Zdravo svima. Evo ja ne znam gdje da se oglasim, a da mi neko da savjet. Imala sam odnos 20.7 na dan ovulacije, iako nisam sigurna u svoje ovulacije jer mi ciklusi variraju od 27 do 32 dana. Poslije toga, dakle 14 dana dobila sam menstruaciju, na ocekivani dan. Bila je obilna kao i svaka moja menstruacija, trajala je 6 dana sa ugruscima krvi. Nikako nije mogla biti lazna. No ovaj mjesec uopce nisam imala odnos, ali mi kasni vev 5 dana, vjerovale ili ne uradila sam 8 testova od najjeftinih do najskupljih i svi su pokazali negativno. Sta vi mislite, dal postoji sansa sa trudnocu ? I da napomenem da imam iscjedak obilan jako neugodnog mirisa. Hvala unaprijed
Sta je ovo danas, zimske svekrve 2019./2020.? 😂😂😂😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala.le tema svekrve je neiscrpna kao jama bez dna i ovo je već karma jer ima puno budućih svekrva u grupi, neću ništa komentirat da se ne ureknem🤣😂🙃
Ja sve čekam da završi tema jer se zivciram i oko vasih, kao da mi moja nije dovoljna 😂😂😂
[/url
Ja sve čekam da završi tema jer se zivciram i oko vasih, kao da mi moja nije dovoljna 😂😂😂
😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😃🤣🤣🤣
Zdravo svima. Evo ja ne znam gdje da se oglasim, a da mi neko da savjet. Imala sam odnos 20.7 na dan ovulacije, iako nisam sigurna u svoje ovulacije jer mi ciklusi variraju od 27 do 32 dana. Poslije toga, dakle 14 dana dobila sam menstruaciju, na ocekivani dan. Bila je obilna kao i svaka moja menstruacija, trajala je 6 dana sa ugruscima krvi. Nikako nije mogla biti lazna. No ovaj mjesec uopce nisam imala odnos, ali mi kasni vev 5 dana, vjerovale ili ne uradila sam 8 testova od najjeftinih do najskupljih i svi su pokazali negativno. Sta vi mislite, dal postoji sansa sa trudnocu ? I da napomenem da imam iscjedak obilan jako neugodnog mirisa. Hvala unaprijed
Mislim da nisi trudna, i da ti menstruacija kasni iz nekih drugih razloga... mada nikad se ne zna.
Imam trenutno uzasan napadaj migrene 😟 i naravno moja trrapija ne pomaze (paracetamol 1000 mg + normabel) doslovce ne funkcioniram. Muz bolestan pokusava jadan s klincem, sve mi ga zao...niiijeeee 😅
Al imam problem, bila sam u babycentru u buzinu i kod nas u sisku u bubamari no niti jedan niti drugi nema izlozena kolica za blizance... Kaj predlazete? Koji duckas ima najvise izlozenog? Znam da miram u Zg al evo da ne lutam bezveze trebam savjet. Fakat ih zelim vidjet uzivo prije kupovine a lako poslije po netu nadjem najjeftiniju verziju.
url=https://lilypie.com][/url
Mislim da nisi trudna, i da ti menstruacija kasni iz nekih drugih razloga… mada nikad se ne zna.
Ne znam ni sama vise sta da mislim, kao sto sam navela imala sam urednu menstruaciju koja nikako nije bila lazna, i tih 8 negativih testova, ne znam zaista.. kod ginica sam narucena preksutra pa cu vidjeti sta je upitanju. Samo me jako nervira ovaj iscjedak koji je jako neugodan. 😤
Ajme.. dosla nam je crna rama umjesto bijele uz kolica.. cekam ponedjeljak da vide jel su zamijenili kutiju il ce morat ponivno narucit..
PetraB uh migrena jel ti pomazu hladni oblozo na vratu mozda? Teta mi s time rijesava migrene obicno pa znam samo za tu tehniku koja bi sa dmogla pomoc.
Samonezelje nadam se da ce se u ponedjeljak sve riješiti sa ramom od koliva jer inace vec vidim da ces mjenjat nick samonecrnaramazakolica. Srecom pa jos imas vremena za novu narudzbu ako su fulali.
A meni upravo sestra javila da je ona poskidala sa tavana sve svoje kutije od malog sto ima robe i stvari i da ce mi to dostaviti u ponedjeljak. 🤪 Nemam pojma kud cu s time, a zena si ne da rec da to ne nosi posebno ne jos, a jos k tome njen mali je ljetna beba i pretpostavljam da velika vecina toga nam nece funkcionirat. Neke dane imam osjecaj da je ushicenija oko bebi stvari od mene.
Sortiraj odgovore
Najstariji