ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    08. Rujan 2019. 17:51

LoSa84

iva4

Goga jel bila zatrpana ikea ljudima? Trebamo otic po dodatne dvije ladice za PAX ormar sta imamo ali meni se nikako neda jer ne zelim u guzvu tamo, a preko tjedna nikako nemogu otic😒
    Ja sutra ako me nece jako bolje sve i ako nece kisa padat idem napokon sa svekrom malo do nase kucice🥰 on ce malo nesto pokrecit, ja cu pocistit malo paucine i prasine iako mi to nema smisla cistit jer nas nece opet bit tamo dugo ali nema veze… bas se veselim samoj pomisli da bi sutra mogla bit malo doma u svojoj kucici🥰

Iva, sve mozes narucit internetom i samo pokupiti besplatno na ulazu/izlazu iz Ikea-a bez cekanja i ulazenja u trgovinu. Oni sve fino zapakiraju. Ja to cesto radim jer em mi muka to trazit, em uvijek guzva, em kupim hrpu nepotrebnih stvari 😂
    Mene danas od jutra glava i grlo ubijali… mislila sam da cu izdrzat no nije islo te sam prvi puta u trudnoci popila Lupocet i sad sve proslo. Koje olaksanje 😀

Dobra mogućnost ali ja nekako volim  da vidim kad nesto kupujem, a volim  od a kupim  još nešto  usput  što nisam  planirala. 🙈😂 (muž  baš i ne voli🤣) ja sam paracetamol  popila  malo je kao popustilo pa pravim  pizzu i palacinke. Ako me opet sastavi bol bar da sam sita 😎

08. Rujan 2019. 18:00

Goga i ja volim vidjet ali koliko sam skuzila Iva ima Pax ormar i zna kakav je 😀 Meni je odlazak u Ikea-u uvijek izlet... a i onaj njihov losos u restoranu mi je super pa bez njega ne odem van 🤤 No sad u trudnoci ga izbjegavam.
    Jedva cekam shoping u Lidlu sutra 😂😂

Aristea
    08. Rujan 2019. 18:03

iva4

Jutro cure😊
    Ja bi malu pomoc od vas od ranooog jutra … najme prosli tjedan sam vas pitala nakon pregleda koju kremu da kupil za intiman dio jer doktor u petrovoj je reko uzmi koju hoces🤦🏼‍♀️ Rekle ste sudocrem koji sam probala i ne pomaze jer mi je i dalje onako oko prepona crveno i iziritirano od glupog uloska sta moram nosit zbog utrogestana koji stalno curi van😓 da probam sa bepanthanom, ili mozda sa obicnom kremom sta rade u ljekarnama?

Ja uzmem onu baby love bijelu kremu za bebinu guzu i prode. Imala sam isto iritaciju od gaća ili znoja ili svega toga zajedno...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Točkica37
    08. Rujan 2019. 18:29

Sutra moja mlada bebica krece u skoluuuuu 💙💙💙 
    .angie i tvoja mala ako sam dobro zapamtila? Sretno prvasicima i vrticancima i ostalim skolarcima. I ocekujem krasne vijesti sa pregleda svima sutra 🙏

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    08. Rujan 2019. 18:39

Sretno Tockice prvasicu!
    LoSa zakaj ne jedeš losos u trudnoci🤔?
    Nema na čemu Thinkpink!

Gogaa_V
    08. Rujan 2019. 18:42

LoSa84

Goga i ja volim vidjet ali koliko sam skuzila Iva ima Pax ormar i zna kakav je 😀 Meni je odlazak u Ikea-u uvijek izlet… a i onaj njihov losos u restoranu mi je super pa bez njega ne odem van 🤤 No sad u trudnoci ga izbjegavam.
    Jedva cekam shoping u Lidlu sutra 😂😂

Znam kako je kod Ive,  ja kažem za sebe da vise volim otici namjenski pa kupiti još hrpu neplanski 🙊 meni sve treba 🤣🤣 , jos se nisam vratila samo  sa onim po sta sam otišla. super im je restorancic iako ga ja izbjegavam sada.

08. Rujan 2019. 18:59

Lavica27

Sretno Tockice prvasicu!
    LoSa zakaj ne jedeš losos u trudnoci🤔?
    Nema na čemu Thinkpink!

Te masnije ribe potencijalo taloze i teske metale... mislim znam da mi od tu i tamo nece biti nista no nekako radije izbjegavam. 

Lavica27
    08. Rujan 2019. 19:05

Ja vise ne znam.ko pije ko plaća sa smjernicama u trudnoci 🤷‍♀️Meni je bas preporučen losos čak na tjednoj bazi,Ne sjećam se točno pa da ne lupam al mislim kao dobrobit za bebu protiv razvijanja astme🤔

08. Rujan 2019. 19:10

Lavica27

Ja vise ne znam.ko pije ko plaća sa smjernicama u trudnoci 🤷‍♀️Meni je bas preporučen losos čak na tjednoj bazi,Ne sjećam se točno pa da ne lupam al mislim kao dobrobit za bebu protiv 

Ovdje vele da ne treba vise od dva puta tjedno jest losos https://www.nhs.uk/conditions/pregnancy-and-baby/foods-to-avoid-pregnant/ :-)

lorija
    08. Rujan 2019. 19:12

Točkica37

Sutra moja mlada bebica krece u skoluuuuu 💙💙💙
    .angiei tvoja mala ako sam dobro zapamtila? Sretno prvasicima i vrticancima i ostalim skolarcima. I ocekujem krasne vijesti sa pregleda svima sutra 🙏

I moja bebica krece sutra u jaslice 😀❤💙
    Vidjet cemo hoce li biti maminih suza ujutro 😂
    Sretnooo prvasicu! Jel uzbudjen?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.