Apropo prematalica,ja imam ovu običnu komodu iz ikee https://m2.ikea.com/hr/hr/p/hemnes-komoda-s-3-ladice-bijela-90374274/ i na to sam stavila prematalicu ovog tipa https://www.bebenova.eu/podloga-berber-dino-t80.html Jedino mi je muž za 5cm skratio noge na komodi jer mi je nekako bila visoka. Uz to imam ikea pax ormar sa istim frontama (100×206cm). Racunali smo da to ima i za poslije. Sad ću tu komodu i prematalicu te noona-u prebaciti malome a njoj prebaciti njenu ikea kuhinjicu,stolić i stolice i kupiti krevet.

Losahvala za odg probat cu onda promjenit i uloske… ja sam na 3x3 i vise me zivcira i stavljanje i iscjedak i sve, jer redovno mjenjam ali ocito je i kozi dosta svih tih ulozaka i sveg😒
Iva4 meni su ti preporod platneni ulošci. Peri deri, a nema nikakvog crvenila ni osipa.

[/url
Lavice moze pomoc pliz...sad sam vidla da imas ikeinu komodu. Ja sam ih proucavala, al sam vidjela da svima pise da se moraju fixirat za zid zbog mogucnosti prevrtanja. Jel tvoja stabilna ili si ju isto fixirala po njihovim uputama?

Ma nisam niš fiksirala thinkpink. Tolko je teška da ju ja sama jedva pomaknem(nisam krhka zenica, trenutno 70kila u guzi🤣) a kamoli dijete prevrne. Imam zaštite na ladicama pa nije da se može pentrat po njima i slično.

Nabavila sam knjigu: "priručnik za vlasnike malih beba - upute za rukovanje, prijedlozi za otklanjanje kvarova i za održavanje tijekom prve godine". Znači vrh! Preporučila bi svim prvorotkama izgubljenim poput mene 😄
Znači pisana je vrlo duhovito, kao što se vidi u naslovu, ali ima masu informacija i detalja, od pripremanja kuće, nabavke opreme, do povezivanja s bebom, hranjenja, spavanja, pelena itd.. ugl. za nekog tko nema apsolutno nikakve veze o ničemu, super korisno 😊

[/url
Lorija spavam ali na rate..budim se oko 5-6 i onda zaspim do nekih pola 9 :)
Mi od jutra na gasu,posvuda smo..Ipak nisam uzela medu danas,samo sam ga gledala jer je ovaj moj kukao kako je rano i da kupim to idući mjesec..trebala sam sama otići😂
Mislim da ću ja aktivirati internet shopping malo😁

Angie pa di si ti nestala.... otkad te nema pala je prodaja brokula u HR😱🤯😁

Ma nisam niš fiksirala thinkpink. Tolko je teška da ju ja sama jedva pomaknem(nisam krhka zenica, trenutno 70kila u guzi🤣) a kamoli dijete prevrne. Imam zaštite na ladicama pa nije da se može pentrat po njima i slično.
Lavice super, olaksala si mi nedoumice. Ok su mi njihove komode, i izgledom i cijenom, a mislim si ak se mora fixirat pa ak ju hocu premjestit, ima zajebancije i zid ce mi zgledat ko švicarski sir...al najbitnije mi je da je teska i stabilna. Tnx jos jednom, to mi je bila bitna informacija.

Poz cure. Što se tice ovih prematalica mi smo kupili kompletnu sobicu na snizenju 15%. Krevetic, ormar, prematalica. Stiglo nam je ali ceka sklapanje 16. kad dodje kuhinja.
Jucer smo bili u dodatnoj nabavci u Ikei i bas sam primjetila da ima dosta sniženja i lijepih prematalica. Kupila sam podlogu tamo usput jer je bila baš snizena, inače ćemo kupovati stvari za bebu po konacnom useljenju. Baš se radujem tome.
Danas cijeli dan bortam uz glavobolju na potiljku, kiša i uzasno vrijeme, a trebala bih se spremati za sutra za pregled i ranije leći zbog tečaja.

Nabavila sam knjigu: "priručnik za vlasnike malih beba - upute za rukovanje, prijedlozi za otklanjanje kvarova i za održavanje tijekom prve godine". Znači vrh! Preporučila bi svim prvorotkama izgubljenim poput mene 😄
Znači pisana je vrlo duhovito, kao što se vidi u naslovu, ali ima masu informacija i detalja, od pripremanja kuće, nabavke opreme, do povezivanja s bebom, hranjenja, spavanja, pelena itd.. ugl. za nekog tko nema apsolutno nikakve veze o ničemu, super korisno 😊
😂😂😂 naziv knjige mi zvuci ko da dobivas IFU uz neki proizvod😂😂😂vrh!!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji