Zdravo svima. Evo ja ne znam gdje da se oglasim, a da mi neko da savjet. Imala sam odnos 20.7 na dan ovulacije, iako nisam sigurna u svoje ovulacije jer mi ciklusi variraju od 27 do 32 dana. Poslije toga, dakle 14 dana dobila sam menstruaciju, na ocekivani dan. Bila je obilna kao i svaka moja menstruacija, trajala je 6 dana sa ugruscima krvi. Nikako nije mogla biti lazna. No ovaj mjesec uopce nisam imala odnos, ali mi kasni vev 5 dana, vjerovale ili ne uradila sam 8 testova od najjeftinih do najskupljih i svi su pokazali negativno. Sta vi mislite, dal postoji sansa sa trudnocu ? I da napomenem da imam iscjedak obilan jako neugodnog mirisa. Hvala unaprijed
Mislim da nisi trudna, i da ti menstruacija kasni iz nekih drugih razloga… mada nikad se ne zna.
Ne znam ni sama vise sta da mislim, kao sto sam navela imala sam urednu menstruaciju koja nikako nije bila lazna, i tih 8 negativih testova, ne znam zaista.. kod ginica sam narucena preksutra pa cu vidjeti sta je upitanju. Samo me jako nervira ovaj iscjedak koji je jako neugodan. 😤
Ako misliš neugodnog mirisa uz prisutan svrbež moguće da je neka upalica , infekcija… U svakom slučaju super sto ces skoro na pregled pa da budes sigurna šta je u pitanju.
Svrbez nemam. Samo ne znam ako je trudnoca u pitanju zar je moguce da mi nijedan test nije pokazao pozitivno s obzirom da trudnoca ne bi bila mala 🤷♀️
Amiii ne vjerujem da si trudna jer bi ti od toliko testova neki pokazao trudnoću...Može biti sto razloga zašto ti kasni al opet ne kasni ti dugo...meni je nekad znala kasniti po 10-15 dana a da je sve ok..valjda zbog prevelike želje bi kasnila i uvijek taman kad bi napravila test bi stigla.
Ma htjela bi neku dobru za prvo pranje bebe,planiram prvih dana koristiti maslinovo i kamilicu,a onda sam neku dobru kozmetiku za pranje bebe ,nist posebno ,za guzu budem uzela celicevu,i vlazne maramixe sam mislila onda uzeti od istog proizvodaca tipa ako uzmem uriage,uzela bi i vlaznje njihove,da poslije ne mjesam
Zdravo svima. Evo ja ne znam gdje da se oglasim, a da mi neko da savjet. Imala sam odnos 20.7 na dan ovulacije, iako nisam sigurna u svoje ovulacije jer mi ciklusi variraju od 27 do 32 dana. Poslije toga, dakle 14 dana dobila sam menstruaciju, na ocekivani dan. Bila je obilna kao i svaka moja menstruacija, trajala je 6 dana sa ugruscima krvi. Nikako nije mogla biti lazna. No ovaj mjesec uopce nisam imala odnos, ali mi kasni vev 5 dana, vjerovale ili ne uradila sam 8 testova od najjeftinih do najskupljih i svi su pokazali negativno. Sta vi mislite, dal postoji sansa sa trudnocu ? I da napomenem da imam iscjedak obilan jako neugodnog mirisa. Hvala unaprijed
Mislim da nisi trudna, i da ti menstruacija kasni iz nekih drugih razloga… mada nikad se ne zna.
Ne znam ni sama vise sta da mislim, kao sto sam navela imala sam urednu menstruaciju koja nikako nije bila lazna, i tih 8 negativih testova, ne znam zaista.. kod ginica sam narucena preksutra pa cu vidjeti sta je upitanju. Samo me jako nervira ovaj iscjedak koji je jako neugodan. 😤
Ako misliš neugodnog mirisa uz prisutan svrbež moguće da je neka upalica , infekcija… U svakom slučaju super sto ces skoro na pregled pa da budes sigurna šta je u pitanju.
Svrbez nemam. Samo ne znam ako je trudnoca u pitanju zar je moguce da mi nijedan test nije pokazao pozitivno s obzirom da trudnoca ne bi bila mala 🤷♀️
Pa ne mozes bit trudna ako nisi imala spolni odnos xd i uostalom, jedan od testova bi pokazao plus da je trudnoca😊
Pa ne mozes bit trudna ako nisi imala spolni odnos xd i uostalom, jedan od testova bi pokazao plus da je trudnoca😊
Kao sto sam navela imala sam ga 20.7 citam i citam kao moze biti lazna menstruacija ali sam sigurna da moja nije bila lazna. Toliko obilna, bolna sa trajanjem od 6 dana (kako sam i navikla) medjutim kazem ovaj mjesec nisam imala odnos a evo vec 5 dan kako je nema... korostila sam najvise clearblue testove, sa pokazateljom tjedana.. medjutim svaki minus ko kuca.
Grizli ta sam 😁 ja sam pisala da sam izbacila nedavno klasicnu hranilicu jer mi je zauzimala puno prostora. Narucila sam si takvu jer smatram da je bebi od 2,5god vrijeme za promjenu,samo sto sam narucila bez tog pladnja,pa beba sjedi s nama za stolom. Prefora mi je to.
U pravu si, i meni djeluje da je neudobno za bebu od 6mj,iako ima kupit i podloga(jastucic) za guzu. Imas jos vremena do toga, hranilicu sam kupila tek kad sam posla sa dohranom sa 6mj. Bubamara,freeon.
Leptiricoo to ti je skup sport. Ja sam za prve mjesece doma prala guzu gazom i vodom a u torbi za pelene sam imala one Waterwipes(99%voda) ili Violeta bijele kad su izasle. Kasnije te vlažne idu ko lude,Doslovce. Ja sam koristila mustela sampon/gel al od krema za sunčanje i za hladnocu za lice /obraze zimj Avene. Za iritaciju guze A-derma gel za to područje i krema (kad više ništa nije pomagalo). Za svaki dan krema iz ljekarne sto oni smiksaju.
Nisam je mazala nikakvim hipp/Johnson baby uljima i slično već onim bademovim iz ljekarne (15ak kn) i to samo pregibe i po pipici usne unutarnje sa štapićem za uši sa bademovim uljem (Kako je patronazna pokazala).
Kao sto sam navela imala sam ga 20.7 citam i citam kao moze biti lazna menstruacija ali sam sigurna da moja nije bila lazna. Toliko obilna, bolna sa trajanjem od 6 dana (kako sam i navikla) medjutim kazem ovaj mjesec nisam imala odnos a evo vec 5 dan kako je nema… korostila sam najvise clearblue testove, sa pokazateljom tjedana.. medjutim svaki minus ko kuca.
Nisi trudna jer bi to bilo kontra svih bioloskih zakona. I da si imala laznu mentruaciju (koja nema ugruske) do sada bi ti razina hormona bila toliko visoka da bi ti i najlosiji test pokazao dvije debele crtice... a tebi ih 8 pokazuje negativno.
Idi vidjet ginekologu sto ti je... no trudna nisi akk si imala 20.7. odnos i sad ti je 8 testova negativno. I curama koje imaju redovne cikluse nekad kasni...
Sortiraj odgovore
Najstariji