sam u 8.00,nije bilo jedne potkosulje,jednog grudnjaka,niiiiceg😣😣😣
    Vrecu za spavanje nisam uzimala jer je velicina 70 najmanja,to mi je preveliko. Bodiji mi se nisu bas dopali (uzorak) i njihove bodije ne volim jer se jako rastezu. Kao i obicno oko mi bjezi na zenske stvari,za njih nekako uvijek ima ljepsih stvari... rucnici su pretanki a pidjame su mi ok ali iskreno za 10kn više u lotu kupim u Next-u uzorak po volji. Tako da... za mene neuspješan shopping😭😭😭

MaRe
    09. Rujan 2019. 10:53

a jeste sve vrijedne s Lidlom..dođe mi da i ja odem  A izbjegavam jer mi  trebaju samo tajce a znam da ako odem da ću uzet tko zna šta sve ne 
    Što se voća tiče kupujem samo banane i naranče u trg centrima a jabuke, breskve i grožđe imam od doma pa znam da nije špricano...al slabo ga i uzimam tj. u malim količinama jer ko što kaže DeeDee pokvari se brzo pa ako ne pojedem za 2-3 dana gotovo.  Kupila sam onaj Elebaby pa ću valjda njime nadoknaditi ako mi fali šta vitamina iako gledam da jedem raznovrsno. 
    Cure kojima curka iz sisa...dal se to primjeti? Sinoć kad sam oblačila pidžamu desna mi je bila neobično hladna a lijeva topla i dns idem opet obući haljinu od sinoć i vidim na njoj skoreni krug taman di je bradavica...al nisam primjetila da mi je bila mokra xD Baš ću probat pratiti dns da vidim hoće se ponoviti..nekako mi malo rano 

Lavica27
    09. Rujan 2019. 10:55

Apropo voća i povrća...moji imaju neku njivu u najmu Bogu iza nogu i imam ljeti svježe povrće i voće,kupujem samo banane,nicime ne tretiramo. Sav višak zadržavamo,radimo zimnicu i kiselinu(krastavci,cikla itd). Tako da sam i ja za malu imala za početak dohrane sve naše i mi sve naše jedemo. Na zimu uvijek kupujemo domaće tele i svinju i imam mesa u zamrzivaču, domaća jaja,kozje mlijeko itd itd. Da ne zivim u takvom okruzenju vjerojatno bi i ja sve u lidlu kupovala.

09. Rujan 2019. 11:12

Sto se voca tice,ja isto radije uzmem u marketima jer znam da je kontrolirano...na placu mi baba moze svasta reci a i sama zbog neznanja nije svijesna da prodaje povrce i voce s pesticidima. Recimo susjeda kod mojih staraca non stop prska voce i povrce jer je silno ponosna kad joj izraste "zdravo" i veliko. I naravno da ga prodsje pod domaće iz vrta. A pitanje koliko je to za nas zdravo. Moja mama ne tretira nicim ili eko proizvodima pa npr. paprika bude malo nepravilna i losija no meni je tako draze. Takve paprike nitko ne bi kupio 😂
    S nicim u prehrani ne treba pretjerivat i sve ce biti ok. Najgore je da si netko zabrije da je npr spinat zdrav i jede ga svaki dan... a on moze biti kontaminiran. Da se pojede jednom tjedno sve bi bilo ok. 

DeeSB
    09. Rujan 2019. 11:13

Jutroo curke...sretno na pregledima, i vrticancima i skolarcima uspjesan dan zelim! 
    Ja sam smislila da cu preskociti ovaj tj Lidl jer snaci cu se s onim sto imam, a imamo jedne svatove pa ce mi trebati love za to. Ali sad kad citam kako sopingirate otisla bi iste sek, sprjecava me samo to sto muz radi pa nemam auto... 😂

L 💛

• Sarita15
    09. Rujan 2019. 11:30

Voce i povtce meso i jaja imamo domace. Ono sto kupim su banane mandarine i narance i lubenicu a to sad bas mislim da nema razlike kupila na placi ili ne. 
    Lidl - svaka vam cast na volji..mi bili subotu u Mani djecja robica na popustu i obukli malog do proljeca i ja jedva prezivila. Uopce nemam zivaca se guzvat po ducanima i traziti ista..a u ovom lidlu sto mi najblize guzva je uvijek 🤮 
    Super za sve dobre shopinge 
    I super za dobre preglede  👍👍

DeeSB
    09. Rujan 2019. 11:35

Mikio cestitam za uredan pregled. 🤗 A sto se tice tih BH kontrakcija...kako to osjetis? Mozda je glupo pitanje...mene zna navecer nekad tako uhvatiti da mi se kao zgrci donji dio trbuha, bas bude tvrd i kao kvrga se napravi pa popusti, i tako par put u nekih pola sata i prestane. Nije bas svaki dan ali skoro...pa mi se cini da bi to bile te kontrakcije...🤔

L 💛

09. Rujan 2019. 11:52

DeeSB

Mikio cestitam za uredan pregled. 🤗 A sto se tice tih BH kontrakcija…kako to osjetis? Mozda je glupo pitanje…mene zna navecer nekad tako uhvatiti da mi se kao zgrci donji dio trbuha, bas bude tvrd i kao kvrga se napravi pa popusti, i tako par put u nekih pola sata i prestane. Nije bas svaki dan ali skoro…pa mi se cini da bi to bile te kontrakcije…🤔

Meni se to isto dogada... a vidim da smo mi isto trudne 😀 

DeeSB
    09. Rujan 2019. 12:14

LoSa84

DeeSB

Mikio cestitam za uredan pregled. 🤗 A sto se tice tih BH kontrakcija…kako to osjetis? Mozda je glupo pitanje…mene zna navecer nekad tako uhvatiti da mi se kao zgrci donji dio trbuha, bas bude tvrd i kao kvrga se napravi pa popusti, i tako par put u nekih pola sata i prestane. Nije bas svaki dan ali skoro…pa mi se cini da bi to bile te kontrakcije…🤔

Meni se to isto dogada… a vidim da smo mi isto trudne 😀

Heh...vidi stvarno 😀 Ja sam prvo mislila da se mozda beba okrece ili nesto jer je okrenuta na zadak pa kao mozda ima guzu na mamu pa treba mjesta da se okrene...a sad razmisljam da su mozda ipak kontrakcije. Nije to tako strasno samo me strah da se ne bi pocela otvarati jer mi je nisko posteljica 🤔

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.