ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucille9
    08. Rujan 2019. 10:50

Prvi paket je bio onaj gratis iz dma, mislim da se odmah prelazi na veći broj. DM pelene su nam odgovarale do 6mj., nakon toga samo pampersice, jedine nisu propuštale. Kod Violete se osjetio jak miris urina...kaj da velim, treba isprobart

• Sarita15
    08. Rujan 2019. 10:52

Dobro jutro zene drage! Citam marke pelena i vlaznih ja koda sam rodila prije 100 godina a ne pred tri i po 😂😂😂 helen harper nikad cula te vlazne na bazi vode nikad cula nisan ni znala da ima vise vrsta violeta maramica jooj meni 😂😂 ja sam koristila baby love 90% vremena od 2-5kg pa skroz do onih gacica vec za odvikavanje...violeta su mi uvijek promocile..pamper ma neznam njihove velicine kao da su manje u odnosu na ostale. Puffies su bile super al za vec vecu bebu i to je to. Vlazne nisam koristila prvih 6 mj uopce samo mlaka voda a kasnije samo kad nebi bili kuci i tad sam koristila bilo koje. I nisam ga nicim mazala nakon kupanja osim te djecje kreme za guzu. Cak ni sampon nisam koristila svaki dan. Bitno je dobro posusit sve pregibice iza uhaca vrat medu prsticima prepone i malo kremice ljeti na pregibice. Ali to cete sve prema vasoj bebi. Kazem vec kad se rodi procjenite te neke stvari recimo koja krema pase koja velicina pelena ovisi o tezini bebe o tipu koze...

Frajla
    08. Rujan 2019. 10:57

Grizli

Jutro zenice! Lijepu nedjelju svima zelim!
    PetraB ja se evo i dan danas ljustim ko gmaz, al hvala na upozorenje. Samo nadam se da nece pokupiti kozu na mene beba jer to je katastrofa. Ja vise ne znam cime da se mazem. Jedino sto pomaze je urea krema mazanje cijelog tijela 2x dnevno. A vlasiste mi se ljusti doslovno ko da sam gmaz.

Sve bebe se ljuste na pocetku, prvo rukice i nogice, kasnije i sve ostalo. To na pocetku nije znak suhe koze nego im se ljusti skoreni zastitni sloj, a dobro je da on ostane sto duze, pa to ne treba ni guliti i skidati ni mazati...naravno, neke kasnije imaju problematicniju kozu, ali ovo na pocetku je normalno
    A za kolica (kao i sve ostalo) se moze traziti da ti naruce novo ako nemaju na stanju. Meni je najbolje ici preko zastupnika i to bas direktno, ne preko trgovine. Evo recimo ja sam uzimam sjedalicu u magic baby, narucila u trgovini  pa su zvali da nece doci blabla. Javila se glavnima (mediacommerce) i oni mi bez problema narucili i doma ce mi dostaviti. Zastupnik ti cak moze naruciti i nesto sto nemaju u ponudi, recimo baby centar je za cybex i rekli su da mi mogu naruciti jednu sjedalicu za koju sam se raspitivala, a nisam nasla u hr

Frajla
    08. Rujan 2019. 11:20

iva4

Losahvala za odg probat cu onda promjenit i uloske… ja sam na 3x3 i vise me zivcira i stavljanje i iscjedak i sve, jer redovno mjenjam ali ocito je i kozi dosta svih tih ulozaka i sveg😒

Probaj par dana bez ulozaka, promjenis gacice svaki put kad ides na wc i gotovo.
    Ili ako bas moras uzmi si one neka vatene, viro 80 i sl jer oni nemaju plastiku, samo vata i mrezica. Je da su deblji, ali bar koza dise

Angelly
    08. Rujan 2019. 11:22

Grizli isla sam ih vec par puta skicat u magic baby citu east zg, kolko sam skuzila zensku na zutu srijedu mozes kupit to sto oni u tom trenu u ducanu i u tom svom malom skladistu imaju pa je dobro ili narucit unaprijed ili bar dan dva prije zute srijede rezervirat. 

Lavica27
    08. Rujan 2019. 11:48

Apropo prematalica,ja imam ovu običnu komodu iz ikee https://m2.ikea.com/hr/hr/p/hemnes-komoda-s-3-ladice-bijela-90374274/ i na to sam stavila prematalicu ovog tipa https://www.bebenova.eu/podloga-berber-dino-t80.html Jedino mi je muž za 5cm skratio noge na komodi jer mi je nekako bila visoka. Uz to imam ikea pax ormar sa istim frontama (100×206cm). Racunali smo da to ima i za poslije. Sad ću tu komodu i prematalicu te noona-u prebaciti malome a njoj prebaciti njenu ikea kuhinjicu,stolić i stolice i kupiti krevet.

DeeDee
    08. Rujan 2019. 11:48

iva4

Losahvala za odg probat cu onda promjenit i uloske… ja sam na 3x3 i vise me zivcira i stavljanje i iscjedak i sve, jer redovno mjenjam ali ocito je i kozi dosta svih tih ulozaka i sveg😒

Iva4 meni su ti preporod platneni ulošci. Peri deri, a nema nikakvog crvenila ni osipa.

[/url

• thinkpink1
    08. Rujan 2019. 12:10

Lavice moze pomoc pliz...sad sam vidla da imas ikeinu komodu. Ja sam ih proucavala, al sam vidjela da svima pise da se moraju fixirat za zid zbog mogucnosti prevrtanja. Jel tvoja stabilna ili si ju isto fixirala po njihovim uputama?

Lavica27
    08. Rujan 2019. 13:44

Ma nisam niš fiksirala thinkpink. Tolko je teška da ju ja sama jedva pomaknem(nisam krhka zenica, trenutno 70kila u guzi🤣) a kamoli dijete prevrne. Imam zaštite na ladicama pa nije da se može pentrat po njima i slično.

DeeDee
    08. Rujan 2019. 14:45

Nabavila sam knjigu: "priručnik za vlasnike malih beba - upute za rukovanje, prijedlozi za otklanjanje kvarova i za održavanje tijekom prve godine". Znači vrh! Preporučila bi svim prvorotkama izgubljenim poput mene 😄
    Znači pisana je vrlo duhovito, kao što se vidi u naslovu, ali ima masu informacija i detalja, od pripremanja kuće, nabavke opreme, do povezivanja s bebom, hranjenja, spavanja, pelena itd.. ugl. za nekog tko nema apsolutno nikakve veze o ničemu, super korisno 😊

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.