ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    03. Rujan 2019. 14:03

Cima drzim fige da nije nis strasno. Mislim da se u ovih par sati nis nemre desit. Javi nam svakako sto kazu u bolnici 🤞
    Losha ti imas super doktora ako se samo tak mozes najavit il telefonom dobit. Ja svoju soc gin kad trebam nazvat za narucit se il dobit nalaze, pripremim se na 5 dana zivkanja, i to telefon stoji na redial i i dalje je nemoguce dobit. A da ne pricam o dolascima van termina. Tjesim se da imam urednu trudnocu pa nisam nikad jos trebala nista izvanredno, ali razmisljala sam vec o potrazi za drugim doktorom...

• Henky
    03. Rujan 2019. 14:15

MSimic

Grizli

Curke jel vi imate problema sa uzasno niskim tlakom kod ovih promjena vremena? Ima nesto sto pomaze. Jucer mi bilo super, ujutros mi lose - vrtoglavica kad se ustanem, pospanost a ne mogu zaspat, mucnine na pomisao hrane… 🤪 Bas neka kolektivna slabost funkcioniram donekle samo ako lezim! Jel mjerila koja temp u ranoj trudnoci? Pokusavam nac do kad ona ostaje povisena iznad 37, pa eto i to ako koja zna ili iz vlastitog iskustva

Meni na svakom pregledu bude tlak sve nizi i nizi, pao je ispod 100. Al doktorica je rekla " sasvim normalno u trudnoci, jos je vani i jako vruce. Popij svaki dan deci kupinovog vina i salicu kave, ako ti ne smeta. "
    I mogu rec da se bolje osjecam, bas me zanima kakav ce bit na sljedecem pregledu :)

I ja muku mučim s niskim tlakom i pomažu mi samo inćuni ili ekstra slani sir

C1M4
    03. Rujan 2019. 14:17

Danas dobivam ugovor pa sam od sutra na bolovanju hvala bogu, jedva čekam probuditi se ujutro i ne ići nigdje haha, mirnija sam ovako jer se malac javlja pa je lakše Hvala vam cure na podršci
    Mrgud tako je nekako i moja haha, ili me primi ako je baš baš hitno, a ona nema posla i onda opet kaže idi za vinogradsku jer ona tam ima loš aparat xd ali ajde, za svaki savjet je barem dostupna i sve objasni lijepo, tu mi je okej što se toga tiče što nije neka iskompleksirana xd

DeeDee
    03. Rujan 2019. 14:20

Ipak sam otišla.. Kod nas su trudnice samo utorkom, a izgorila bih na živce da moram čekat tjedan dana.. Zadnje je bilo pred pola sata i nadam se da sam gotova ili da ce bar stat dok ne dođem doma..ono danas na poslu je bilo masakr, više zaključano nego otvoreno, sreća pa mi kolegica došla sat ranije nego sam je zamolila. I tu kod gina su skroz pristojni uvjeti za oprat se jer da nisu ne bi išla sigurno, jadan čovjek 🙈
    Ugl. čekam..iduća na redu

[/url

C1M4
    03. Rujan 2019. 14:29

DeeDee

Ipak sam otišla.. Kod nas su trudnice samo utorkom, a izgorila bih na živce da moram čekat tjedan dana.. Zadnje je bilo pred pola sata i nadam se da sam gotova ili da ce bar stat dok ne dođem doma..ono danas na poslu je bilo masakr, više zaključano nego otvoreno, sreća pa mi kolegica došla sat ranije nego sam je zamolila. I tu kod gina su skroz pristojni uvjeti za oprat se jer da nisu ne bi išla sigurno, jadan čovjek 🙈
    Ugl. čekam..iduća na redu

Sretno, javi što kaže

03. Rujan 2019. 14:40

mrgud_zg

Cimadrzim fige da nije nis strasno. Mislim da se u ovih par sati nis nemre desit. Javi nam svakako sto kazu u bolnici 🤞
    Loshati imas super doktora ako se samo tak mozes najavit il telefonom dobit. Ja svoju soc gin kad trebam nazvat za narucit se il dobit nalaze, pripremim se na 5 dana zivkanja, i to telefon stoji na redial i i dalje je nemoguce dobit. A da ne pricam o dolascima van termina. Tjesim se da imam urednu trudnocu pa nisam nikad jos trebala nista izvanredno, ali razmisljala sam vec o potrazi za drugim doktorom…

Iskreno i ja se nekad iznenadim s tim doktorom i sestrom jer su oboje preko socijslnog. Odmah ih dobim na telefon, ako imam neko pitanje posavjetujem se sa sestrom. Prosli put sam zvala za nalaz urinokulture. Veli mi sestra, kod doktora je pacijentica pa kad zavrsi cu ga pitat jel trebate terapiju. Za nekih pola sata me nazvala sestra i sve objasnila. 🤔 I doktor mi je rekao, ako je nesto vanredno dok radimo dodite direktno k nama, a ako ne radimo idite na hitnu. Nikad ni nisam cekala na red dulje od 20 min.
    Cima ja te razumijem da ne mozes na komplikacije radi posla. Ja sam u istoj situaciji. Jedna stara doktorica mi je rekla da ja najbolje sama znam jel mogu ili ne i da kod nekih zena ako prekinu raditi zbog komplikacija to izaziva brige financijske prirode, a i moguce povecanje tezine i sl. Naravno, mislila je ako se ne radi fizicki tesko na poslu i sko se ne radi o ekstra teskim komplikacijama.

C1M4
    03. Rujan 2019. 14:53

LoSa84

mrgud_zg

Cimadrzim fige da nije nis strasno. Mislim da se u ovih par sati nis nemre desit. Javi nam svakako sto kazu u bolnici 🤞
    Loshati imas super doktora ako se samo tak mozes najavit il telefonom dobit. Ja svoju soc gin kad trebam nazvat za narucit se il dobit nalaze, pripremim se na 5 dana zivkanja, i to telefon stoji na redial i i dalje je nemoguce dobit. A da ne pricam o dolascima van termina. Tjesim se da imam urednu trudnocu pa nisam nikad jos trebala nista izvanredno, ali razmisljala sam vec o potrazi za drugim doktorom…

Iskreno i ja se nekad iznenadim s tim doktorom i sestrom jer su oboje preko socijslnog. Odmah ih dobim na telefon, ako imam neko pitanje posavjetujem se sa sestrom. Prosli put sam zvala za nalaz urinokulture. Veli mi sestra, kod doktora je pacijentica pa kad zavrsi cu ga pitat jel trebate terapiju. Za nekih pola sata me nazvala sestra i sve objasnila. 🤔 I doktor mi je rekao, ako je nesto vanredno dok radimo dodite direktno k nama, a ako ne radimo idite na hitnu. Nikad ni nisam cekala na red dulje od 20 min.
    Cima ja te razumijem da ne mozes na komplikacije radi posla. Ja sam u istoj situaciji. Jedna stara doktorica mi je rekla da ja najbolje sama znam jel mogu ili ne i da kod nekih zena ako prekinu raditi zbog komplikacija to izaziva brige financijske prirode, a i moguce povecanje tezine i sl. Naravno, mislila je ako se ne radi fizicki tesko na poslu i sko se ne radi o ekstra teskim komplikacijama.

To je dobro ako imaš doktora u kojeg se možeš pouzdat, ja da imam nekog bedastog doktora ili doktoricu, sumnjam da bi mi bila mirna trudnoća jer bio stalno sumnjala u njega i njegov rad.. Ovako vjerujem svojoj doktorici pa je eto zasad sve okej Ma to je skroz jadno ti ugovori i to što ti je taj posao samo briga više u trudnoći, ja iskreno do sad zbog tog posla nisam ni uživala u trudnoći kako treba.. Jedva čekam bit kod kuće da se ful opustim i posvetim ovom malcu u meni Ja na svu sreću sjedim pa mi je lakše podnijeti to što moram raditi odnosno čekati ugovor..

TinchiSk
    03. Rujan 2019. 14:55

Hej, cure!
    Moram priznati da sam u zaostatku sa čitanjem, to ću obaviti naknadno, samo sam vam se htjela malo javiti.
    Danas sam bila u Petrovoj, išla sam po nalaz jer oni rade analizu ploda i posteljice, sve je ok, ništa nisu našli.
    U međuvremenu sam odradila i briseve kod svoje ginekologice, svi su negativni.
    Danas mi je doktor u Petrovoj dao popis pretraga koje bih trebala napraviti prije sljedeće trudnoće, to ću još vidjeti sa svojom ginekologicom, trenutno ne razmišljam o novom pokušaju 
    Nadam se da ste mi sve dobro i vaše bebice isto. Šaljem svima puno pozdrava i sretno i dalje 

C1M4
    03. Rujan 2019. 15:02

TinchiSk

Hej, cure!
    Moram priznati da sam u zaostatku sa čitanjem, to ću obaviti naknadno, samo sam vam se htjela malo javiti.
    Danas sam bila u Petrovoj, išla sam po nalaz jer oni rade analizu ploda i posteljice, sve je ok, ništa nisu našli.
    U međuvremenu sam odradila i briseve kod svoje ginekologice, svi su negativni.
    Danas mi je doktor u Petrovoj dao popis pretraga koje bih trebala napraviti prije sljedeće trudnoće, to ću još vidjeti sa svojom ginekologicom, trenutno ne razmišljam o novom pokušaju
    Nadam se da ste mi sve dobro i vaše bebice isto. Šaljem svima puno pozdrava i sretno i dalje

Tinchi baš me obradovalo kad sam pročitala tvoj nick da si se javila vjerujem da će sve biti okej sa nalazima i ako se odlučiš ponovo, da je to bilo sam eto jer je tako moralo.. Nadam se da si dobro, da si se oporavila fizički i psihički barem malo, javi se svakako još

mala.le.90.
    03. Rujan 2019. 15:12

Tinchi hvala ti na javljanju, sretno ti u drugoj trudnoci ako odlucis ici u tom smjeru...
    Svima bi nam bilo lakse kad bismo znale uzroke, no nike zivot bas tako jednostavan😣
    Sto se tice posla, ja sam dobila otkaz kad sam objavila trudnocu, mislila sam da je to kraj svijeta, mislila se kako cemo, kredit, jedna placa, ovo ono...
    Al na kraju mogu reci da je to bio potez zivota...ostala sam doduse bez odlicne place, ali sam ostala i bez stresa, bez budjenja u svako doba noci, ostapa sam bez jako lose okoline, bez traceva i podvala...
    Imam zato mirnu trudnocu i pozitivne misli, a financije se vec nekako i posloze☺

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.