Uh nema me sat vremena i ovdje kurslus.
Iva kužim te u neugodnoj si poziciji jer em si u njihovoj kuci em nije tvoja nego njegova mama pa joj ne mozes reci bilo sto. Moj prijedlog je da ne ulazis u konflikte i pustis je da misli da je najpametnija jer ionako ćeš napraviti po svome na kraju. A muzu/ decki objasni što te smeta i kako se osjećaš pa ako netko nešto treba reci drugi put neka sam kaze.
Cima tebe treba nalupat. Ako te pet dana boli i ne prestaje zasto ides na posao? Ako se ne daj Boze otvaras sjedenje samo to pogorsava! A i ako sumnjas da je nesto tako lose spakiraj se odmah na hitnu a ne da čekaš kraj radnog vremena...
DeeDee ili u neka crijevna viroza? Da prebacis na sutra/prekosutra pregled?

Dobrodošla MSimic..nema ti veze naknada s kreditom jer ti je to bolovanje i ne možeš ga izgubiti :) e sad hoce li ti banka odobriti kredit dok si na komp.je već druga priča..neke banke hoće a neke ne jer se ovo ne računa kao plaća pa to ne racuna banka u prihod.
Hvala :)
Ma otici cu pitat u banku, da nebi imala problema kasnije a time. Jer zadnji put su rekli da imam pravo kao zato jer sam na stalnom zaposljenju.
Al provjerit cu ipak jos jednom.
Simic
Ja 05.09.imam kako kazu najbitniji pregled u Petrovoj il ti ga ( veliki anomaly scan il kak se vec pise ☺ ).
Javim iskustvo :)
Simic
Cima-Pa no nisi se patila sad toliko cijelo ovo vrijeme i stresirala sa nalazima da nebi reagirala na te grceve … nemora bit nista ali neka te provjere i nedaj se doma dok te detaljno ne pregledaju jer moj prvi pregled je bio ma to je sve ok nisi se ti jos navikla na trudnocu a ja zapravo imala kontrakcije🤦🏼♀️ Uzas zivi… i preporuka posto radis sjedeci poso pitaj koliko ti je to jos pametno tako bolje da sto vise lezis sve dok imas taj nelagodan osjecaj dole
Joj, nadam se da će sve pogledati.. Stvarno me već strah, trudim se ne paničariti, ali kad te nešto danima zeza ne možeš više bit kao "sve je okej" i flegma.. Ma odavno mi nije pametno, gin me svaki puta pa kad ćemo na bolovanje haha, ali nisam se dala dok se nisam okej osjećala jer stvarno ne znam što ću doma sama stalno dok mm ne dođe xd Sad već osjetim da ne mogu jer me sve živo boli i smeta i ovako, a kamoli dok sjedim.. Zbog posla sam trudničke kupila još u 15. tjednu haha jer mi je trbuh ogroman već i boli me od normalnih traperica, a ne smijem u tajicama i trenirci dolazit na posao..

Morala sam na posao da mi produže ugovor da mogu na bolovanje.. inače bi ja odavno mahnula papa xd A na hitnu nisam išla jer idem onim kao proći će i valjda bi imala osjećaj kao da nije nešto okej da stvarno nije okej, a danas mi se javio eto taj osjećaj.. Ma ne želim ići sada jer imam puno od posla do vinogradske pa ne želim toliko nahodavati i drndati se po tramvaju u kojem ne možeš ni sjesti nikad
pa mi je nekako sigurnije pričekati da budemo mm i ja gotovi s poslom da me on vozi..

Cure, dajte neki prijedlog sto kupiti mami za rockas! Sutra joj je! Dragi ide nesto poslovno u grad pa sam misla reci njemu neka nesto uzme.. naravno cvijece uvijek dolazi u obzir, on voli svima orhideje kupovat, al to mi je malo preocito, nema gdje "sakrit" do sutra.Znam i koji parfem voli, al malo isto preskupo trenutno (osim da na rate uzme), pa sam sad u nedoumici. Ispekla bih joj tortu, al to isto bas nije iznenadjenje posto je ona doma.. pih, bas sam neorganizirana i nemastovita. A tu di zivimo nema nista osim Konzuma i par manjih ducancica.
Mi smo kupili narukvicu u Argentumu prošli tjedan, taman je bilo 50% popusta na svo srebro, sad ne znam je li ti mužu to blizu i nosi li tvoja mama narukvice, samo prijedlog

Hvala :)
Ma otici cu pitat u banku, da nebi imala problema kasnije a time. Jer zadnji put su rekli da imam pravo kao zato jer sam na stalnom zaposljenju.
Al provjerit cu ipak jos jednom.
Istina je da banke daju kredite većinom samo ako se ima ugovor na neodređeno međutim i dalje si na stalnom zaposlenju unatoč otvaranju komplikacija - ne prekida ti se ugovor o radu.
E sad pravila banke oko bolovanja, komplikacija, porodiljnih je stvar pravila banke i svaka vodi svoju politiku.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Morala sam na posao da mi produže ugovor da mogu na bolovanje.. inače bi ja odavno mahnula papa xd A na hitnu nisam išla jer idem onim kao proći će i valjda bi imala osjećaj kao da nije nešto okej da stvarno nije okej, a danas mi se javio eto taj osjećaj..Ma ne želim ići sada jer imam puno od posla do vinogradske pa ne želim toliko nahodavati i drndati se po tramvaju u kojem ne možeš ni sjesti nikad
pa mi je nekako sigurnije pričekati da budemo mm i ja gotovi s poslom da me on vozi..
A zasto ne nazoves svog doktora pa odesk njemu? Ili vodis trudnocu u Vinogradskoj? Ja idem svom doktoru ako je nesto kroz tjedan,cak i mimo redovnih kontrola... ako je vikendom ili nocu neki problem odem na hitnu.
Morala sam na posao da mi produže ugovor da mogu na bolovanje.. inače bi ja odavno mahnula papa xd A na hitnu nisam išla jer idem onim kao proći će i valjda bi imala osjećaj kao da nije nešto okej da stvarno nije okej, a danas mi se javio eto taj osjećaj..Ma ne želim ići sada jer imam puno od posla do vinogradske pa ne želim toliko nahodavati i drndati se po tramvaju u kojem ne možeš ni sjesti nikad
A zasto ne nazoves svog doktora pa odesk njemu? Ili vodis trudnocu u Vinogradskoj? Ja idem svom doktoru ako je nesto kroz tjedan,cak i mimo redovnih kontrola… ako je vikendom ili nocu neki problem odem na hitnu.
Doktorica mi je 70km od mene pa mi nije baš samo tako skočiti tamo xd A trudnoću vodim i kod nje i u vinogradskoj jer mi se vodi sada kao visoko rizična zbog mini anomaly scan-a pa tamo idem inače ako nešto je na savjet moje gin jer oni imaju bolju opremu

Cima neznam koji du poslovi u pitanju ali ipak trudnoca ima neke prednosti..reci da ti jako slabo i nek te netko bilo tko odveze na hitnu. 5 dana trpis i radis ajde to malo izokreni u svoju korist. Sefica kolegica netko. Pa trudna si izdramatiziraj malo i nek te voze. Ja bas nebi cekala kraj radnog vremena pa jos dok muz dode pa...kad je meni bilo hitno zvala na posao muza vozi me hitno dr svi ga odmah pustili ca. Dijere je ipak bitnije od radnog vremena
Drzim fige da sve bude dobro i da te uzmu preko svih redova eto
Prijavljujem jos jedan pregked 25.9.4d uzv bome danas zvala odmah se javili narucili tocno kad treba super :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji