Cimaseli sto dalje to bolje🤣🤣 mi smo udaljeni nekih 55km i to mi je odlicno jer znam da nemogu banut kak im se sprdne🙏🏻🙏🏻🤣🤣 i tebi je tvoja bar nakupovala sve vec skoro a ova moja meni prigovara sta sam vec sve skoro kupila 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pokusati cemo hahah jer cu izludit, pogotovo sad kad zna da sam doma svaki dan😤😂 a njegovi su rastavljeni i prije bebe je bilo joj nikakva svadba sta ce vam taj papir pa da se rastajete kao ja blabla, a sad zapela majko sveta😂😂 ma sta mi to znaci kad mi se nis od toga ne svida i kad je to sve sama ziva plastika te dude i to😣 jedino sto ju jaaaako smeta je to sto sam si kupila trudnicke hlace jer sta ce mi kad po zimi necu nigdje ici vec biti samo u kuci, reko to ti mislis😅 ali ona je jako ljubomorna jer u njeno vrijeme su te hlace bile jako skupe i nije si ih mogla priustiti onda pa kao ne bi trebala ni ja, mislim, te neke stvari stvarno ne razumijem i kad mi krene tako nesto drobit, sad u trudnoci vise nemam tolerancije, vratim bez problema😁 em hormoni, em necu da netko meni odreduje trudnocu kako cu i sta cu, imala je svoje dvije😁

Cima tvoja svekrva ima srece da nema snahu koja je ko ja 😂😂 da meni tako nesto svekrva komentira ja bi prekinula sve veze s njom a muz je neka posjecuje bez mene. Pa bi ili orestala s komentarima ili ne bi vidala unuče 🙃 Kad meni netko od starijih krene pametovat ja to slusamna nacin da shvate da ih ignoriram 😂😂 Veli mi muz da nisam normalna 😂 Ja tako i sa svojima, ako se krenu previse petljat prekinem im neke stvari govorit i onda shvate. Ja nisam zlocesta no nikom se nedam zaj...at.
Grizli muz i ja takoder imamo drugacija prezimena i kad je on rekao svojima da sam trudna prvo je svekar pitao kako ce se dijete prezivat... a moj muz mrtav hladan veli da ce i on i dijete uzet moje prezime 😂😂 Svekrova faca je bila fantasticna. 😂😂 To ga se ne tice... no prezivat ce se po muzu jer ni ja nisam htjela dva prezimena pa necu ni djete s tim mucit.
Meni se za sada još nisu počeli petljati previše ,bilo je nekih komentara u vezi kupovine skupljih stvari ali ja to srezem u korijenu 🤣 komentari moje mame se uglavnom odnose na hranu ,kaže da se ne zafrkavam i da jedem vise kuhanog jer zna kako se inače hranim . Sto se tiče svekrve ,sjetila sam se jedne situacije koja mi je jako digla živce . Naime m i ja smo se vjenčali dva puta ,jednom u općini i onda godinu kasnije u crkvi i jednom prilikom smo nešto spominjali godišnjice i zezamo se kako mi slavimo dvije ,kad će ona na to da su to gluposti i da to kod matičara uopće nije bitno samo ovo u crkvi . Meni se digli živci na milijun 😡

Cima ja i tvoja svekrva bi se "sjajno" slagale. Mislim da me ne bi vidila do nekog pogreba, sad ovisi o sudbini dal mog ili njenog.
Dalindas muz i ja i dan danas vise slavimo godisnjicu veze nego braka. Njima je to svima nepojmljivo. Mene je moja svekrva samo maltretirala kad smo se zenili dal ce biti svadba u crkvi, meni to iskreno nije toliko znacilo ni muzu, al zeljeli smo oboje crkveno vjencanje. Al kad je krenula dal ce biti duga ili kratka misa pa neke pizdarije dal ce se dolaziti po mene pa ne znam sve nesto... Muz ju otkantao da ju moli samo da dan ranije dodju u Istru, a ostalo ce sve saznat taj dan. Mene je 2 godine maltretirala kakva mi je vjencanica, jer smo mi pir odgodili prvo posto mi je tata umro 2 mj prije pa je znala da mi je vjencanica doma kod mame u ormaru. To joj nikako nije bilo jasno zasto necu pokazat, a nisam ni mami. Pa sad nije jasno zasto necu rec ime i spol... A nama na kraju bas gust iz zezat s time jer nas onda ne zamaraju drugim temama. A kad je cula da sam trudna zivkala svaki dan pa smo i to srezali nakon tjedan dana. Srecom pa brzo shvati kad nas nesto smeta.

Majke sinova budite dobre prema svekrvama 🤪🤪🤪🤪🤪🤪

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja mora da sam onda super snaha😂😂😂 joj, i to isto oko imena, rekli smo da ce bit Kruno(nece bit, ali smo to rekli eto tako da ne bi netko imao sto pametnog reci oko imena) pa ju sad pati da zasto nismo nasli neko ime sa nekim znacenjem, tipa da je cura onda bi bila Mia i to kao znaci "moja" i ovo je njoj sada nepojmljivo😂 ima svega kod nje ugl.. bas i za plakat i za umrijet od smijeha haha

Majke sinova budite dobre prema svekrvama 🤪🤪🤪🤪🤪🤪
da ne bi to i nas dočekalo hahahahaha
Cima ja i ti smo totalno u istoj situaciji hahahha Moj je isto bubnuo da će biti Lucijan (veze s vezom nema) al ova se toliko uzrujala da me odmah zvala kak ćemo upropastit djetetu život i kao neće se miješati al će smislit popis pa mi dati prijedloge
Sad su otišli njegovi, došli su vidjeti kako smo se smjestili...naravno da sam bila izrešetana pitanjima a šta smo planirali s vjenčanjem, hoćemo li se vjenčati kada i kako xD, dal planiramo kupit kuću/stan i kako će se dijete zvati.
Mi prvo se nismo planirali vjenčati al ćemo to ipak odraditi kod matičara da si olakšamo sve buduće pravne poslove ne planiramo to ništa posebno, prije nego se beba rodi otići ćemo to obaviti i gotovo..i ostavljam svoje prezime uz njegovo...kad me netko pita zašto sam im odgovorim da mi neće oni kupovat spomenik pa da se sekiraju koliko slova imam

Mene recimo nilad nitko nije pitao zasto sam pustila svoje prezime. Kad sam rekla da cu samo dodat njegovo svima je nekako bilo logicno, valjda jer mi se i firma tako zove ili ne znam zasto. Btw moj muz radi kod nas u mojoj obiteljskoj firmi i di god da idemo poslovno ljudi nas predstavljaju po mom prezimenu njegovo niko skoro i ne spominje. A ja sam se slalila kad mi je sogorica jednom rekla samo da je njoj to bezveze onda sam joj rekla da sve zene sa titulom dr.sc. moraju zadrzat svoje prezime i zena mi to povjerovala. 😋 Nikad vise nije nis kometirala.

Mi smo bubnuli da ce mali biti Lojzek ili Pepek. Nitko nije nista rekao no nisu ni bili odusevljeni... vise ne pitaju 😂😂
...citam vas i umirem od smijeha...nasi su svi na pristojnoj udaljenosti od 2500 km, ...i kad sve ovo procitam ni malo mi nije zao sto je tako :-)))

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji