Cure koju Vi kozmetiku planirate kupiti za bebe? Ja razmisljam o uriage i sebamed,imate kakva iskustva koja je bolja?
Ja sam neki dan kupovala bas .
Uzela sam Pavlovićevu mast , Hipp ulje za tijelo , blagi gel za kupanje isto Hipp i kremicu za lice jer tu kod nas puse bura dosta zimi pa zbog toga .. nista drugo nisam uzimala osim jos iz apoteke par stvari
Ahaha! Ja sam fakat onda blagoslovljena sa svekrvom! Mi upravo podigli kolica! Jedva cekam da ih vidim.. u wg u h&m nema trudnicko nista. Al je do 9.9. 20% popusta na djecje i baby za iznad 250kn, pa smo uzeli par bodija, carape i medo odijelce! Inace par bijelih bodija dugi rukav u c&a je 20kn jeftinije nego u h&m al kak je ovdje bio taj popust uzela sam da predje 250kn.
Kozmetiku za njegu bebe bum vidla kaj budem dobila pa budem kasnije jos dokupila kaj treba.. nez jos cije..

Ja imam za sad jgl mast i johnson baby ulje. Citala sam da je dosta mama zadovoljno sa mustela proizvodima pa cu vidjet jel mogu nabavit kakvih uzoraka za pocetak od frendicine mame koja radi u apoteci..

Danas sam malo švrljala po h&m web stranici, pa dosta su mi skupi. Mala mi je ko beba imala dosta njihove obice i bila je kvalitetna, sada joj izuzev štrampli više ništa tamo ne kupujem. Al imam dojam općenito za sve da je unazad 7god. za 30-40%skuplje.
P.S. vidla sam ethreal pelene uživo, prekrasne su te definitivno budem naručila.
Planiram uzet nešto s emporiuma te c&a.
Zdravo svima. Evo ja ne znam gdje da se oglasim, a da mi neko da savjet. Imala sam odnos 20.7 na dan ovulacije, iako nisam sigurna u svoje ovulacije jer mi ciklusi variraju od 27 do 32 dana. Poslije toga, dakle 14 dana dobila sam menstruaciju, na ocekivani dan. Bila je obilna kao i svaka moja menstruacija, trajala je 6 dana sa ugruscima krvi. Nikako nije mogla biti lazna. No ovaj mjesec uopce nisam imala odnos, ali mi kasni vev 5 dana, vjerovale ili ne uradila sam 8 testova od najjeftinih do najskupljih i svi su pokazali negativno. Sta vi mislite, dal postoji sansa sa trudnocu ? I da napomenem da imam iscjedak obilan jako neugodnog mirisa. Hvala unaprijed
Sta je ovo danas, zimske svekrve 2019./2020.? 😂😂😂😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala.le tema svekrve je neiscrpna kao jama bez dna i ovo je već karma jer ima puno budućih svekrva u grupi, neću ništa komentirat da se ne ureknem🤣😂🙃

Ja sve čekam da završi tema jer se zivciram i oko vasih, kao da mi moja nije dovoljna 😂😂😂

[/url
Ja sve čekam da završi tema jer se zivciram i oko vasih, kao da mi moja nije dovoljna 😂😂😂
😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😃🤣🤣🤣

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji