Samojed meni tako bas bilo jucer pred pregled i na pregledu dr kaze da mi se beba bas ugnjezdila kod mjehura i da li me pritisce reko da koda mi tezina kaze da izgleda da mu tu lijepo. Pa eto smjeste se oni.
U prvoj trudnoci mi se znao mali poduprijet u rebra sa nogama i njemu dobro a meni plavica izasla do poroda
Ja imam pitanje za cure sa većim grudima ,gdje kupujete grudnjake ? I prije sam imala veće grudi ,a sada 🙈 85d mi je mal
Ja oduvijek kupujem u new yorkeru jer su mi njihove veličine i košarice baš kao napravljene po meni ahah, išla sam kupiti i u Tezenis na savjet jedne cure ovdje, ali meni ti njihovi oblici nažalost ne odgovaraju, te košarice i to.. Prije koji dan sam baš išla u NY i kupila si obični crni i obični bijeli grudnjak i ful su mi udobni i dobra su mi potporaŠokirala sam se kad sam vidjela koliko su mi narasle sise hahaha

Super ako je to bebica jer je nikako nisam osjetila do sada baš ste me razveselile
Cima ako su jaki bolovi bolje je da odeš do hitne

Super ako je to bebica jer je nikako nisam osjetila do sada baš ste me razveselile
Cimaako su jaki bolovi bolje je da odeš do hitne
Hehe
Nisu toliko jaki koliko su neugodni i ne prestaju ni s magnezijem ni s normabelom ni sa odmaranjem i onda mi se još i kiše stalo pa me sve strah nekako da ne krene krv ili nešto da ne bude još od tog napinjanja jer i ovako boli

Meni su hmovi grudnjqci super. Presla sam u trudnoci s 80/85 C na D kosaricu i preporodila se. Prva 3 mj me sve stiskalo i poslje bila ljuta na sebe kak sam se uopce patila umjesto da sam si kupila odmah vece
Druga stvar, ne kuzim zakaj se zivciras oko tog kaj ti svekrva govori. Pa naravno da ce muz doc po tebe u bolnicu s as. Pa nece svekrva dolazit. Kroz jedno uho nutra kroz drugo van
Ja prijavljujem pregled u cetvrtak 5.9. Uletilo mi u poliklinici di sam prije radila neka rupa/bivsi kolege me se sjetili, pa idem ja jedan moderni uzv. Bas se veselim 😁 (prosli pregled mi je nacmerkuru bio anomaly koji je bio skroz bzvz i kratki, a sljedeci kod moje soc.gin koja isto ima prastari uzv pa mi ovo super uletilo, jedva cekam)

Ja ne znam sta su to velike grudi 🤦♀️😂😂.
Ja sam se dva dana forsala sa seljenjem i kuhanjem i bome nakon puno mjeseci bez ikakvih bolova me boli donji dio trbuha, a ja vec imam u glavi di bih danas. Mislim da cu ipak odmarati.
Iva ma digla ti je tlak jer te inace zivcira. Znam po sebi, cim mi mama daje savjet vec skacem iako da cujem tak nekog drugog bih rekla, kaj se zivciras. Mene mama pitala jel imamo neku kosaru za bebu za podici je iz rodilista pa sam ja rekla da po zakonu mora biti autosjedalica. Bilo joj cudno, al zakon je zakon. ;) Tak ti reci njoj ak gnjavi, ima bas zakon o tome i ne mozes dobiti bebu ako ne doneses sjedalicu. Ili joj reci ok na rukama cemo, kaj ona mora znati da neces. Samo jedna stva, po meni je muz njoj trebao odgovoriti. Ja svojoj mami odbrusim ako njega gnjavi i obratno, to je dogovor jer nijedno od nas ne moze bas biti bezobrazno prema tudjem roditelju.

Cima sto ti ne bi na komolikacije ? Lijepo doma mirujes i laganini... ni meni nije proslo od magnezija...sad sam se legla i utoplila...nezz sta bi mislila

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Prvo da vam pozelim srecu s kupnjom u Lidlu.
Zna se dogoditi da ranije izloze robu ili da uopce ne stave svu robu kao sto je u katalogu.,a kupci pomisle da je sve otislo 😊
Sto se tice mede odjelca,planiram i ja kupiti jedan za izlazak iz rodilista,broj 62,mozda cak i 68. Sto veci to bolji, jer imam u planu da me dobro posluzi za izlaske poslije babinja,vise nego za sami izlazak.
Pet koraka do auta i pet koraka od auta do stana 😁
Lavice imam i ja tu sliku od '17e,preuzela je od emporium.hr 😂 pokusavam je staviti al sam tele za to.
Cima sto ti ne bi na komolikacije ? Lijepo doma mirujes i laganini… ni meni nije proslo od magnezija…sad sam se legla i utoplila…nezz sta bi mislila
Ma radim još sutra pa samo da još to preduram, ali problem je što ne mogu ni mirovat jer me i u mirovanju boli pa mi je nekako sigurnije da odem provjeriti..
Iva toga je i mene strah da.. jer mi je baš ful kao pritisak od pupka na niže stalno.. Napisala sam mm-u da nakon posla idemo do vinogradske, ne želi se igrati, daleko sam došla, skoro na pola da mi se sad nešto desi sa malcem

Pozdrav cure, u zaostatku sam s čitanjem..
Samo da javim novosti: bila sam na pregledu u bolnici, mali je super, veći je oko tjedan i pol za dob al to im je ok, viška plodne vode nema, cerviks je malo omekšan, ali nema uloživosti.. Zbog šećera ću idući četvrtak ić 24h u bolnicu na mjerenje šećera. Vezano za kapilare i onu trombozu što sam pitala mi je dr. napisala da odem na ultrazvuk vena. I vratila me na duphastone 3x1.. To je to.. Sretno svima na pregledima danas!🤞🤞🍀🍀🤗🤗

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji