ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    03. Rujan 2019. 13:47

Eto slažem se s curama...A da mi ni muž ne može sjela bi na taxi i dovidjenja,nema većeg prioriteta... 

C1M4
    03. Rujan 2019. 13:49

Naravno da je bože moj, ali svaka firma je drukčija i šefovi su svugdje drukčiji Ja nažalost nisam u mogućnosti tako izdramatizirati pa da me netko vozi jer ne možemo izostajati s posla nitko, ako izostanemo, trebaju doznake za tih par sati, a opet me nema tko ovdje voziti.. Mm radi također daleko od Zg-a i ne može samo tako otići s posla Otišla bi ja odavno, ali tješim se dok nema krvi i nepodnošljivih bolova, dobro je pa ću se još strpiti da potpišem taj ugovor danas jer šta mi kasnije opet znači ako nemam djetetu s čime priuštiti stvari koje mu trebaju xd U ovih 2 sata još sumnjam da može nešto biti ako mirujem Ja nisam u mogućnosti priuštiti si da ja nemam primanja ili da su mizerna u ovakvoj situaciji

Grizli
    03. Rujan 2019. 13:49

Pol procitala pa d apisem jer poslije zaboravim... 
    Menstrulane grceve i dalje svaki toliko imam posebno ako se preforsiram taj daj. 
    Za medu definitvno odlucila da to kupujem jer koliko sam shvatila u tome im je po A toplo, po B mogu u AS u tome i pod C preslatko mi je. Jastuk isto kupujem definitivno al se dvoumim izmedju tog sto koji se rastvori u poplonic ili ovog https://www.sartor.hr/jastuk-za-novorodence-3u1. Ja racunam da bi omda to samo izvadila iz kolica i nosila u tome bebu jer ne mislim kosaru vuc na 2 kat svaki dan.
    Vreca za spavanje definitivno dolazi u obzir vidim da nisu neke paprene cijene pa lako ako ne bude obozavatelj proslijedim drugima. Ja bi da mogu sebi to kupila.
    Za svekrvu i demode stajalista no comment. Mislim da moj muz bi takodjer pjeske s bebom na rukama doma iz rodilista da si poslusa za takav prijedlog nekoga.

C1M4
    03. Rujan 2019. 13:50

Šefica i kolege ni ne znaju za trudnoću još jer onda neću dobit ugovor tako da je ovdje situacija malo drukčija, ovdje si crna ovca ako si trudna i odmah otpadaš

Grizli
    03. Rujan 2019. 13:55

Cima zap mi je sto se mucis. Svakako potrazi pregled dal svoje gin dal na hitnom svejedno. Ja se ne bi zezala.
    DeeDee nadam se da ce ti uskoro biti bolje.
    Zaboravila tko je sve bio a pregeldu al popamtila da su uredni osim neke escerihije. Pa drzim fig3 da je sto prije rijesis. 

mrgud_zg
    03. Rujan 2019. 14:03

Cima drzim fige da nije nis strasno. Mislim da se u ovih par sati nis nemre desit. Javi nam svakako sto kazu u bolnici 🤞
    Losha ti imas super doktora ako se samo tak mozes najavit il telefonom dobit. Ja svoju soc gin kad trebam nazvat za narucit se il dobit nalaze, pripremim se na 5 dana zivkanja, i to telefon stoji na redial i i dalje je nemoguce dobit. A da ne pricam o dolascima van termina. Tjesim se da imam urednu trudnocu pa nisam nikad jos trebala nista izvanredno, ali razmisljala sam vec o potrazi za drugim doktorom...

• Henky
    03. Rujan 2019. 14:15

MSimic

Grizli

Curke jel vi imate problema sa uzasno niskim tlakom kod ovih promjena vremena? Ima nesto sto pomaze. Jucer mi bilo super, ujutros mi lose - vrtoglavica kad se ustanem, pospanost a ne mogu zaspat, mucnine na pomisao hrane… 🤪 Bas neka kolektivna slabost funkcioniram donekle samo ako lezim! Jel mjerila koja temp u ranoj trudnoci? Pokusavam nac do kad ona ostaje povisena iznad 37, pa eto i to ako koja zna ili iz vlastitog iskustva

Meni na svakom pregledu bude tlak sve nizi i nizi, pao je ispod 100. Al doktorica je rekla " sasvim normalno u trudnoci, jos je vani i jako vruce. Popij svaki dan deci kupinovog vina i salicu kave, ako ti ne smeta. "
    I mogu rec da se bolje osjecam, bas me zanima kakav ce bit na sljedecem pregledu :)

I ja muku mučim s niskim tlakom i pomažu mi samo inćuni ili ekstra slani sir

C1M4
    03. Rujan 2019. 14:17

Danas dobivam ugovor pa sam od sutra na bolovanju hvala bogu, jedva čekam probuditi se ujutro i ne ići nigdje haha, mirnija sam ovako jer se malac javlja pa je lakše Hvala vam cure na podršci
    Mrgud tako je nekako i moja haha, ili me primi ako je baš baš hitno, a ona nema posla i onda opet kaže idi za vinogradsku jer ona tam ima loš aparat xd ali ajde, za svaki savjet je barem dostupna i sve objasni lijepo, tu mi je okej što se toga tiče što nije neka iskompleksirana xd

DeeDee
    03. Rujan 2019. 14:20

Ipak sam otišla.. Kod nas su trudnice samo utorkom, a izgorila bih na živce da moram čekat tjedan dana.. Zadnje je bilo pred pola sata i nadam se da sam gotova ili da ce bar stat dok ne dođem doma..ono danas na poslu je bilo masakr, više zaključano nego otvoreno, sreća pa mi kolegica došla sat ranije nego sam je zamolila. I tu kod gina su skroz pristojni uvjeti za oprat se jer da nisu ne bi išla sigurno, jadan čovjek 🙈
    Ugl. čekam..iduća na redu

[/url

C1M4
    03. Rujan 2019. 14:29

DeeDee

Ipak sam otišla.. Kod nas su trudnice samo utorkom, a izgorila bih na živce da moram čekat tjedan dana.. Zadnje je bilo pred pola sata i nadam se da sam gotova ili da ce bar stat dok ne dođem doma..ono danas na poslu je bilo masakr, više zaključano nego otvoreno, sreća pa mi kolegica došla sat ranije nego sam je zamolila. I tu kod gina su skroz pristojni uvjeti za oprat se jer da nisu ne bi išla sigurno, jadan čovjek 🙈
    Ugl. čekam..iduća na redu

Sretno, javi što kaže

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI