ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    03. Rujan 2019. 11:58

Ja ne znam sta su to velike grudi 🤦‍♀️😂😂. 
    Ja sam se dva dana forsala sa seljenjem i kuhanjem i bome nakon puno mjeseci bez ikakvih bolova me boli donji dio trbuha, a ja vec imam u glavi di bih danas. Mislim da cu ipak odmarati.
    Iva ma digla ti je tlak jer te inace zivcira. Znam po sebi, cim mi mama daje savjet vec skacem iako da cujem tak nekog drugog bih rekla, kaj se zivciras. Mene mama pitala jel imamo neku kosaru za bebu za podici je iz rodilista pa sam ja rekla da po zakonu mora biti autosjedalica. Bilo joj cudno, al zakon je zakon. ;) Tak ti reci njoj ak gnjavi, ima bas zakon o tome i ne mozes dobiti bebu ako ne doneses sjedalicu. Ili joj reci ok na rukama cemo, kaj ona mora znati da neces. Samo jedna stva, po meni je muz njoj trebao odgovoriti. Ja svojoj mami odbrusim ako njega gnjavi i obratno, to je dogovor jer nijedno od nas ne moze bas biti bezobrazno prema tudjem roditelju.

Točkica37
    03. Rujan 2019. 12:00

Cima sto ti ne bi na komolikacije ? Lijepo doma mirujes i laganini... ni meni nije proslo od magnezija...sad sam se legla i utoplila...nezz sta bi mislila

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

lorija
    03. Rujan 2019. 12:10

Prvo da vam pozelim srecu s kupnjom u Lidlu.
    Zna se dogoditi da ranije izloze robu ili da uopce ne stave svu robu kao sto je u katalogu.,a kupci pomisle da je sve otislo 😊 
    Sto se tice mede odjelca,planiram i ja kupiti jedan za izlazak iz rodilista,broj 62,mozda cak i 68. Sto veci to bolji, jer imam u planu da me dobro posluzi za izlaske poslije babinja,vise nego za sami izlazak.
    Pet koraka do auta i pet koraka od auta do stana 😁 
    Lavice imam i ja tu sliku od '17e,preuzela je od emporium.hr 😂 pokusavam je staviti al sam tele za to.

C1M4
    03. Rujan 2019. 12:10

Točkica37

Cima sto ti ne bi na komolikacije ? Lijepo doma mirujes i laganini… ni meni nije proslo od magnezija…sad sam se legla i utoplila…nezz sta bi mislila

Ma radim još sutra pa samo da još to preduram, ali problem je što ne mogu ni mirovat jer me i u mirovanju boli pa mi je nekako sigurnije da odem provjeriti..
    Iva toga je i mene strah da.. jer mi je baš ful kao pritisak od pupka na niže stalno.. Napisala sam mm-u da nakon posla idemo do vinogradske, ne želi se igrati, daleko sam došla, skoro na pola da mi se sad nešto desi sa malcem

Nasty
    03. Rujan 2019. 12:24

Pozdrav cure, u zaostatku sam s čitanjem.. 
    Samo da javim novosti: bila sam na pregledu u bolnici, mali je super, veći je oko tjedan i pol za dob al to im je ok, viška plodne vode nema, cerviks je malo omekšan, ali nema uloživosti.. Zbog šećera ću idući četvrtak ić 24h u bolnicu na mjerenje šećera. Vezano za kapilare i onu trombozu što sam pitala mi je dr. napisala da odem na ultrazvuk vena. I vratila me na duphastone 3x1.. To je to.. Sretno svima na pregledima danas!🤞🤞🍀🍀🤗🤗

Omerta
    03. Rujan 2019. 12:26

Cure, dajte neki prijedlog sto kupiti mami za rockas! Sutra joj je! Dragi ide nesto poslovno u grad pa sam misla reci njemu neka nesto uzme.. naravno cvijece uvijek dolazi u obzir, on voli svima orhideje kupovat, al to mi je malo preocito, nema gdje "sakrit" do sutra.  Znam i koji parfem voli, al malo isto preskupo trenutno (osim da na rate uzme), pa sam sad u nedoumici. Ispekla bih joj tortu, al to isto bas nije iznenadjenje posto je ona doma.. pih, bas sam neorganizirana i nemastovita. A tu di zivimo nema nista osim Konzuma i par manjih ducancica.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Simbalija
    03. Rujan 2019. 12:26

Sretno svima na pregledima!! 

Nasty koji je preduvjet da te pošalju u bolnicu 24h na mjerenje šećera? Loš šećer natašte ili ogtt ili oboje? Idem ovaj tjedan na ogtt pa da znam što da očekujem.. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

samonezelje
    03. Rujan 2019. 12:28

Kengurica

Ja ne znam sta su to velike grudi 🤦‍♀️😂😂.
    Ja sam se dva dana forsala sa seljenjem i kuhanjem i bome nakon puno mjeseci bez ikakvih bolova me boli donji dio trbuha, a ja vec imam u glavi di bih danas. Mislim da cu ipak odmarati.
    Ivama digla ti je tlak jer te inace zivcira. Znam po sebi, cim mi mama daje savjet vec skacem iako da cujem tak nekog drugog bih rekla, kaj se zivciras. Mene mama pitala jel imamo neku kosaru za bebu za podici je iz rodilista pa sam ja rekla da po zakonu mora biti autosjedalica. Bilo joj cudno, al zakon je zakon. ;) Tak ti reci njoj ak gnjavi, ima bas zakon o tome i ne mozes dobiti bebu ako ne doneses sjedalicu. Ili joj reci ok na rukama cemo, kaj ona mora znati da neces. Samo jedna stva, po meni je muz njoj trebao odgovoriti. Ja svojoj mami odbrusim ako njega gnjavi i obratno, to je dogovor jer nijedno od nas ne moze bas biti bezobrazno prema tudjem roditelju.

I ja koristim ovo sa zakonom!! =) Na sve "pa vi to niste imali" ja samo velim da je sada drugačiji Zakon!! Onda odmah svi kimaju glavom, da..da.. =P

Nasty
    03. Rujan 2019. 12:33

Simbalija

Sretno svima na pregledima!!

Nastykoji je preduvjet da te pošalju u bolnicu 24h na mjerenje šećera? Loš šećer natašte ili ogtt ili oboje? Idem ovaj tjedan na ogtt pa da znam što da očekujem..

Pa meni gledala ogtt nalaz koji je pod opterećenjem uredan, ali pošto mi je povišen na tašte šećer šalju me na mjerenje 24h + će mi obavit još neke pretrage.. I kod nas je običaj da se ide na mjerenje šećera u bolnicu svaka tri tjedna bez obzira i ako su nalazi ok..

DeeDee
    03. Rujan 2019. 12:33

Curw moje na 1402 sam, ne stignem čitat. Ne znam koji mi je klinac, oko 11 me počeo ubihat zeludac, dušu sam ispovracala. I sad već sat i pol doslovno svakih 5 minuta trčim na wc - proljev ali strašan. A naručena u 14 kod gin, ne znam sta da radim ako mi se ne smiri za pol sata

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.