Amiiine vjerujem da si trudna jer bi ti od toliko testova neki pokazao trudnoću…Može biti sto razloga zašto ti kasni al opet ne kasni ti dugo…meni je nekad znala kasniti po 10-15 dana a da je sve ok..valjda zbog prevelike želje bi kasnila i uvijek taman kad bi napravila test bi stigla.
I ja kazem istoooo ali ludaaa glavaaaaa, 8 testova negativnih, plus sam imala menstruaciju, umislila sam sebi definitivno. 🤦♀️
Grizli tako si i pokusam pomoci no danas je ipak sve zavrsilo povracanjem i skorom nesvjesticom... A neki dan sam pomislila kako sam u ovoj trudnoci to preskocila 🙈... A tako valjda mora biti...
Sto se tice kozmetike, moji oboje su rragirali na jgl mast i pavlovicevu, a malac jos i na melem... Tak da se drzim isprobane metode a to je becutan sa narancastim poklopcem za guzu (nikad pelenski osip niti jedan) a vlazne najcesce becutan, lupilu lidlove su cisto ok i violeta. .. Neka curka je napisala mislim bas za vlazne da je to skup sport i slazem se u potpunosti...meni nekad paket izdrzi dva dana samo... E da, i u pocetku samo one blazinice i voda, pogotovo kod curica. Kupanje prvih mjesec dana samo sa vodom i par kapi ulja u njoj, bez mazanja poslije kupanja. To ce vam i patronazna objasnit kad prvi put dodje, to je zbog ljustenja koze. Nemojte se preplasit neke bebe se ljuste ko gmazovi 🤣
url=https://lilypie.com][/url
Nemojte se preplasit neke bebe se ljuste ko gmazovi 🤣
😂😂😂😂
Mislim da ćemo sve mi koje nam je prvo visit svaki dan na forumu i ispitivat dal je ovo il ono normalno kod djece 😂😂😂
Vi koje ste uzele Medo odjelce koju ste veličinu uzele?Kupila bi ga dns ako naiđem na njega 😊
Eh da dobro jutro 😁
Nemojte se preplasit neke bebe se ljuste ko gmazovi 🤣
😂😂😂😂
Mislim da ćemo sve mi koje nam je prvo visit svaki dan na forumu i ispitivat dal je ovo il ono normalno kod djece 😂😂😂
Vi koje ste uzele Medo odjelce koju ste veličinu uzele?Kupila bi ga dns ako naiđem na njega 😊
Eh da dobro jutro 😁
Ja sam uzela 56, a ako bude potrebno, kasnije cu kupiti drugo kad malo poraste, neke cure su odmah kupile 62 da im dulje traje😁 pa sad kako je tebi lakse i bolje hehe☺
Jutro
Mare divim ti se. Spavas li sad ista dulje nakon sto je malo zahladilo??
Definitivno 62 broj,evo da ne ponavljam svoju misao, Cima je to ponovila 😂 pored tog razloga volim uvijek obuci bebi da je vece nego da je manje, tako i to medo odjelce,jer i ispod ce imat jos slojeva odjece 😀 bodic i neko odjece malo ili kompletic ☺
Ja sam medu isto kupila 56, to je valjda prvo sto sam kupila pa se nisam bas raspitivala sto bi bilo najbolje 😅. A mi smo jucer rezervirali kolica za slj zutu srijedu - pala odluka na mclarena daytripper, veselim se tim kolicima ko da cu se ja u nijima vozat.
Jutro cure svima☺ Ne znam jel itko spominjao od opreme a iz iskustva znam da je bitno, koji cete nabaviti stol za prematanje bebe?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Hranilica- stvarno nema potrebe da se sada kupuje; dosta novaca ode na kolica, kinderbet, oblekicu a u većini hranilica dijete može biti tek dok sjedi. Evo, moj savjet, prvenstveno da rasporedite financijske troškove, odgodite kupunju hranilice. Inače zauzimaju dosta mjesta, neke imaju preusko sjedište. Moja mala čim je stasala željela je sjediti baš za stolom; ono najzgodnije što sam vidjela je stoke tripptrapp, kasnije djeca to rabe kao pravu stolicu (moja dva susjeda kao školsku).
Što se tiče kremica- prvo isprobajte testere. Mala je imala atopijski dermatitis te tjemenicu- za to je najbolja Aderma, kasnije Uriage ili Laroche kozmetika. Za guzu krema iz DMa- veliko zeleno pakovanje, ima cinka u sebi (sastav identičan sudokremu). Za kupanje u početku samo voda, kasnije najblaži šamponi.
Vlažne maramice- i s tim smo uku mučili jer je imala opekline od pojedinih; pasale su Bekutan, Pampers..
Uglavnom, za dio ekipe budete trebali ipak tražiti što bebi odgovara.
Jutro zenice! Lijepu nedjelju svima zelim!
PetraB ja se evo i dan danas ljustim ko gmaz, al hvala na upozorenje. Samo nadam se da nece pokupiti kozu na mene beba jer to je katastrofa. Ja vise ne znam cime da se mazem. Jedino sto pomaze je urea krema mazanje cijelog tijela 2x dnevno. A vlasiste mi se ljusti doslovno ko da sam gmaz.
Angelly ta kolica su i meni zelja, jesi ih vidila uzivo? Koliki je popust kad je zuta srijeda? I daj mi reci ako znas jel popust vrijedi ako dodjes taj dan i narucis ih ili ih preuzimas taj dan.
Isto pitanje za sve cure koje su vec kupovale kolica dal je moguce ako oni u trgovini imaju izlozena ta kolica koja zelimo da nam ipak naruce nova. Ja nekako ne bi ona izlozbena nego bas nova da mi dodju. Prijateljica uzela izlozbena bebetto jer kao dobila je 10% popusta, ja sam joj odmah rekla da je to mogla dobiti i kad je neka akcija da je narucila nova. Iskreno izgledaju bas sva rasklimana vec + na onoj kupoli od kosare je ostala rupica di je bio onaj plasticni senzor sta svira na izlazu iz trgovine.
Jutros sam puna pitanja... Pa da li ima jos koja trudnica sada da i dalje ne dobiva na tezini ili malo dobije malo izgubi. Ja sva sretna kao dobila sam 1kg u zadnjih 5tjedana. I sad zadnja dva dana se vazem i prvo jucer - 0.5, i danas jos - 0.5! Dakle skupljala 5 tjedana izgubila u 2 dana. 😞 A vidim i trbuh da mi je kao manji, odnosno mozda manje nadut jer mi je sad danima bio osjecaj kao da ce mi rebra puknut od pritiska posebno kad bi sjela, a sad opet mi je normalan blagi pritisak. I bas jako jako osjetim bebu kako se mice, ponekad imam osjecaj da se cijeli dan samo vrti. Ne da osjecam samo meskoljenje nego bas tupe udarce. Stalno si mislim da beba nema dosta mjesta ili plodne vode, ne znam zasto to mislim. Kakva je situacija kod vas zene?
Lunica kod nas je odluka pala na Ikeinu prematalicu STUVA sa 2 ladice. Najvise zato sto kasnije mogu taj gornji dio spustit pa dijete ima stol ili maknut skroz i staviti samo obicnu policu gore koja odgovara po dimenzijama i dobiti komodu. Sad cekam ako ce biti kakva snizenja na taj namjestaj pa da onda uzmemo.
Jutro! Sto se tice medo odjelca meni su isto svi rekli uzet 62. Par frendica koje su rodile decke su mi rekle da decki i kod poroda budu veci pa im 56 bude malo ili bude za prva dva tjedna pa s tom velicinom ne pretjerivati.
Za kremice cu pricekati kakva bude koza, a za prvo vrijeme cu dobit vjerojatno u raznim poklon paketima nesto. Mozda djecju kremu ili nesto osnovno kupim.
Kad budu popusti zuta srijeda, crni petak i sl. popust vrijedi ako nesto platis/narucis taj dan. Znaci ako kolica narucis taj dan dobivas popust. Mislim da se isplati kad odaberemo model upisat ga u google i provjerit cijene u razlicitim trgovinama. Razlika zna bit i nekoliko stotina kuna za isto model i boju.
Sortiraj odgovore
Najstariji