ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leptiric00
    07. Rujan 2019. 17:34

Cure koju Vi kozmetiku planirate kupiti za bebe? Ja razmisljam o uriage i sebamed,imate kakva iskustva koja je bolja? 

07. Rujan 2019. 17:43

Ja sam neki dan kupovala bas . 
    Uzela sam Pavlovićevu mast , Hipp ulje za tijelo , blagi gel za kupanje isto Hipp i kremicu za lice jer tu kod nas puse bura dosta zimi pa zbog toga .. nista drugo nisam uzimala osim jos iz apoteke par stvari 

samonezelje
    07. Rujan 2019. 17:50

Ahaha! Ja sam fakat onda blagoslovljena sa svekrvom! Mi upravo podigli kolica! Jedva cekam da ih vidim.. u wg u h&m nema trudnicko nista. Al je do 9.9. 20% popusta na djecje i baby za iznad 250kn, pa smo uzeli par bodija, carape i medo odijelce! Inace par bijelih bodija dugi rukav u c&a je 20kn jeftinije nego u h&m al kak je ovdje bio taj popust uzela sam da predje 250kn.
    Kozmetiku za njegu bebe bum vidla kaj budem dobila pa budem kasnije jos dokupila kaj treba.. nez jos cije..

samonezelje
    07. Rujan 2019. 17:53

Ja imam za sad jgl mast i johnson baby ulje. Citala sam da je dosta mama zadovoljno sa mustela proizvodima pa cu vidjet jel mogu nabavit kakvih uzoraka za pocetak od frendicine mame koja radi u apoteci..

• lucille9
    07. Rujan 2019. 17:58

Danas sam malo švrljala po h&m web stranici, pa dosta su mi skupi. Mala mi je ko beba imala dosta njihove obice i bila je kvalitetna, sada joj izuzev štrampli više ništa tamo ne kupujem. Al imam dojam općenito za sve da je unazad 7god. za 30-40%skuplje.
    P.S. vidla sam ethreal pelene uživo, prekrasne su te definitivno budem naručila.
    Planiram uzet nešto s emporiuma te c&a.

07. Rujan 2019. 18:08

Zdravo svima. Evo ja ne znam gdje da se oglasim, a da mi neko da savjet. Imala sam odnos 20.7 na dan ovulacije, iako nisam sigurna u svoje ovulacije jer mi ciklusi variraju od 27 do 32 dana. Poslije toga, dakle 14 dana dobila sam menstruaciju, na ocekivani dan. Bila je obilna kao i svaka moja menstruacija, trajala je 6 dana sa ugruscima krvi. Nikako nije mogla biti lazna. No ovaj mjesec uopce nisam imala odnos, ali mi kasni vev 5 dana, vjerovale ili ne uradila sam 8 testova od najjeftinih do najskupljih i svi su pokazali negativno. Sta vi mislite, dal postoji sansa sa trudnocu ? I da napomenem da imam iscjedak obilan jako neugodnog mirisa. Hvala unaprijed 

mala.le.90.
    07. Rujan 2019. 18:32

Sta je ovo danas, zimske svekrve 2019./2020.? 😂😂😂😂

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Nasty
    07. Rujan 2019. 19:10

Mala.le tema svekrve je neiscrpna kao jama bez dna i ovo je već karma jer ima puno budućih svekrva u grupi, neću ništa komentirat da se ne ureknem🤣😂🙃

DeeDee
    07. Rujan 2019. 19:13

Ja sve čekam da završi tema jer se zivciram i oko vasih, kao da mi moja nije dovoljna 😂😂😂

[/url

Nasty
    07. Rujan 2019. 19:16

DeeDee

Ja sve čekam da završi tema jer se zivciram i oko vasih, kao da mi moja nije dovoljna 😂😂😂

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😃🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI