ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    08. Rujan 2019. 09:47

E da i meni su Helen Harper bile super! I isto mi Pampers smrde (i maramice)🙈🙈

PetraB
    08. Rujan 2019. 09:53

Lavica27

E da i meni su Helen Harper bile super! I isto mi Pampers smrde (i maramice)🙈🙈

Da, ne znam u cem je fora al bas su mi bile odbojne, a kuma recimo samo njih koristila 🤷‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

08. Rujan 2019. 10:20

Vele da i te pelene ovise o djetetu, kozi i sl. Vjerojatno.ovisi i o gradi bebe pa ako su nekom jedne dobre ne moraju i drugom jer premacu,ne stoje dobro i sl. Isto je i nama s uloscima, nekoj odgovaraju jedni,nekoj drugi...
    Iva probaj nositi neke pamucnije uloske. Ja sam od pocetka na utrogestanima (3×2) pa ne nosim non stop uloske bas zbog toga da se ne iziritiram po ovoj vrucini. Nijecda he to bas tako veliki iscjedsk da moramimati ogromsn ulozak. Nocu nemam nista a danju dnevne koje cesce mjenjam. Akoo mi ujutro budu gacice mokre presvucem ih. Za iritaciju mozda probaj baby puder ili djecju kremu iz ljejarne koju stavi nocu bez uloska. 
    A ovom Amiino pitanje i raspravu cu ignorirat... odgovorila sam... a daljnje rasprave su suvisne. Mozda neka teenagerka koja se panicno boji trudnoce pa trola sve moguce topice po forumima 😀 Bez uvrede,no iz moje perspektive to tako izgleda i svaka buduca rasprava je suvisna.

Frajla
    08. Rujan 2019. 10:36

leptiric00

Ma htjela bi neku dobru za prvo pranje bebe,planiram prvih dana koristiti maslinovo i kamilicu,a onda sam neku dobru kozmetiku za pranje bebe ,nist posebno ,za guzu budem uzela celicevu,i vlazne maramixe sam mislila onda uzeti od istog proizvodaca tipa ako uzmem uriage,uzela bi i vlaznje njihove,da poslije ne mjesam

Ja sebe mackam maslinovim kad mi je negdje posebno suha koza i super je. Ali nije za skroz male bebice, jer ima neki sastojak koji jako dobro topi zastitni sloj koji beba ima na kozi iza rodenja. Tako da je za sam pocetak bolje bademovo
    Gelova za pranje svatko bira sta mu odgovara, ja sam birala nesto iz ljekarne za atopiju, iako nema beba nikakvih problema s kozom, nekak si racunam da su one bolje sastavom, a bolje njeguju kozu....
    Za maramice se slazem s Lavicom, te ljekarničke su skup i nepotreban sport. Nist nist bolje od ovih obicnih. Ako ce beba imati bas neku ekstra osjetljivu kozu onda waterwipes (ljekarna ili dm) ili one micelarne za bebe (od litru obicno budu)+vatice. Za pocetak (naravno, i kasnije, ali vecini postane ljeno) je najbolje vatica i mlaka voda samo.

Frajla
    08. Rujan 2019. 10:44

Lunica

Jutro cure svima☺ Ne znam jel itko spominjao od opreme a iz iskustva znam da je bitno, koji cete nabaviti stol za prematanje bebe?

Ja sam uzela obicnu komodu s 4 duboke ladice koju cu moci i kasnije koristiti. Cijenom je ispala podjednako kao one prematalice, a dosta je stabilnija. Samo treba paziti da dimenzije odgovaraju onoj podlozi za prematanje, vecina ih je preplitka, ali nade se i ovih koje odgovaraju. Znam da ima u ikei jedna koju cure masovno kupuju, moja je ovakva 
    https://grading.hr/namjestaj/djecja-soba/komode/kiki-komoda-ladicalama-f4/
    Ako ces bas klasicnu od vise njih sam cula da je ono di je kadica jako nezgodno, jer nemas gdje spustiti bebu kad ju okupas, pa je bolje kupiti odvojeno kadicu

• lucille9
    08. Rujan 2019. 10:50

Prvi paket je bio onaj gratis iz dma, mislim da se odmah prelazi na veći broj. DM pelene su nam odgovarale do 6mj., nakon toga samo pampersice, jedine nisu propuštale. Kod Violete se osjetio jak miris urina...kaj da velim, treba isprobart

• Sarita15
    08. Rujan 2019. 10:52

Dobro jutro zene drage! Citam marke pelena i vlaznih ja koda sam rodila prije 100 godina a ne pred tri i po 😂😂😂 helen harper nikad cula te vlazne na bazi vode nikad cula nisan ni znala da ima vise vrsta violeta maramica jooj meni 😂😂 ja sam koristila baby love 90% vremena od 2-5kg pa skroz do onih gacica vec za odvikavanje...violeta su mi uvijek promocile..pamper ma neznam njihove velicine kao da su manje u odnosu na ostale. Puffies su bile super al za vec vecu bebu i to je to. Vlazne nisam koristila prvih 6 mj uopce samo mlaka voda a kasnije samo kad nebi bili kuci i tad sam koristila bilo koje. I nisam ga nicim mazala nakon kupanja osim te djecje kreme za guzu. Cak ni sampon nisam koristila svaki dan. Bitno je dobro posusit sve pregibice iza uhaca vrat medu prsticima prepone i malo kremice ljeti na pregibice. Ali to cete sve prema vasoj bebi. Kazem vec kad se rodi procjenite te neke stvari recimo koja krema pase koja velicina pelena ovisi o tezini bebe o tipu koze...

Frajla
    08. Rujan 2019. 10:57

Grizli

Jutro zenice! Lijepu nedjelju svima zelim!
    PetraB ja se evo i dan danas ljustim ko gmaz, al hvala na upozorenje. Samo nadam se da nece pokupiti kozu na mene beba jer to je katastrofa. Ja vise ne znam cime da se mazem. Jedino sto pomaze je urea krema mazanje cijelog tijela 2x dnevno. A vlasiste mi se ljusti doslovno ko da sam gmaz.

Sve bebe se ljuste na pocetku, prvo rukice i nogice, kasnije i sve ostalo. To na pocetku nije znak suhe koze nego im se ljusti skoreni zastitni sloj, a dobro je da on ostane sto duze, pa to ne treba ni guliti i skidati ni mazati...naravno, neke kasnije imaju problematicniju kozu, ali ovo na pocetku je normalno
    A za kolica (kao i sve ostalo) se moze traziti da ti naruce novo ako nemaju na stanju. Meni je najbolje ici preko zastupnika i to bas direktno, ne preko trgovine. Evo recimo ja sam uzimam sjedalicu u magic baby, narucila u trgovini  pa su zvali da nece doci blabla. Javila se glavnima (mediacommerce) i oni mi bez problema narucili i doma ce mi dostaviti. Zastupnik ti cak moze naruciti i nesto sto nemaju u ponudi, recimo baby centar je za cybex i rekli su da mi mogu naruciti jednu sjedalicu za koju sam se raspitivala, a nisam nasla u hr

Frajla
    08. Rujan 2019. 11:20

iva4

Losahvala za odg probat cu onda promjenit i uloske… ja sam na 3x3 i vise me zivcira i stavljanje i iscjedak i sve, jer redovno mjenjam ali ocito je i kozi dosta svih tih ulozaka i sveg😒

Probaj par dana bez ulozaka, promjenis gacice svaki put kad ides na wc i gotovo.
    Ili ako bas moras uzmi si one neka vatene, viro 80 i sl jer oni nemaju plastiku, samo vata i mrezica. Je da su deblji, ali bar koza dise

Angelly
    08. Rujan 2019. 11:22

Grizli isla sam ih vec par puta skicat u magic baby citu east zg, kolko sam skuzila zensku na zutu srijedu mozes kupit to sto oni u tom trenu u ducanu i u tom svom malom skladistu imaju pa je dobro ili narucit unaprijed ili bar dan dva prije zute srijede rezervirat. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI