ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    05. Rujan 2019. 10:38

MaRe

Dalindas kako to u Os ide za muža..dal treba i on na tečaj? I dali si već krenula na neki?Meni je jedna cura rekla da ih ima valjda u Domu zdravlja jednom il dvaput mjesecno…to sam planirala tam negdje u 10-11 mjesecu otići

Plati se tečaj i onda s tim papirom može ,tako sam ja skužila . I ja sam mislila tako negdje jer mi je termin u 1om mjesecu 

MaRe
    05. Rujan 2019. 10:43

Dalindas

MaRe

Dalindas kako to u Os ide za muža..dal treba i on na tečaj? I dali si već krenula na neki?Meni je jedna cura rekla da ih ima valjda u Domu zdravlja jednom il dvaput mjesecno…to sam planirala tam negdje u 10-11 mjesecu otići

Plati se tečaj i onda s tim papirom može ,tako sam ja skužila . I ja sam mislila tako negdje jer mi je termin u 1om mjesecu

Kada?Meni je 11.1. 🙂 

C1M4
    05. Rujan 2019. 11:08

Cure, kad treba krenuti na taj tecaj? Msm, kad bi bilo najbolje?🤔

lorija
    05. Rujan 2019. 11:15

Ajd pricajte malo sta kuhate danas 😁

Lavica27
    05. Rujan 2019. 11:20

Cure evo došla ja s briseva, Rekla sam mu za bolove jučer pa je brzinski provjerio,sve ok i po starom al mi je predavanje održao da se ne dovodim do situacija da me tako boli od forsiranja. 
    Annika možda je to a i rekla bi da svatko od nas drukčije podnosi bol. Ja sam npr paničarika unaprijed za sebe i sve oko sebe al kad dodjem do tog nečeg uvijek odradim bolje nego sam mislila. Primjerice epiduralnu ti smanje na najmanje za izgon (za koji su meni rekli da boli nenormalno), a ja ga nisam osjetila. Kazem,mozda mi je sve u magli zbog ručnog vraćanja maternice nakon toga,padanja u sok,unutarnjeg krvarenja i op pa sam to zabetonirala negdje u podsvjesti. Al znam kad sam se probudila da sam pomislila da želim još djece.  
    Ja vam neću preporučiti da se pripremite na uzasnu bol jer nemres se "pripremit" za nešto što neznas kakav je osjecaj. I ponavljam,porod je jedina logična bol na svijetu,znas što stize🥰
    Thinkpink dobila sam uputnicu za testove senzibilizacije 😁

Lavica27
    05. Rujan 2019. 11:21

lorija

Nešto s piletinom al ni sama neznam sto🙈

lorija
    05. Rujan 2019. 11:31

Lavica27

lorija

Nešto s piletinom al ni sama neznam sto🙈

Super za pregled. 😀 nek je sve u redu i cuvaj se ubuduce 😕
    He sv.piletina najbrza a najsladja. Isfurala sam je ovaj tjedan 😁 zato sad opet smisljam sto bi brzo a fino.
    mozes umak (saft) crveni sa tjesteninom, ili pohovati je s necim ili na tepsiju ako su bataci i ostali djelovi 😁. 

C1M4
    05. Rujan 2019. 11:36

Krpice sa zeljem uz pileci file u umaku haha😅

Dalindas
    05. Rujan 2019. 11:42

MaRe

Dalindas

MaRe

Kada?Meni je 11.1. 🙂

8.1 :)

• lucille9
    05. Rujan 2019. 11:51

Mm naručio lazanje za danas, jučer smo imali filanu papriku, sutra piletina ili riba s blitvom. Volim kuhati, to je jedino što sada radim, čekala sam da malo zahladi pa da palim štednjak. Neki dan sam imala jaaku želju za cheescakeom, išla sam ga peću u 21h, drugi dan se sav pojeo, svima je pasao. Mužu su zafalili klipići sir-šunka, kaže da i on ima spt trudnoće

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.