Cure, dajte neki prijedlog sto kupiti mami za rockas! Sutra joj je! Dragi ide nesto poslovno u grad pa sam misla reci njemu neka nesto uzme.. naravno cvijece uvijek dolazi u obzir, on voli svima orhideje kupovat, al to mi je malo preocito, nema gdje "sakrit" do sutra.Znam i koji parfem voli, al malo isto preskupo trenutno (osim da na rate uzme), pa sam sad u nedoumici. Ispekla bih joj tortu, al to isto bas nije iznenadjenje posto je ona doma.. pih, bas sam neorganizirana i nemastovita. A tu di zivimo nema nista osim Konzuma i par manjih ducancica.
Mi smo kupili narukvicu u Argentumu prošli tjedan, taman je bilo 50% popusta na svo srebro, sad ne znam je li ti mužu to blizu i nosi li tvoja mama narukvice, samo prijedlog
Hvala :)
Ma otici cu pitat u banku, da nebi imala problema kasnije a time. Jer zadnji put su rekli da imam pravo kao zato jer sam na stalnom zaposljenju.
Al provjerit cu ipak jos jednom.
Istina je da banke daju kredite većinom samo ako se ima ugovor na neodređeno međutim i dalje si na stalnom zaposlenju unatoč otvaranju komplikacija - ne prekida ti se ugovor o radu.
E sad pravila banke oko bolovanja, komplikacija, porodiljnih je stvar pravila banke i svaka vodi svoju politiku.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Morala sam na posao da mi produže ugovor da mogu na bolovanje.. inače bi ja odavno mahnula papa xd A na hitnu nisam išla jer idem onim kao proći će i valjda bi imala osjećaj kao da nije nešto okej da stvarno nije okej, a danas mi se javio eto taj osjećaj..Ma ne želim ići sada jer imam puno od posla do vinogradske pa ne želim toliko nahodavati i drndati se po tramvaju u kojem ne možeš ni sjesti nikad
pa mi je nekako sigurnije pričekati da budemo mm i ja gotovi s poslom da me on vozi..
A zasto ne nazoves svog doktora pa odesk njemu? Ili vodis trudnocu u Vinogradskoj? Ja idem svom doktoru ako je nesto kroz tjedan,cak i mimo redovnih kontrola... ako je vikendom ili nocu neki problem odem na hitnu.
Morala sam na posao da mi produže ugovor da mogu na bolovanje.. inače bi ja odavno mahnula papa xd A na hitnu nisam išla jer idem onim kao proći će i valjda bi imala osjećaj kao da nije nešto okej da stvarno nije okej, a danas mi se javio eto taj osjećaj..Ma ne želim ići sada jer imam puno od posla do vinogradske pa ne želim toliko nahodavati i drndati se po tramvaju u kojem ne možeš ni sjesti nikad
pa mi je nekako sigurnije pričekati da budemo mm i ja gotovi s poslom da me on vozi..
A zasto ne nazoves svog doktora pa odesk njemu? Ili vodis trudnocu u Vinogradskoj? Ja idem svom doktoru ako je nesto kroz tjedan,cak i mimo redovnih kontrola… ako je vikendom ili nocu neki problem odem na hitnu.
Doktorica mi je 70km od mene pa mi nije baš samo tako skočiti tamo xd A trudnoću vodim i kod nje i u vinogradskoj jer mi se vodi sada kao visoko rizična zbog mini anomaly scan-a pa tamo idem inače ako nešto je na savjet moje gin jer oni imaju bolju opremu
Cima neznam koji du poslovi u pitanju ali ipak trudnoca ima neke prednosti..reci da ti jako slabo i nek te netko bilo tko odveze na hitnu. 5 dana trpis i radis ajde to malo izokreni u svoju korist. Sefica kolegica netko. Pa trudna si izdramatiziraj malo i nek te voze. Ja bas nebi cekala kraj radnog vremena pa jos dok muz dode pa...kad je meni bilo hitno zvala na posao muza vozi me hitno dr svi ga odmah pustili ca. Dijere je ipak bitnije od radnog vremena
Drzim fige da sve bude dobro i da te uzmu preko svih redova eto
Prijavljujem jos jedan pregked 25.9.4d uzv bome danas zvala odmah se javili narucili tocno kad treba super :)
Eto slažem se s curama...A da mi ni muž ne može sjela bi na taxi i dovidjenja,nema većeg prioriteta...
Naravno da je bože moj, ali svaka firma je drukčija i šefovi su svugdje drukčiji Ja nažalost nisam u mogućnosti tako izdramatizirati pa da me netko vozi jer ne možemo izostajati s posla nitko, ako izostanemo, trebaju doznake za tih par sati, a opet me nema tko ovdje voziti.. Mm radi također daleko od Zg-a i ne može samo tako otići s posla
Otišla bi ja odavno, ali tješim se dok nema krvi i nepodnošljivih bolova, dobro je pa ću se još strpiti da potpišem taj ugovor danas jer šta mi kasnije opet znači ako nemam djetetu s čime priuštiti stvari koje mu trebaju xd U ovih 2 sata još sumnjam da može nešto biti ako mirujem
Ja nisam u mogućnosti priuštiti si da ja nemam primanja ili da su mizerna u ovakvoj situaciji
Pol procitala pa d apisem jer poslije zaboravim...
Menstrulane grceve i dalje svaki toliko imam posebno ako se preforsiram taj daj.
Za medu definitvno odlucila da to kupujem jer koliko sam shvatila u tome im je po A toplo, po B mogu u AS u tome i pod C preslatko mi je. Jastuk isto kupujem definitivno al se dvoumim izmedju tog sto koji se rastvori u poplonic ili ovog https://www.sartor.hr/jastuk-za-novorodence-3u1. Ja racunam da bi omda to samo izvadila iz kolica i nosila u tome bebu jer ne mislim kosaru vuc na 2 kat svaki dan.
Vreca za spavanje definitivno dolazi u obzir vidim da nisu neke paprene cijene pa lako ako ne bude obozavatelj proslijedim drugima. Ja bi da mogu sebi to kupila.
Za svekrvu i demode stajalista no comment. Mislim da moj muz bi takodjer pjeske s bebom na rukama doma iz rodilista da si poslusa za takav prijedlog nekoga.
Šefica i kolege ni ne znaju za trudnoću još jer onda neću dobit ugovor tako da je ovdje situacija malo drukčija, ovdje si crna ovca ako si trudna i odmah otpadaš
Cima zap mi je sto se mucis. Svakako potrazi pregled dal svoje gin dal na hitnom svejedno. Ja se ne bi zezala.
DeeDee nadam se da ce ti uskoro biti bolje.
Zaboravila tko je sve bio a pregeldu al popamtila da su uredni osim neke escerihije. Pa drzim fig3 da je sto prije rijesis.
Sortiraj odgovore
Najstariji