Amii bas čitam i pitam se jel se salis. 5 dana kasnjenja menge je nista. 8 testova je pak previse jer i drugi ti je vec sve rekao, a i ginekolozi ti toleriraju kasnjenje do 2 tjedna tako da vecina obicno ni pregled ne obavlja dok to ne prodje. Uopce ne znam zasto si odmah pomislila da si trudna. 20.7. ako je bio odnos vec bi i prvi tezt bio pozitivan.
mikio mi smo uzeli pampers premium 1 i sad bas gledam na njima piše od 2-5 kila .. a sestra mi je rekla da su njenom malom bile dobre sto se kilaze tice al on je bio bucmast pa su mu bile uske dosta ..tako da cu otic uzet za svaki slucaj i pampers premium 2 one su od 3-6 kila ..
uzela sam i baby love jer ih kuma hvali i iz mullera njihova marka .. pa cemo vidjet koje nam pašu 😊
ee i ove pampersice imaju onu traku koja pozuti kad je pelena puna .. to sam vidjela i na baby love pelenama
Popust za zutu srijedu vrijedi na dan narudžbe i naravno,to su nova kolica ne izložbena.
Medu sam uzela 56, idem ranije na carski i mala mj je terminsko dijete bila pa je nosila 2 mjeseca veličinu 56 (šteta što nemozemo imati kao npr.na forum.hr pin-ani post sa svim bitnim informacijama koje se ponavljaju..)
Mikio Waterwipes su ti ful skupe, tipa 26-28kn, radije uzmi violeta bijele za 10-13 kn,sastav je skoro isti. Pelene se nemojte nakrcavati prije nego se beba rodi, moja je dobila u rodilistu pampers,osipala se odmah,Pa sam muža poslala u prvi dm, prvo vrijeme smo imali dm-ove baby love. Iskreno, poslije kad je jako puno piskila noću te su mi bile najbolje a i cjenovno su stvarno super. Osobno Muller su mi sve propustale;Violeta su mi tak tak bile,Lupilu pelene propustale ali maramice su im najbolje (nemaju prejak miris,dovoljno vlažne, cijena ok) i Puffies su mi bile odlične al Babylove isto a jeftinije su pa sam na Babylove završila.
Jutro cure , vidjela sam da je pampers dobio neku novu liniju pelena ,navodno najbolja za bebe pa sam mislila probati s njom i iste te maramice vlažne . A sto se tiče kremica ,dobila sam par testera pa ću vidjeti koja bude odg i tu nastaviti kupovati
Jutro curke! Prvo, zaboravila sam spomenuti termalnu vodu na porodu, ja nisam imala vec mi je muz mocio mali rucnik i time vlazio lice al par frendica je imalo termalnu vodu i kaze ds ih je spasilo. Ja sam ju uzela kad sam vec rodila pa sam preko ljeta kad bi mi se malac znao osut od znoja spricala preko dana njega s tim.
Pelene za bebe...meni pampers uzaaasnooo smrdi i ja ih nisam koristila. Dobila jedan paket za kcer i mala se osula, one su mi bas plasticne 🤷♀️... Za novorodjence dobijete paket u dm-u (babylove newborn ili xs ne sjecam se kak se zovu) tako da ja nisam te male kupovala jer mi je to bilo dovoljno i onda smo presli na te od 2-5 kg. Kasnije curka je koristila mullerove ili tad su bile neke wickies ili tak nekaj. A malac pak je fina guzica i njemu pasu HelenHarper, Puffies a ak ne mogu nac njih onda uzmem babylove.
Grizli na zalost znam kako ti je obzirom na kozu, ja po zimi rane imam po rukama, tijelo ne toliko i na zalost mala je skroz povukla to na mene a i malac je na tom putu 🙈. Mislim da si ti pitala za puder... Puder je nama spas preko ljeta al ne za guzu vec za pregibe jer se klinci dosta cesto tu osipaju od znoja. Svaku vecer nakon kupanja to napudram i super je. Nek ga muz pudra ak si ti alergicna al vjeruj mi to je super, cak ga i kcer starija koristi a i ja.
url=https://lilypie.com][/url
E da i meni su Helen Harper bile super! I isto mi Pampers smrde (i maramice)🙈🙈
E da i meni su Helen Harper bile super! I isto mi Pampers smrde (i maramice)🙈🙈
Da, ne znam u cem je fora al bas su mi bile odbojne, a kuma recimo samo njih koristila 🤷♀️
url=https://lilypie.com][/url
Vele da i te pelene ovise o djetetu, kozi i sl. Vjerojatno.ovisi i o gradi bebe pa ako su nekom jedne dobre ne moraju i drugom jer premacu,ne stoje dobro i sl. Isto je i nama s uloscima, nekoj odgovaraju jedni,nekoj drugi...
Iva probaj nositi neke pamucnije uloske. Ja sam od pocetka na utrogestanima (3×2) pa ne nosim non stop uloske bas zbog toga da se ne iziritiram po ovoj vrucini. Nijecda he to bas tako veliki iscjedsk da moramimati ogromsn ulozak. Nocu nemam nista a danju dnevne koje cesce mjenjam. Akoo mi ujutro budu gacice mokre presvucem ih. Za iritaciju mozda probaj baby puder ili djecju kremu iz ljejarne koju stavi nocu bez uloska.
A ovom Amiino pitanje i raspravu cu ignorirat... odgovorila sam... a daljnje rasprave su suvisne. Mozda neka teenagerka koja se panicno boji trudnoce pa trola sve moguce topice po forumima 😀 Bez uvrede,no iz moje perspektive to tako izgleda i svaka buduca rasprava je suvisna.
Ma htjela bi neku dobru za prvo pranje bebe,planiram prvih dana koristiti maslinovo i kamilicu,a onda sam neku dobru kozmetiku za pranje bebe ,nist posebno ,za guzu budem uzela celicevu,i vlazne maramixe sam mislila onda uzeti od istog proizvodaca tipa ako uzmem uriage,uzela bi i vlaznje njihove,da poslije ne mjesam
Ja sebe mackam maslinovim kad mi je negdje posebno suha koza i super je. Ali nije za skroz male bebice, jer ima neki sastojak koji jako dobro topi zastitni sloj koji beba ima na kozi iza rodenja. Tako da je za sam pocetak bolje bademovo
Gelova za pranje svatko bira sta mu odgovara, ja sam birala nesto iz ljekarne za atopiju, iako nema beba nikakvih problema s kozom, nekak si racunam da su one bolje sastavom, a bolje njeguju kozu....
Za maramice se slazem s Lavicom, te ljekarničke su skup i nepotreban sport. Nist nist bolje od ovih obicnih. Ako ce beba imati bas neku ekstra osjetljivu kozu onda waterwipes (ljekarna ili dm) ili one micelarne za bebe (od litru obicno budu)+vatice. Za pocetak (naravno, i kasnije, ali vecini postane ljeno) je najbolje vatica i mlaka voda samo.
Jutro cure svima☺ Ne znam jel itko spominjao od opreme a iz iskustva znam da je bitno, koji cete nabaviti stol za prematanje bebe?
Ja sam uzela obicnu komodu s 4 duboke ladice koju cu moci i kasnije koristiti. Cijenom je ispala podjednako kao one prematalice, a dosta je stabilnija. Samo treba paziti da dimenzije odgovaraju onoj podlozi za prematanje, vecina ih je preplitka, ali nade se i ovih koje odgovaraju. Znam da ima u ikei jedna koju cure masovno kupuju, moja je ovakva
https://grading.hr/namjestaj/djecja-soba/komode/kiki-komoda-ladicalama-f4/
Ako ces bas klasicnu od vise njih sam cula da je ono di je kadica jako nezgodno, jer nemas gdje spustiti bebu kad ju okupas, pa je bolje kupiti odvojeno kadicu
Sortiraj odgovore
Najstariji