ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Juno
    03. Rujan 2019. 16:39

DeeDee čestitke na curki. Mi obavili pregled. Bio i mm na ultrazvuku. Bio mi je tak slatki, prvo jer se zbegecal ako kužite kaj to znači, a onda radio onako raznježene face. Doktor prije nego je upalio ultrazvuk veki:kaj smo ono rekli da je niffty pokazao dečka? Moj je priblijedio, ali sam se ja snašla i rekla: nemojte nas zezati, već smo sve za curku kupili. I tako on upali ultrazvuk, a gospodična raširila noge da tati i doktoru pokaže tko je. Dok je dr. ekran okrenuo prema meni, skupila je noge. Samo sam malo ljubomorna na mm jer je vidio više od mene hehe. Sve mu pokazivao, oči, usta, prstiće, mjere koje radi. Teški smo 241 gram i veli da super napreduje. Novi pregled prijavljujem za 03.10.

Damnarexx 🌺
    03. Rujan 2019. 16:39

Pozdrav svima,

Jos jedan padobranac is here  

I mi smo zimska bebica  za sada 
    Termin 05.02.

C1M4
    03. Rujan 2019. 17:00

Bas mi je drago na urednim pregledima😁 Ja sam dobila termin na rebru za uzv bebinog srca 24.10., jos cekam odgovor sa srebrnjaka da vidim sto kazu😊

C1M4
    03. Rujan 2019. 17:01

damnarexx

Pozdrav svima,

Jos jedan padobranac is here

I mi smo zimska bebicaza sada
    Termin 05.02.

Dobrodosla😁😁 vidim da smo tu negdje po danima i tjednima👌😁

ena10
    03. Rujan 2019. 17:02

Tinchi jako m nije drago pročitati tvoj nick.
    Mislim nekad na tebe, pa tako da znaš. 
    Drago mi je da je, ipak, sve u redu sa nalazima. ❤

Čestitke svima na super pregledima, dobrodošle nove djevojke!

Ja imam jedan problem.
    Vadila sam jučer krv, redovna kontrola.. Trombociti su mi 100..A granica je 158..
    Jel se susreo netko sa sličnom situacijom? 

Mislim  sutra idem kod reumatologa,  pa ćemo vidjeti što on kaze, ali to je baš nisko....😫

DeeDee
    03. Rujan 2019. 17:19

Super Juno 😍
    Tako menj moj gin sve pokazuje uvijek. Iduci pregled sam zamolila da mi stavi u 16 u nadi da ce decko stic s posla..

[/url

Aristea
    03. Rujan 2019. 17:19

Hej cure, nadam se da je sve prošlo uredu na pregledima. Ja sam bila danas na ogtt testu. Nakon 45 min mi pao tlak, crnilo mi se pred ocima ...samo sam molila Boga da ne povracam da ne moram opet to piti i cekati sto dana...poslije toga me tako umor uhvatio za poludjet. Evo u krevetu se razvlacim ko glista koju je netko prebio...😂

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Sarita15
    03. Rujan 2019. 17:34

C1M4

Sarita15

Cimadefinitivno je situacija bas nikakva. Ja uvijek mislim da bi trudnice trebale imati prednost i neki povlasteniji odnos bar na poslu ali znam da poslodavci cesto nisu takvi i da se moras na trepavice postavit da zadrzis posao jer si trudna ili imas djecu ili eto jer si zena pa bi mogla bit trudna jednom….strasno…nadam se da si potpisala ugovor i da ce sve biti u redu kad se docepas pregleda a onda i da ces moc dignut sve 4 u zrak i uzivat u trudnoci :)
    Kod moje dr je uvijek guzva. Naruci ona i ceka se jucer san nego pol sata cekala ali.dolaze preko reda van termina pa bi pitali rekli svasta ima. Ali gin je super pa ajde.

Da, to je žalosno kod nas.. Mi smo ono kao budemo čekali još godinu dana da dobijem za stalno ako bog da jer kao nakon 3 godine moraš dobiti za stalno, ali onda smo onak pričali i reko ne postoji savršen trenutak za imati dijete, uvijek ćemo čekati nešto i reko idemo pa šta bude bude i nije mi žaobilo bi mi gore da sam čekala još godinu pa da je opet nešto bilo ili da sam dobila otkaz..
    Ja kod svoje čekam max pola sata, ali onak tješim se da objašnjava detaljno unutra trudnici nešto što ju zanima kao i meni kako zna pa se strpim malo haha

Ma jooj grozno je to kad si moras mislit hocu li stavit prioritet na dijete ili na produljenje ugovora...jos kad sve ovisi o toj placi pa ne mpzes sa jednom da ti nije bitno...sve je to meni jasno...sretno ti i sa ugovorom i da bude sve ok na pregledu

• AnnA
    03. Rujan 2019. 17:34

Tinchi jako mi je drago sto si se javila. Iako sad ne razmisljas o trudnoci, takodjer bi mi bilo drago da nam javis kad ugledas plusic, pa kad god to bilo. Zelim ti svu srecu svijeta.
    Iva ajme meni je dignula tlak samo sta sam to procitala. Sta je najbolje, takvo nesto bih mogla ocekivat i od svoje svekrve. Ima i ona svakakve komentare koji me toliko izbace iz takta. 
    Ja sam danas kupila medo odijelce u takku. Prekrasno mi je. 130 kn je ali sam imala onaj kupon od 30% tako da me izaslo 91 kn 

• AnnA
    03. Rujan 2019. 17:41

Iva hahaha i moj je upucen u to. Recimo ja se ful bojim da ce ona meni stalno tu visit kad rodim. Jer smo mi jaaaaaako blizu. Al vidim da on sam kaze da ako vidi da precesto dolazi da ce joj zabranit. I znam da cemo se kacit u vezi odgoja, prehrane itd. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.