Jutro. Vidim zenimljive teme. Meni su lohije trajale tocno tih 42 dana...ispadaju j komadici tzv jetrice sko mj to zvale a jesnkk mi ispao i ugrusak ko saka velik... ugkavnom ja san imala oba vaginalna poroda i meni poslije bude sve genijalno, skoro nista me ne boli jedino budem malo lelujava jer dosta krvi se izgubi ali savrseno sve u svemu.. mogla sam i sjediti odmah i sve.. i navala adrenalina kad dodem doma , sve mogu, i kuhat i prat i oko bebe... ma milina
Nezz tko je danas na pregledima...sretno tko got da je

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
I da...i ja imam radove, ali uglavnom dirogiram s kreveta...jbga... kad udem u 30ti tjedan onda se ja opustim pa pocnem sve po kuci raditi 😂

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
PREGLEDI
05.9.- sofio9
05.9.- mrgud_zg
06.9.- Stelle123
06.9.- Anna
06.9.- PetraB
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
09.9.- Goga_V
10.9.- Nita9999
11.9.- flower
11.9.- Anna
11.9.- tinika
12.9.- mrgud_zg
13.9.- lupe
13.9.- C1M4
16.9.- mustra
16.9.- Lavica27
17.9.- lorija
17.9.- Grizli
18.9.- MaybeBaby
18.9.- Lunica
18.9.- Nasty
19.9.- Angie1205
19.9.- Jaivanpa
19.9.- sofio9
19.9.- iva4
20.9.- Lala27
23.9.-lucille9
23.9.- Kengurica
24.9.- Simbalija
24.9.- Dalindas
24.9.- ena10
24.9.- C1M4
25.9.- Sarita15
26.9.- Jaivanpa
26.9.- Thinkpink1
26.9.- DeeSB
27.9.- aarauch
30.9.- Seni1985
30.9.- Tockica37
30.9.- crnokosa
1.10.- piba7
2.10- Annika
3.10.- Sarita15
3.10.- Juno
3.10.- DeeDee
24.10.- C1M4
Petra dobro je, gastroskopija mi nije trauma, šta je ovo za mene onda hahaha, zbvm se. Evo, čini mi se i da sam sanjala nes na tu temu, jaoo.
Dečko ce bit samnom pod definitivno, jedina osoba koja me može smiriti, ali jedina. Mene najviše strah da ne izdramim pa napravim veći problem jer sam ja najhrabrija dok me trbuh ne zaboli, e onda panika 🙈
Ja sam svaki proljev ili virozu vec uvjerena da ce hitna doc po mene nakon sto dva put odem na wc haha, pa me on jadan vrati u život. A tipa lomovi 0 bodova, imala masu iscasenja i prijeloma i operacija, to me ne dira ni najmanje 😂😂
LoSa ili tko je napisao za lidl, ja naručila frendici za rođendan pa mi je rekla da ce mi radije njih dvije kupit kvalitetni skuplji jer da taj iz lidla propadne za tjedan dana

[/url
Ono što boli je otvaranje grlića maternice; ja sam bila šokirana vrstom boli, mislila sam da više maternica boli. Mene su boljela leđa u donjem dijelu kao da ih dva konja svatko na svoju stranu razvlače. Izgon bebe ne boli. Pravih trudova sam imala samo 2h a prije toga kojih 5h blaga stezanja, mislila sam da je išijas. Boli, l ti nekak pomaže činjenica da je to sve gotovo kroz par sati. Glad ogromna, kod nas daju tek 2h poslije jesti. Prvo piškanje- vidjela sam zvijeze; Ako budete rezane pišajte pod tušem, usmjerite mlaz vode prema rezu, super pomogne.
I onda kreće zatvor te lohije. A ulošci- oni starinski Vir, i to 2-3kom istovremeno, te velike gaće. Btw, jedan paket uložaka nije dovoljan za rodilište.
Jutro svima. Sretno cure
Stvarno zanimljiva tema 😊 ja sam carica,iskustvo je super. Nije uopce strasno kako drugi predstavljaju carski rez. Da, istina. Boli. Ne 24h,vec samo kad se prisavija iz lezeceg u sjedeci i obratno. To traje ajmo reci 7 dana, s tim da si 5 u bolnici. Poslije kao svaka rodilja obavljas lagano,svakako nizasto drugo i nisi vec da vrijeme posvetis bebi i dojenju.
Meni su odmah nakon sto sam se probudila stavili bebu na sisu da doji. I ostavili je sa mnom u sobu, osoblje me obilazilo i mm su dali da bude uz mene cak do ponoci navecer.
Sto se tice jela, ne daju nekih kao 24h al u medjuvremenu je naisao moj doktor i rekao im da mi daju juhu. Nebitno je jelo sasvim bilo jer sam svako malo primala lijekove protiv bolova. Tak da posebno nisam ni bila gladna. Drugi dan sam se vec ustala iz kreveta,i malo po malo vratila se na staro. Istina da mi je trebala keva 😂 podgrbljena sam hodala upravo zbog nezgodnog reza i savijanja,al sve u svemu nista strasno. Sad ne znam sta me ocekuje.
Mislim prirodno,ako me posalje sljedeci pregled u bolnicu na upoznavanje s osobljem i radjaonom i ostalim rekvizitima 😁 ne gine mi onda prirodno,
Sofi i Mrgud sretno danas!
Mikio meni se znaju dogadjat grcebi ti kao menstrualni posebno ako preko dana pretjeram, al kad odlezim malo onda popuste.
Jos jedno pitanje imam za iskusne mame... Jel se bebama bas stalno mora pudrat guza, ili ima neka zamjena za puder ili su to neke old school tehinke sa puderom? Pitam jer ja se bas sjetila da ne znam kako cemo s puderom jer sam ja alergicna na njega u dodiru s kozom plikovi mi dodju, a kad ga nanjusim se gusim. 🤔

Ja nisam puder stavljala . Samo kremicu.

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Lorija meni su dvije frendic rodile na carski i obje imaju jako dobra iskustva, tj. sve u svemu manje bolna od svega sto slušam za prirodni

[/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji