Cure, dajte neki prijedlog sto kupiti mami za rockas! Sutra joj je! Dragi ide nesto poslovno u grad pa sam misla reci njemu neka nesto uzme.. naravno cvijece uvijek dolazi u obzir, on voli svima orhideje kupovat, al to mi je malo preocito, nema gdje "sakrit" do sutra. Znam i koji parfem voli, al malo isto preskupo trenutno (osim da na rate uzme), pa sam sad u nedoumici. Ispekla bih joj tortu, al to isto bas nije iznenadjenje posto je ona doma.. pih, bas sam neorganizirana i nemastovita. A tu di zivimo nema nista osim Konzuma i par manjih ducancica.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sretno svima na pregledima!!
Nasty koji je preduvjet da te pošalju u bolnicu 24h na mjerenje šećera? Loš šećer natašte ili ogtt ili oboje? Idem ovaj tjedan na ogtt pa da znam što da očekujem..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ja ne znam sta su to velike grudi 🤦♀️😂😂.
Ja sam se dva dana forsala sa seljenjem i kuhanjem i bome nakon puno mjeseci bez ikakvih bolova me boli donji dio trbuha, a ja vec imam u glavi di bih danas. Mislim da cu ipak odmarati.
Ivama digla ti je tlak jer te inace zivcira. Znam po sebi, cim mi mama daje savjet vec skacem iako da cujem tak nekog drugog bih rekla, kaj se zivciras. Mene mama pitala jel imamo neku kosaru za bebu za podici je iz rodilista pa sam ja rekla da po zakonu mora biti autosjedalica. Bilo joj cudno, al zakon je zakon. ;) Tak ti reci njoj ak gnjavi, ima bas zakon o tome i ne mozes dobiti bebu ako ne doneses sjedalicu. Ili joj reci ok na rukama cemo, kaj ona mora znati da neces. Samo jedna stva, po meni je muz njoj trebao odgovoriti. Ja svojoj mami odbrusim ako njega gnjavi i obratno, to je dogovor jer nijedno od nas ne moze bas biti bezobrazno prema tudjem roditelju.
I ja koristim ovo sa zakonom!! =) Na sve "pa vi to niste imali" ja samo velim da je sada drugačiji Zakon!! Onda odmah svi kimaju glavom, da..da.. =P

Nastykoji je preduvjet da te pošalju u bolnicu 24h na mjerenje šećera? Loš šećer natašte ili ogtt ili oboje? Idem ovaj tjedan na ogtt pa da znam što da očekujem..
Pa meni gledala ogtt nalaz koji je pod opterećenjem uredan, ali pošto mi je povišen na tašte šećer šalju me na mjerenje 24h + će mi obavit još neke pretrage.. I kod nas je običaj da se ide na mjerenje šećera u bolnicu svaka tri tjedna bez obzira i ako su nalazi ok..

Curw moje na 1402 sam, ne stignem čitat. Ne znam koji mi je klinac, oko 11 me počeo ubihat zeludac, dušu sam ispovracala. I sad već sat i pol doslovno svakih 5 minuta trčim na wc - proljev ali strašan. A naručena u 14 kod gin, ne znam sta da radim ako mi se ne smiri za pol sata

[/url
Ja imam pitanje za cure sa većim grudima ,gdje kupujete grudnjake ? I prije sam imala veće grudi ,a sada 🙈 85d mi je mal
ja dobila preporuku za kik
i meni je d košarica mala a ne pada mi na pamet davati neke velike novce kad će se nakon dojenja vratiti na staro

[iimg]
Nastykoji je preduvjet da te pošalju u bolnicu 24h na mjerenje šećera? Loš šećer natašte ili ogtt ili oboje? Idem ovaj tjedan na ogtt pa da znam što da očekujem..
Pa meni gledala ogtt nalaz koji je pod opterećenjem uredan, ali pošto mi je povišen na tašte šećer šalju me na mjerenje 24h + će mi obavit još neke pretrage.. I kod nas je običaj da se ide na mjerenje šećera u bolnicu svaka tri tjedna bez obzira i ako su nalazi ok..
Tj. ako ikad ulove povišen šećer onda se šalje svaka tri tjedna na mjerenje. Ako se šećer izregulira praksa ostaje ista. Ovdje u Splitu.

A meni ono sto drugi vele kroz jedno uho unutra kroz drugo van...
Cima ne misli na najgore no da se umiris odi na hitnu. Ja sam isto mislila danas do doka zbog tvrdog trbuha i napetosti u donjem dijelu no eto danas mi sve ok paa mi je glupo ic i rec- bilo pa proslo 😂
Omerta moja voli ogrlice i broševe one kao ručni rad, bižuterija, al fora izgledaju, ak voli tak nešto možda a nije skupoća.. I drugima uvjek kupuje neke fensi zdjele i vazice i slično, zato jer ona to voli, pa misli da i drugi to vole, pa možda i tvoja tak radi.. Prisjeti se kaj ona drugima kupuje stalno, pa ti možda dođe ideja.. E ili neki fora okvir za slike, pa kasnije ubacite nutra obiteljsku sa bebačem..=)
Ja recimo obožavam uredski pribor, pa svima rokovnike neke poklanjam..moš mislit kak su ljudi oduševljni sa tim..

Curke jel vi imate problema sa uzasno niskim tlakom kod ovih promjena vremena? Ima nesto sto pomaze. Jucer mi bilo super, ujutros mi lose - vrtoglavica kad se ustanem, pospanost a ne mogu zaspat, mucnine na pomisao hrane… 🤪 Bas neka kolektivna slabost funkcioniram donekle samo ako lezim! Jel mjerila koja temp u ranoj trudnoci? Pokusavam nac do kad ona ostaje povisena iznad 37, pa eto i to ako koja zna ili iz vlastitog iskustva
Meni na svakom pregledu bude tlak sve nizi i nizi, pao je ispod 100. Al doktorica je rekla " sasvim normalno u trudnoci, jos je vani i jako vruce. Popij svaki dan deci kupinovog vina i salicu kave, ako ti ne smeta. "
I mogu rec da se bolje osjecam, bas me zanima kakav ce bit na sljedecem pregledu :)
Simic
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji