heej heej. Evo ja upravo došla iz shoopinga..Toplo preporucam stvari iz New Yorkera..tople, udobne, rastezljive haljinice dugih rukava, neke po 100kn neke po 160kn.Sve su do koljena :)
isto tako i grudnjaci 55kn, nesto slicno topicima, al imaju kosarice, prekriju sve, nema ispadanja nicega sa strane, imaju prednje kopcanje i lako ce bit kad se doji :)
Plus stramplice po 35kn u Mulleru, od 40dena, od 60dena za 32 kn, gore su jako duboke i rastezljive :)
Ja sam se obukla za jesen i zimu :D
Simic
ZIMSKE BEBE 2019/20STUDENI
1. MaybeBaby - 16.11. - decko
2. lala3 - 17.11.
3. iwancheee - 26.11.
PROSINAC
4. flower – 1.12.
5. bee17 - 2.12.
6. iva4 – 4.12.
7. Jaivanpa – 7.12.
8. malabubamara - 7.12.
9. Njurko - 11.12.
10. leptiric00 - 16.12.
11. mala.le.90. – 20.12.
12. Angie1205 – 23.12.
13. Nasty - 26.12.
14. piba7 - 29.12.
15. mrgud_zg - 29.12.
16. Livia – 30.12.
SIJEČANJ
17. Tonkica1 - 3.1.
18. annika - 3.1.
19. Hrabrica - 5.1.
20. Lela Doronjski – 11.1.
21. tinika - 14.1.
22. Buha - 16.1.
23.MSimic - 22.01
Simic
Ja sutra planiram malo u shopping i vidjeti šta ima za bebače 😊 Ma da je dns ovaj moj izjavio da šta ne možemo cekati da se rodi pa mu kupiti 😂😂😂Reko da nek bude golo dijete dok mu tata ne ode kupiti robicu 😂😂 Nema baš nikakva znanja o bebama,već vidim da će biti veselo 😂
Za sveki bas nis ne mogu rec. Da ona svoje misljenje izrazi stav i to je to bez obaveze bez uvrede ako "poslusamo" ako ne. Vrlo je poslozena ko osoba pa nema se nikakve potrebe petljat niti ista. Vise je za salu i smijeh nego da mi popuje nesto. Volim sa njom pricat i super je baka malom evo na tu temu nemam nis za rec. A otprilike 70% nas ce tu ako bog da jedan dan bit svekrve ko zna kakve cemo mi biti i sto ce nase snahe pricati 🤔🤔🤔😂😂😂😂
Cure koju Vi kozmetiku planirate kupiti za bebe? Ja razmisljam o uriage i sebamed,imate kakva iskustva koja je bolja?
Ja koristim Mustelu i prezadovoljna sam 😁
Baš ste me nasmijale sa svekrvama. Ja uživam još sutra bez nje i vraća se nakon tri mjeseca iz Kanade. Točno se doma već osjeti nervoza. Neki dan je mm toliko digla tlak da joj je rekao neka ide malo legnuti i odmoriti mozak od silnog napora što smišlja tolike gluposti, a meni je rekla da sam joj svojom trudnoćom toliko sad zakomplicirala i sad ne zna kad da ponovo ide na put jer baš joj pada ponovni odlazak dok bi ja trebala roditi pa sam je pitala da kaj ja imam s tim. Pa kao mora ona meni pomagati, kako ću ja s troje, a moji veliki i sve naprave, sin čak i skuha. Luda baba. Jednom su ona i svekar toliko srali da nismo razgovarali s njima tri godine niti su viđali unuke. Onda se mm razbolio pa smo im popustili, ali ih sad svako malo mora spuštati na zemlju dok krenu s glupostima pa se smire.
Cure koju Vi kozmetiku planirate kupiti za bebe? Ja razmisljam o uriage i sebamed,imate kakva iskustva koja je bolja?
Ja koristim Mustelu i prezadovoljna sam 😁
Djecju kremu za guzu sam koristila vjv cu opet, bebanten za kakve sitne upalice plikice ili nesto i niveu blagi sampon za kosu i tijelo a imala sam nesto od mustele prezadovoljna . I beby ulje jer fino ocisti tjemenicu ili od mlijeka vratic iza uhaca. To bi bilo to
Ja sutra planiram malo u shopping i vidjeti šta ima za bebače 😊 Ma da je dns ovaj moj izjavio da šta ne možemo cekati da se rodi pa mu kupiti 😂😂😂Reko da nek bude golo dijete dok mu tata ne ode kupiti robicu 😂😂 Nema baš nikakva znanja o bebama,već vidim da će biti veselo ja sam đ
Ja sam škicnula malo po C&A ,, stcarno imaju svega za bebache :) od onih najmanjih stvarčica pa na više :)
Simic
Grizli bas sam se naskijala.. da samonecrnarama! i ja se nadam da ce se rijesit odmah.. nije mi tesko cekat, necu bit neka cangrizaca, al uzbudjence je bilo ogromno i vec sam u glavi vozala medo odjelce u kolicima..
a onda figa. I zao mi mm koji je nosao tu ogromnu kutiju do stana.. a sad natrag!
Sortiraj odgovore
Najstariji