ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    03. Rujan 2019. 11:40

Ica i onak bude kak vi odlucite... ona moze laprdat koliko zeli.... iako... menj je to jaje bilo uzas i uvijek sam nesto jos stavljala ispod jer mi beba nekak cudno upadne u to i nezz

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

C1M4

Ja mislim da ću ja danas nakon posla na hitnu.. Inače imam "menst." grčeve dan, dva pa stanu i tako u krug, ali sad su već 5 dana bez prestanka tu i ništa ne pomaže pa se sad već brinem lagano jer su kao da jači..

Točkica37

C1M4

samojed

Jao molim vas reći te mu upravo osjećam dole skroz u donjem djelu stomaka kao da je kilo nečega stalo tu i pritislo mi sve Jel to moguće da je bebica nr osjetim pomjerqnje već samo tako pritisak al baš jak

Uhh, i meni zna bit pritisak dole nisko i kao da kamen stoji unutra.. Mislim da je to bebač jer moj često i na ultrazvuku zna biti dole nisko i nabijati s nogicama, ali planiram na pregledu pitat gin što je to točno..

Mene od ujutro na desnoj strani bas fest boli

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Dalindas

Ja imam pitanje za cure sa većim grudima ,gdje kupujete grudnjake ? I prije sam imala veće grudi ,a sada 🙈 85d mi je mal

• Sarita15
    03. Rujan 2019. 11:41

Iva udah iudah i napravi po svom. Ako ne vjetuje tebi jer svekrva jel zna, daj joj neki clanak o toj temi uz kavu nek se informira. I podsjeti je koja je godina i kako ljudi voze danas pa nek si sama zakljucuje. 
    Mislim realno ljudi se obozavaju mjesat i pametovat pogotovo za prvu bebu i ko za inat taman kad smo najosjetljivije i ne stignemo se uvijek ni snac ni rec jer smo fokusirane na bebu. Ali nakon sto odpametuju svoje a vama to ne sjeda ne sumnjate u sebe i svoje istinkte otkacite to sto vam ne sjeda nema smisla i pogotovo ako dolazi od nekog za kog znate da nema blage o cem prica i napravite po svom.
    Recimo primjer: moja baka nije jednog dana dojila ni mamu ni strica jer je tad bilo 'moderno' dat bocu (kravlje mlijeko razrijedeno vodom) i posto je ona patronazna u mirovini eto nje meni o dojenju i sta ja tu placem to nis ne boli ja dramatiziram bla bla bla reko oprosti nona al koliko si ti dojila?0minuta. Nemas pojma ni o osjecaju ni o cinu. Setnja. Koliko god bilo nekad tesko nedajte se ako znate da imate pravo. Bila to kolica krevet jaje nosanje ma sto god. Vasa beba vasa pravila

• Sarita15
    03. Rujan 2019. 11:47

Samojed meni tako bas bilo jucer pred pregled i na pregledu dr kaze da mi se beba bas ugnjezdila kod mjehura i da li me pritisce reko da koda mi tezina kaze da izgleda da mu tu lijepo. Pa eto smjeste se oni. 
    U prvoj trudnoci mi se znao mali poduprijet u rebra sa nogama i njemu dobro a meni plavica izasla do poroda 

C1M4
    03. Rujan 2019. 11:48

Dalindas

Ja imam pitanje za cure sa većim grudima ,gdje kupujete grudnjake ? I prije sam imala veće grudi ,a sada 🙈 85d mi je mal

Ja oduvijek kupujem u new yorkeru jer su mi njihove veličine i košarice baš kao napravljene po meni ahah, išla sam kupiti i u Tezenis na savjet jedne cure ovdje, ali meni ti njihovi oblici nažalost ne odgovaraju, te košarice i to.. Prije koji dan sam baš išla u NY i kupila si obični crni i obični bijeli grudnjak i ful su mi udobni i dobra su mi potporaŠokirala sam se kad sam vidjela koliko su mi narasle sise hahaha

samojed
    03. Rujan 2019. 11:54

Super ako je to bebica jer je nikako nisam osjetila do sada baš ste me razveselile
    Cima ako su jaki bolovi bolje je da odeš do hitne

C1M4
    03. Rujan 2019. 11:56

samojed

Super ako je to bebica jer je nikako nisam osjetila do sada baš ste me razveselile
    Cimaako su jaki bolovi bolje je da odeš do hitne

Hehe
    Nisu toliko jaki koliko su neugodni i ne prestaju ni s magnezijem ni s normabelom ni sa odmaranjem i onda mi se još i kiše stalo pa me sve strah nekako da ne krene krv ili nešto da ne bude još od tog napinjanja jer i ovako boli

mrgud_zg
    03. Rujan 2019. 11:58

Meni su hmovi grudnjqci super. Presla sam u trudnoci s 80/85 C na D kosaricu i preporodila se. Prva 3 mj me sve stiskalo i poslje bila ljuta na sebe kak sam se uopce patila umjesto da sam si kupila odmah vece
    Druga stvar, ne kuzim zakaj se zivciras oko tog kaj ti svekrva govori. Pa naravno da ce muz doc po tebe u bolnicu s as. Pa nece svekrva dolazit. Kroz jedno uho nutra kroz drugo van
    Ja prijavljujem pregled u cetvrtak 5.9. Uletilo mi u poliklinici di sam prije radila neka rupa/bivsi kolege me se sjetili, pa idem ja jedan moderni uzv. Bas se veselim 😁 (prosli pregled mi je nacmerkuru bio anomaly koji je bio skroz bzvz i kratki, a sljedeci kod moje soc.gin koja isto ima prastari uzv pa mi ovo super uletilo, jedva cekam)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.