ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    03. Rujan 2019. 11:25

C1M4

Ja sam uzela medo odjelce veličinu 56 u H&M-u i opet mi se to nekak čini da bude plivao u tome haha, doduše, tko zna koliki će biti i što ću sve staviti na njega kad ćemo ići doma, ali i ako bude malo odjelce, lako dragi odleti kupiti dok smo mi u bolnici haha

Ja isto imam to medo odijelce u bijeloj boji, jos od prvorodjene, pa mislim da ce posluzit.. preslatko je, isla je u tome iz rodilista! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

samojed
    03. Rujan 2019. 11:32

Iva ja se uopste ne bih zamarala moja beba moja stvar sve mogu poslušati al naravno opet po svom uraditi i rekla sam kad beba dodje svatko moze pricati ovo ovako radi ono onako i sigurno da će biti toga od načina kako da je držimorevijam itd ali samo ja odlučujem sta cu da radim sa SVOJOM bebom 
    A zašto si kod nje msm imate vas stan Jel tako 

C1M4
    03. Rujan 2019. 11:36

Iva nemoj se zamarat uopće time, to je ionako vaše dijete, šta nju briga meni je suludo da ja tako malo dijete držim u rukama u autu i da se nešto ne daj bože desi..
    Omerta mi smo se premišljali oćemo bijelo ili smeđe pa je mm rekao nećemo bijelo, šta ako bude mali pa da ga izgubimo u snijegu putem do auta al su mi preslatka oba odjelca još stignem i u bijeloj boji kupiti hahah

samojed
    03. Rujan 2019. 11:36

Jao molim vas reći te mu upravo osjećam dole skroz u donjem djelu stomaka kao da je kilo nečega stalo tu i pritislo mi sve Jel to moguće da je bebica nr osjetim pomjerqnje već samo tako pritisak al baš jak 

C1M4
    03. Rujan 2019. 11:38

samojed

Jao molim vas reći te mu upravo osjećam dole skroz u donjem djelu stomaka kao da je kilo nečega stalo tu i pritislo mi sve Jel to moguće da je bebica nr osjetim pomjerqnje već samo tako pritisak al baš jak

Uhh, i meni zna bit pritisak dole nisko i kao da kamen stoji unutra.. Mislim da je to bebač jer moj često i na ultrazvuku zna biti dole nisko i nabijati s nogicama, ali planiram na pregledu pitat gin što je to točno..

Točkica37
    03. Rujan 2019. 11:40

Ica i onak bude kak vi odlucite... ona moze laprdat koliko zeli.... iako... menj je to jaje bilo uzas i uvijek sam nesto jos stavljala ispod jer mi beba nekak cudno upadne u to i nezz

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

C1M4

Ja mislim da ću ja danas nakon posla na hitnu.. Inače imam "menst." grčeve dan, dva pa stanu i tako u krug, ali sad su već 5 dana bez prestanka tu i ništa ne pomaže pa se sad već brinem lagano jer su kao da jači..

Točkica37

C1M4

samojed

Uhh, i meni zna bit pritisak dole nisko i kao da kamen stoji unutra.. Mislim da je to bebač jer moj često i na ultrazvuku zna biti dole nisko i nabijati s nogicama, ali planiram na pregledu pitat gin što je to točno..

Mene od ujutro na desnoj strani bas fest boli

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Dalindas

Ja imam pitanje za cure sa većim grudima ,gdje kupujete grudnjake ? I prije sam imala veće grudi ,a sada 🙈 85d mi je mal

• Sarita15
    03. Rujan 2019. 11:41

Iva udah iudah i napravi po svom. Ako ne vjetuje tebi jer svekrva jel zna, daj joj neki clanak o toj temi uz kavu nek se informira. I podsjeti je koja je godina i kako ljudi voze danas pa nek si sama zakljucuje. 
    Mislim realno ljudi se obozavaju mjesat i pametovat pogotovo za prvu bebu i ko za inat taman kad smo najosjetljivije i ne stignemo se uvijek ni snac ni rec jer smo fokusirane na bebu. Ali nakon sto odpametuju svoje a vama to ne sjeda ne sumnjate u sebe i svoje istinkte otkacite to sto vam ne sjeda nema smisla i pogotovo ako dolazi od nekog za kog znate da nema blage o cem prica i napravite po svom.
    Recimo primjer: moja baka nije jednog dana dojila ni mamu ni strica jer je tad bilo 'moderno' dat bocu (kravlje mlijeko razrijedeno vodom) i posto je ona patronazna u mirovini eto nje meni o dojenju i sta ja tu placem to nis ne boli ja dramatiziram bla bla bla reko oprosti nona al koliko si ti dojila?0minuta. Nemas pojma ni o osjecaju ni o cinu. Setnja. Koliko god bilo nekad tesko nedajte se ako znate da imate pravo. Bila to kolica krevet jaje nosanje ma sto god. Vasa beba vasa pravila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI