Jesam, ma nista nisam obavila, otisla sam doma, cekam vec 3 sata u cekaoni znaci, kao budu dosli budu dosli, imaju guzvu u radaoni i reko idem radije doma lec neg da tam vise nasjedavam jer me sve zivo boli😤 si mislim, pa sta bi bilo da radam, kad bi me porodili..
Od sutra sam doma pa cemo vidjet kak mi bude, ak me bude bolilo, budem otisla do svoje gin😊
Ajoj pa sta nema neki hitni prijem? Na sreću mi nije trrbalo nikad pa ne znam kako to ide al pop* bi da čekam 3 sata a da nisam sigurna ako je sve ok 😮
Vjerujem da ce sve bit, ipak je ovo grupa za popravljanje svih mogućih statistika 😉
Odmori 😘
[/url
Cima nadam se da je sve okej.samo mi je glupo da trudnica ceka 3 h ...😬
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
DeeDee Čestitam na curici i na ostalim urednim pregledima 😄
Tinchi Mislimo na tebe. Neka ti je sa srećom dalje, pa kad budeš spremna neka bude plusić ❤️
Ja sam danas krenula u školicu za trudnice 😄 Kod nas se to ide 2 puta sedmično, 3 mjeseca. Uči se o porođaju, disanje, itd, onda njega bebe i dojenje. Rade se i neke vježbice, dobijaju se poklončići od sponzora i tako, mislim da će biti baš lijepo 😄 Ima časova kad dolaze i muževi, i oni kupaju lutke 😂
Kod nas je danas hladnije, beban se javlja češće nego inače, pa baš mi je onako lijep dan 😀
I dobrodošlica novoj curi damnarexx 😄
Cima Stvarno je strašno čuti da dođeš sa bolovima, čekaš 3h i uopšte te ne prime, pa valjda imaš neku prednost 😬
Ubi me mozak kome moram sta reć al curke zadužene za datume 🙈🙈🙈
1. Dakle idući pregled 03.10. u 16h.
2. Termin ipak nije 26. nego 20.1. Bit ce 22. na kraju kao sta sam ja odmah rekla hh
I rekao mi je da ce mi idući put dat upitnicu za kks i ogtt
[/url
Tinchisk ❤️ drago mi je vidjeti tvoje poruke. Drzim fige da nadjete uzrok jer znam koliko izludjuje cinjenica da je ensto krenulo pp zlu a ne zna se sta jer onda ne znas ni za sto se hvatat u iducem pokusaju. Svakako si obavi te pretrage, a onda jednom ako budes i kad budes spremna pokusajte opet. Sretno!
DeeDee super da je beba dobro i brz oporavak od viroze.
Cima boze koj cirkusa kod tebe danas. Zaista se nadam da ce sutra biti sve bolje i da cea samo odmarat da te nista neće boliti vise.
Cure sa pregleda drago mi je da je sve ok. Juno misl da je pisala o malenoj pokazivačici 🤣. Nek je ona njima pokazala da nema sale sa zenama.
Vezano za soc gin moja je zaista predivna doktorica i jako lijepo organizirana. Do nje sve pacjentice mogu doc svaki dan od 1-2, a tada je dostupna i na telefonu. Uto i cet su dani samo za trudnice i onda se ide kako si narucen, a ostale dane ako dodjes imas prednost kao trudnica.
Ja se danas prijavila za trudnicki tecaj u 10 ili 11 mj kad sloze raspored po datumu poroda javit ce mi se. Kod nas to rijesava Zdravi grad, besplatno je jer placa nas grad za sve sudionice, muzevi idu kad i mi i dobiju potvrdu koja vrijedi za porodjaj. I upoznajemo tamo patronaznu koja ce dolaziti k nama. Sta mi je super.
E da ako kojoj treba Mana ima 70% popusta na dio odjece, pa tako i na trudnicku. Ja nakupovala cudo toga,a isla samo vidit neke tajice. Rifle platila 60kn, majice po 30 kn za trudnice, trenerku 30 kn. I bas su super meke i udobe. Lajkam! A isla usput kao jer sam morala u trgovinu po kruh. 🤣 Na kraju dosla natrag u firmu bez kruha, al zato sa hrpom robe.
Laku noc curke sad idem spavat jer sam mortus od posla danas. Sretno sutra na pregledima.
Ma nije nikog bilo u cekaoni osim nas, zapravo nismo ni usli u cekaonu jer se nitko nije pojavio da nam otvori vrata, stisnem zvono "idite na treci kat, mi smo tu do 12, sretno", odemo gore i zvonimo ko budale, nitko nista.. tjesi me jedino sto osjetim da se mice, ja se nadam da to je on i dalje😊 Vjerujem da je sve okej, samo eto boli malo jer valjda mora, tome se nadam😊 Ali bas ludilo danas, umor me bas svladao i samo se jedva cekam naspavat🙍
Sortiraj odgovore
Najstariji