ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    03. Rujan 2019. 15:16

mala.le.90.

Tinchi hvala ti na javljanju, sretno ti u drugoj trudnoci ako odlucis ici u tom smjeru…
    Svima bi nam bilo lakse kad bismo znale uzroke, no nike zivot bas tako jednostavan😣
    Sto se tice posla, ja sam dobila otkaz kad sam objavila trudnocu, mislila sam da je to kraj svijeta, mislila se kako cemo, kredit, jedna placa, ovo ono…
    Al na kraju mogu reci da je to bio potez zivota…ostala sam doduse bez odlicne place, ali sam ostala i bez stresa, bez budjenja u svako doba noci, ostapa sam bez jako lose okoline, bez traceva i podvala…
    Imam zato mirnu trudnocu i pozitivne misli, a financije se vec nekako i posloze☺

Rekla bi ti da mi je žao, ali vidim da si sretna pa mi je drago zbog tebe jer sad možeš biti opuštena i uživati u trudnoći Naravno da se uvijek sve posloži hvala bogu i sve to ima pozitivne strane hvala bogu, ali meni je onak, ako mogu još tih dva dana predurati zašto ne jer mi imamo u planu i kuću kupiti pa ono.. Ali jedva čekam maknuti se od ovih svih i od ovog stresa i svega.. Čudim se sama sebi kako uspijevam sakriti ovu trbušinu haha

DeeDee
    03. Rujan 2019. 15:35

Evo me napokon s izvjestajem, očito imam virozu jer ovo ne prestaje pa sam imala neke druge prioritete. Pozitivno je to što nisam pokakala doktora 🙈😂😂😂😂
    Molila sam boga da izdržim.

Ugl. sve je super!!
    Izgleda da dolazimo na moj termin, malo sam trudnija nego se mislilo 😄
    Po svim mjerama danas točno 20 tjedana i prema tome termin je 20.01. 😄

Kao i uvijek mi je sve pokazao, nosim zdravu curku ❤❤❤❤❤

Cerviks 4cm, posteljica iza. Curka doslovno sjedi i tu i tamo protegne noge 😍

Ne znam sto vas jos zanima. Ima 15cm i 326g.

Ja sam sam i dalje na -1kg od početka, kaze dečko da namjerno kakam cijeli dan samo da ne pokaže plus 😂

[/url

C1M4
    03. Rujan 2019. 15:36

iva4

Tinchi drago mi je da si se javila i nadam se da si bolje!!! Svakako nam se javljaj ako ces htjet i moc! 😘😘
    Cure prvi put idem sad sama prosetat do dma i imam uzasnu tremu i malo straha kako ce mi bit, ipak dva mjeseca nigdje nisam isla solo🤪
    Idem si kupit neku kremu za noge jer me bolovi ne popustaju vec dva dana😒

Joj ženo daj javi ako nađeš išta, mene užas bole, a strah me išta uzeti ovako na svoju ruku

C1M4
    03. Rujan 2019. 15:40

DeeDee drago mi je da je sve okej i želim ti brz oporavak od viroze ja prijavljujem anomaly scan 24.09., već sad me strah jer imam traume od mini anomaly scan-a zbog nuhalnog nabora i žilice one, a moram ga obaviti.. 

mrgud_zg
    03. Rujan 2019. 15:41

Ajme tinchi ♥️ srce mi se stegne kad se ti javis. Sori ne zelim zvucat pateticno. Al tvoja prica me bas potresla bile smo u to vrijeme isto trudne bas me pogodilo. Na kraju kad je sve ispalo da je ok, ne znas dal je bolje da su nes nasli pa kao mogo bi postojat razlog, il da nema razloga pa kao jednostavno je svemir tako htio 😒
    A da se vratim na gonekologa, ja se fkt nemrem pozalit na dr. Ne znam dal je to do naseg zravstva pa svi imaju previse pacijenata, al ona jednostavno uvijek ima previse u rasporedu. Zene se narucuju svakih 15 min sto je fakat tempo. Pod pauzom pise recepte i  sl. Al jednostavno je uvijek prevelika guzva i nikad se nemre dobit. Pape se cekaju po 3 mj. Ja sam prek ljeta kak nemaju narudzbe dosla u 6 ujutro da cim prije budem gotova, i bila sam 3!!!! Jos ih je par uslo prek reda i bila sam gotova u 9. Znaci 3 sata. Nek neko kaze da je to normalno 🙄

03. Rujan 2019. 15:55

Ne znam sta bi rekla za te doktore... kod moje bivse doktorice isto bila non stop guzva. Ja sam na dan otpustanja iz bolnice zbog operacije cekala 3h u cekaoni da mi napise recept za antibiotik, sestra se nikad nije javljala na telefon i uvijek je bila neka anarhija u cekaoni (kucanje da samo nesto pitam i sl.) Sad kod ovog drugog doktora puno stvari se moze rijesiti preko e-maila i telefona. Sestra narucuje svakih 20 min i nekako mi se cini da drzi "red". Imaju tocno vrijeme kad mogu doci nenarucene zene i sve je ok. I da, uvijek su dvije sestre,mislim da jedna stalna i jedna na praksi.  Onda ova na praksi vaze trudnice,mjeri tlak i tako neke stvari rijesava.

Lavica27
    03. Rujan 2019. 16:09

Tinchi jako mi je drago da si se javila❤ Sjetim te se često! Da li si primala kakve antibiotike izmedju poroda i briseve kod svoje gin? Jer ja jesam iza kiretaze i imala sam ureaplazmu u toj trudnoći a kad sam briseve iza kiretaze radila nije bilo bakterije,valjda su je ti antibiotici riješili...

• Sarita15
    03. Rujan 2019. 16:21

Cima definitivno je situacija bas nikakva. Ja uvijek mislim da bi trudnice trebale imati prednost i neki povlasteniji odnos bar na poslu ali znam da poslodavci cesto nisu takvi i da se moras na trepavice postavit da zadrzis posao jer si trudna ili imas djecu ili eto jer si zena pa bi mogla bit trudna jednom....strasno...nadam se da si potpisala ugovor i da ce sve biti u redu kad se docepas pregleda a onda i da ces moc dignut sve 4 u zrak i uzivat u trudnoci :) 
    Kod moje dr je uvijek guzva. Naruci ona i ceka se jucer san nego pol sata cekala ali.dolaze preko reda van termina pa bi pitali rekli svasta ima. Ali gin je super pa ajde. 

C1M4
    03. Rujan 2019. 16:29

Sarita15

Cimadefinitivno je situacija bas nikakva. Ja uvijek mislim da bi trudnice trebale imati prednost i neki povlasteniji odnos bar na poslu ali znam da poslodavci cesto nisu takvi i da se moras na trepavice postavit da zadrzis posao jer si trudna ili imas djecu ili eto jer si zena pa bi mogla bit trudna jednom….strasno…nadam se da si potpisala ugovor i da ce sve biti u redu kad se docepas pregleda a onda i da ces moc dignut sve 4 u zrak i uzivat u trudnoci :)
    Kod moje dr je uvijek guzva. Naruci ona i ceka se jucer san nego pol sata cekala ali.dolaze preko reda van termina pa bi pitali rekli svasta ima. Ali gin je super pa ajde.

Da, to je žalosno kod nas.. Mi smo ono kao budemo čekali još godinu dana da dobijem za stalno ako bog da jer kao nakon 3 godine moraš dobiti za stalno, ali onda smo onak pričali i reko ne postoji savršen trenutak za imati dijete, uvijek ćemo čekati nešto i reko idemo pa šta bude bude i nije mi žao bilo bi mi gore da sam čekala još godinu pa da je opet nešto bilo ili da sam dobila otkaz..
    Ja kod svoje čekam max pola sata, ali onak tješim se da objašnjava detaljno unutra trudnici nešto što ju zanima kao i meni kako zna pa se strpim malo haha

DeeDee
    03. Rujan 2019. 16:37

Hvala C1M4 ❤
    Javi obAvezno sto je bilo, vjerujem da je sve ok, drzim fige

Miki0 eto, onda su valjda po PS-u haha 😉

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.