Cure danas je sluzbeno ulazak u 7 mjesec. Jos malooo🙏🥰

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Ooo Boze pa ja ocito imam srecu veliku jer mi je sveki zakon...nemam se bas na sta pozalit, ni najmanje, a zivimo u istoj kuci, razliciti stanovi...
Cak mi je lakse s njom nego s mamom...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Eto moja se svekica mila draga vratila sa posla i opet pocela kokodakat oko kolica i sveg sta ide jos uz bebu… sad se vec brinem da je ljubomorna…. plus pocela mi se mjesat i u odgoj psa🤣🤣🤣 pa di onda nece i u djetetov odgoj, ali sva sreca mi smo udaljeni 50 km od njih 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bože dragi!!! 🤯🤯🤯🤯 Uzas!!! Vjerujem da ima onih koje su ljubomorne...bolesno!

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Vidim da pisete o svekrvama.. eh, ja sa partnerove strane nisam jos nikog upoznala, tko zna da li ikad budem s obzirom da je to sve rastrkano, a ni on ih nije vidio, a s nekima se ni cuo godinama... Tako da tu di jesmo ima samo nas i moje.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jesam, ma nista nisam obavila, otisla sam doma, cekam vec 3 sata u cekaoni znaci, kao budu dosli budu dosli, imaju guzvu u radaoni i reko idem radije doma lec neg da tam vise nasjedavam jer me sve zivo boli😤 si mislim, pa sta bi bilo da radam, kad bi me porodili..

Od sutra sam doma pa cemo vidjet kak mi bude, ak me bude bolilo, budem otisla do svoje gin😊

Ajoj pa sta nema neki hitni prijem? Na sreću mi nije trrbalo nikad pa ne znam kako to ide al pop* bi da čekam 3 sata a da nisam sigurna ako je sve ok 😮
Vjerujem da ce sve bit, ipak je ovo grupa za popravljanje svih mogućih statistika 😉
Odmori 😘

[/url
Cima nadam se da je sve okej.samo mi je glupo da trudnica ceka 3 h ...😬

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji