Ja sam uzela medo odjelce veličinu 56 u H&M-u i opet mi se to nekak čini da bude plivao u tome haha, doduše, tko zna koliki će biti i što ću sve staviti na njega kad ćemo ići doma, ali i ako bude malo odjelce, lako dragi odleti kupiti dok smo mi u bolnici haha
Ja isto imam to medo odijelce u bijeloj boji, jos od prvorodjene, pa mislim da ce posluzit.. preslatko je, isla je u tome iz rodilista!

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Iva ja se uopste ne bih zamarala moja beba moja stvar sve mogu poslušati al naravno opet po svom uraditi i rekla sam kad beba dodje svatko moze pricati ovo ovako radi ono onako i sigurno da će biti toga od načina kako da je držimorevijam itd ali samo ja odlučujem sta cu da radim sa SVOJOM bebom
A zašto si kod nje msm imate vas stan Jel tako

Iva nemoj se zamarat uopće time, to je ionako vaše dijete, šta nju briga meni je suludo da ja tako malo dijete držim u rukama u autu i da se nešto ne daj bože desi..
Omerta mi smo se premišljali oćemo bijelo ili smeđe pa je mm rekao nećemo bijelo, šta ako bude mali pa da ga izgubimo u snijegu putem do auta al su mi preslatka oba odjelca
još stignem i u bijeloj boji kupiti hahah

Jao molim vas reći te mu upravo osjećam dole skroz u donjem djelu stomaka kao da je kilo nečega stalo tu i pritislo mi sve Jel to moguće da je bebica nr osjetim pomjerqnje već samo tako pritisak al baš jak

Jao molim vas reći te mu upravo osjećam dole skroz u donjem djelu stomaka kao da je kilo nečega stalo tu i pritislo mi sve Jel to moguće da je bebica nr osjetim pomjerqnje već samo tako pritisak al baš jak
Uhh, i meni zna bit pritisak dole nisko i kao da kamen stoji unutra.. Mislim da je to bebač jer moj često i na ultrazvuku zna biti dole nisko i nabijati s nogicama, ali planiram na pregledu pitat gin što je to točno..

Ica i onak bude kak vi odlucite... ona moze laprdat koliko zeli.... iako... menj je to jaje bilo uzas i uvijek sam nesto jos stavljala ispod jer mi beba nekak cudno upadne u to i nezz

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja mislim da ću ja danas nakon posla na hitnu.. Inače imam "menst." grčeve dan, dva pa stanu i tako u krug, ali sad su već 5 dana bez prestanka tu i ništa ne pomaže pa se sad već brinem lagano jer su kao da jači..

Uhh, i meni zna bit pritisak dole nisko i kao da kamen stoji unutra.. Mislim da je to bebač jer moj često i na ultrazvuku zna biti dole nisko i nabijati s nogicama, ali planiram na pregledu pitat gin što je to točno..
Mene od ujutro na desnoj strani bas fest boli

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja imam pitanje za cure sa većim grudima ,gdje kupujete grudnjake ? I prije sam imala veće grudi ,a sada 🙈 85d mi je mal

Iva udah iudah i napravi po svom. Ako ne vjetuje tebi jer svekrva jel zna, daj joj neki clanak o toj temi uz kavu nek se informira. I podsjeti je koja je godina i kako ljudi voze danas pa nek si sama zakljucuje.
Mislim realno ljudi se obozavaju mjesat i pametovat pogotovo za prvu bebu i ko za inat taman kad smo najosjetljivije i ne stignemo se uvijek ni snac ni rec jer smo fokusirane na bebu. Ali nakon sto odpametuju svoje a vama to ne sjeda ne sumnjate u sebe i svoje istinkte otkacite to sto vam ne sjeda nema smisla i pogotovo ako dolazi od nekog za kog znate da nema blage o cem prica i napravite po svom.
Recimo primjer: moja baka nije jednog dana dojila ni mamu ni strica jer je tad bilo 'moderno' dat bocu (kravlje mlijeko razrijedeno vodom) i posto je ona patronazna u mirovini eto nje meni o dojenju i sta ja tu placem to nis ne boli ja dramatiziram bla bla bla reko oprosti nona al koliko si ti dojila?0minuta. Nemas pojma ni o osjecaju ni o cinu. Setnja. Koliko god bilo nekad tesko nedajte se ako znate da imate pravo. Bila to kolica krevet jaje nosanje ma sto god. Vasa beba vasa pravila
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji