Sarita vjerojatno ovisi cije smjernice citas... americki losos je mozda zagadeniji od britanskog 😂😂 Salu na stranu... mislim da nitko u HR ne jede losos vise od dva puta tjedno pa smo ok 😀
Ja mislim i dalje da je ovo neka sala sa mengom i trudnocom jer mi nista od tog nema smisla sta si napisalaAmiii….mislim oprosti… ali prije mj dana si imala odnos kako bi mogla ostat trudna? Mislim svasta se desava ali ovo ti po meni nije bas za forum nego vise za nekog doktora… sry sta tako pisem ali nakon dva dana sta se to rasteze tu ko neka djecja posla mi izgleda
Da je bar sala i ja bih voljela, kao prvo ja imam 25 godina i ne znam ko bi se salio sa tim, i ne znam koliko je pametno napisati ovdje da je taj odnos nastao nasilnickim putem. Sto ne bih pozeljela da se ikome desi na ovom svijetu. I izvinjavam se, necu vas vise gnjaviti :) hvala
Oprosti ali to je onda za prijavu i definitivni odlazak doktoru. Ali ako si imala mjesecnicu toliku i sve negativne testove nema sanse za trudnocu. Kasni ti jer si u soku i strahu i stresu. Molin te potrazi zbilja strucnu pomoc lijecnika to bas nije ni za forum ni za zafrkanciju. Iskreno ti zelim puno srece i jako mi je zao zbog prozivljenog
Ja sam preskrta da jedem losos dva put tjedno🤣
Ne brijem ja baš na te smjernice ko corava kokos al mi nije bilo jasno zašto se ne smije jesti (uopce) losos. Pa si mi razjasnila,fala :)
Ja tunu u konzervi pojedem cca 2puta mjesečno,kako mi dodje. Jedem naše domace kobase jer živim na rubu. U principu sve što sam i u prvoj T radila.
Amiii žao mi je ovo pročitati,nadam se da si dobro i da je sve od stresa.
Sarita vjerojatno ovisi cije smjernice citas… americki losos je mozda zagadeniji od britanskog 😂😂 Salu na stranu… mislim da nitko u HR ne jede losos vise od dva puta tjedno pa smo ok 😀
Ma ja to navela jer ste me sjetile. Htjela sam samo rec da se od godine do godine puno toga mjenja i stalno neke nove zabrane da iskreno ni ne pratim vise 😂
Ne brijem ja baš na te smjernice ko corava kokos al mi nije bilo jasno zašto se ne smije jesti (uopce) losos. Pa si mi razjasnila,fala :)
Ja tunu u konzervi pojedem cca 2puta mjesečno,kako mi dodje. Jedem naše domace kobase jer živim na rubu. U principu sve što sam i u prvoj T radila.
Amiiižao mi je ovo pročitati,nadam se da si dobro i da je sve od stresa.
'Jer zivim na rubu' 😂😂😂 aj nisam jedina. Ja samo gledam jest raznoliko bas jer da idem citat nebi jela nis. Imamo svo domace povrce jaja i meso pa se ne stedim bas. Ne pijem ne pusim. Ne volim slatko. To je dosta. Kako sa prvim tako i sad.
Odrekla sam se alkohola, a bome i cigareta. I tartara! Ne mogu života 🙈🙈🙈
#nemajkastrikesagain
[/url
Petra slazem se sa tobom. Puno toga je bolje pricekati da beba dode da vidimo sa cim imamo posla 🤣🤣 hocu rec ok je nabaviti osnovno ali neke stvari je bolje pricekati da prinova stigne. Recimo ja bi kupnju hranilica nosiljki raznih ljuljacka pelene pustila za nakon poroda. Kad vidite bebu cujete koliko kila ima donesete ju kuci i otprilike vidite kakav ce vam tempo biti lakse cete odrediti sto vam jos treba odnosno ne treba...
Amiiižao mi je ovo pročitati,nadam se da si dobro i da je sve od stresa.
Nadam se i ja. Ovdje sam dosla samo za neki savjet, neku rijec utjehe ali napodose me ko hijene.
Evo da vam se javim, nisam isla onaj dan na hitnu, ali sam otisla danas jer me od petka ko da nesto reze od pupka na dole, sa gin strane je sve okej, malac se mice, ima 230g cak hehe😇 i kaze da nije ni cudo da ga vec osjetim jer je dosta zivahan haha😊 ali, posto sam prehladena i crp je 36.7 i ako cu imat temperaturu vecu od 37.5, moram nazad u bolnicu i tamo cu ostat dok to ne prode posto ta prehlada traje od cetvrtka/petka, ali pozitivno je sto nemam temperaturu za sad😊
Ne znam.kolko si dugo na forumu ili si skroz nova al ovdje ima takvih poplava trolova da cure već pusu na hladno. Nije ništa osobno niti da zamjeris. Žao mi je što itko mora u 21.stoljeću prolaziti što i ti i iskreno se nadam da ćeš se uspjeti oporaviti. Trudnoća nije -pa rekla bih sigurno. I nadam se da ćeš prijaviti to ili barem potražiti stručnu pomoć. 🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji