Ja imam pitanje za cure sa većim grudima ,gdje kupujete grudnjake ? I prije sam imala veće grudi ,a sada 🙈 85d mi je mal
ja dobila preporuku za kik
i meni je d košarica mala a ne pada mi na pamet davati neke velike novce kad će se nakon dojenja vratiti na staro
[iimg]
Sretno svima na pregledima!!
Nastykoji je preduvjet da te pošalju u bolnicu 24h na mjerenje šećera? Loš šećer natašte ili ogtt ili oboje? Idem ovaj tjedan na ogtt pa da znam što da očekujem..
Pa meni gledala ogtt nalaz koji je pod opterećenjem uredan, ali pošto mi je povišen na tašte šećer šalju me na mjerenje 24h + će mi obavit još neke pretrage.. I kod nas je običaj da se ide na mjerenje šećera u bolnicu svaka tri tjedna bez obzira i ako su nalazi ok..
Tj. ako ikad ulove povišen šećer onda se šalje svaka tri tjedna na mjerenje. Ako se šećer izregulira praksa ostaje ista. Ovdje u Splitu.
A meni ono sto drugi vele kroz jedno uho unutra kroz drugo van...
Cima ne misli na najgore no da se umiris odi na hitnu. Ja sam isto mislila danas do doka zbog tvrdog trbuha i napetosti u donjem dijelu no eto danas mi sve ok paa mi je glupo ic i rec- bilo pa proslo 😂
Omerta moja voli ogrlice i broševe one kao ručni rad, bižuterija, al fora izgledaju, ak voli tak nešto možda a nije skupoća.. I drugima uvjek kupuje neke fensi zdjele i vazice i slično, zato jer ona to voli, pa misli da i drugi to vole, pa možda i tvoja tak radi.. Prisjeti se kaj ona drugima kupuje stalno, pa ti možda dođe ideja.. E ili neki fora okvir za slike, pa kasnije ubacite nutra obiteljsku sa bebačem..=)
Ja recimo obožavam uredski pribor, pa svima rokovnike neke poklanjam..moš mislit kak su ljudi oduševljni sa tim..
Curke jel vi imate problema sa uzasno niskim tlakom kod ovih promjena vremena? Ima nesto sto pomaze. Jucer mi bilo super, ujutros mi lose - vrtoglavica kad se ustanem, pospanost a ne mogu zaspat, mucnine na pomisao hrane… 🤪 Bas neka kolektivna slabost funkcioniram donekle samo ako lezim! Jel mjerila koja temp u ranoj trudnoci? Pokusavam nac do kad ona ostaje povisena iznad 37, pa eto i to ako koja zna ili iz vlastitog iskustva
Meni na svakom pregledu bude tlak sve nizi i nizi, pao je ispod 100. Al doktorica je rekla " sasvim normalno u trudnoci, jos je vani i jako vruce. Popij svaki dan deci kupinovog vina i salicu kave, ako ti ne smeta. "
I mogu rec da se bolje osjecam, bas me zanima kakav ce bit na sljedecem pregledu :)
Simic
Uh nema me sat vremena i ovdje kurslus.
Iva kužim te u neugodnoj si poziciji jer em si u njihovoj kuci em nije tvoja nego njegova mama pa joj ne mozes reci bilo sto. Moj prijedlog je da ne ulazis u konflikte i pustis je da misli da je najpametnija jer ionako ćeš napraviti po svome na kraju. A muzu/ decki objasni što te smeta i kako se osjećaš pa ako netko nešto treba reci drugi put neka sam kaze.
Cima tebe treba nalupat. Ako te pet dana boli i ne prestaje zasto ides na posao? Ako se ne daj Boze otvaras sjedenje samo to pogorsava! A i ako sumnjas da je nesto tako lose spakiraj se odmah na hitnu a ne da čekaš kraj radnog vremena...
DeeDee ili u neka crijevna viroza? Da prebacis na sutra/prekosutra pregled?
Dobrodošla MSimic..nema ti veze naknada s kreditom jer ti je to bolovanje i ne možeš ga izgubiti :) e sad hoce li ti banka odobriti kredit dok si na komp.je već druga priča..neke banke hoće a neke ne jer se ovo ne računa kao plaća pa to ne racuna banka u prihod.
Hvala :)
Ma otici cu pitat u banku, da nebi imala problema kasnije a time. Jer zadnji put su rekli da imam pravo kao zato jer sam na stalnom zaposljenju.
Al provjerit cu ipak jos jednom.
Simic
Ja 05.09.imam kako kazu najbitniji pregled u Petrovoj il ti ga ( veliki anomaly scan il kak se vec pise ☺ ).
Javim iskustvo :)
Simic
Cima-Pa no nisi se patila sad toliko cijelo ovo vrijeme i stresirala sa nalazima da nebi reagirala na te grceve … nemora bit nista ali neka te provjere i nedaj se doma dok te detaljno ne pregledaju jer moj prvi pregled je bio ma to je sve ok nisi se ti jos navikla na trudnocu a ja zapravo imala kontrakcije🤦🏼♀️ Uzas zivi… i preporuka posto radis sjedeci poso pitaj koliko ti je to jos pametno tako bolje da sto vise lezis sve dok imas taj nelagodan osjecaj dole
Joj, nadam se da će sve pogledati.. Stvarno me već strah, trudim se ne paničariti, ali kad te nešto danima zeza ne možeš više bit kao "sve je okej" i flegma.. Ma odavno mi nije pametno, gin me svaki puta pa kad ćemo na bolovanje haha, ali nisam se dala dok se nisam okej osjećala jer stvarno ne znam što ću doma sama stalno dok mm ne dođe xd Sad već osjetim da ne mogu jer me sve živo boli i smeta i ovako, a kamoli dok sjedim.. Zbog posla sam trudničke kupila još u 15. tjednu haha jer mi je trbuh ogroman već i boli me od normalnih traperica, a ne smijem u tajicama i trenirci dolazit na posao..
Morala sam na posao da mi produže ugovor da mogu na bolovanje.. inače bi ja odavno mahnula papa xd A na hitnu nisam išla jer idem onim kao proći će i valjda bi imala osjećaj kao da nije nešto okej da stvarno nije okej, a danas mi se javio eto taj osjećaj.. Ma ne želim ići sada jer imam puno od posla do vinogradske pa ne želim toliko nahodavati i drndati se po tramvaju u kojem ne možeš ni sjesti nikad
pa mi je nekako sigurnije pričekati da budemo mm i ja gotovi s poslom da me on vozi..
Sortiraj odgovore
Najstariji