ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Rujan 2019. 17:42

Cure ja ne kuzim zakaj vam svekrve komentiraju kad nest za bebe kupite. Pa beba treba odjecu 🤔 ili one misle da ne treba?

C1M4
    03. Rujan 2019. 17:48

Meni je moja rekla da nista ne kupujem ni slucajno da neka se javim u caritas i da cu tamo dobiti svu robicu jer je i ona tako😂 ja nemam nista protiv toga, to je lijepo sto mozes tamo dobiti, ali meni je ful ruzno kad netko tko si moze priustiti ide tamo trazit nesto jer ima ljudi kojima sigurno bas bas treba.. Msm, meni bi bilo zao da odem tamo i dobijem nesto, a mogu i kupit i onda da nemaju za nekog drugog..

C1M4
    03. Rujan 2019. 17:53

Javim se naravno, sad idemo evo😊 Samo da nije guzva jer me kicma boli😣

ivikii
    03. Rujan 2019. 18:05

Ajmee i ja sam daaanas na pregledu, ne sutra😂 
    Cili dan nisam vas mogla popratit jer je ova moja gremlinka tek maloprije zaspala. I sad umisto da se spremam ja moram popratit sta se dogadalo danas😂 
    I sad sam opet sve zaboravila 🤦🏽‍♀️ 
    A sveki se i meni pokusala misat sa prvom bebom jer smo jos i zivile u istoj kuci, razliciti kat. Al nije proslo jer je moja poprilicno luda. Cak je tila da odgajamo bebu samo po njenim smjernicama, naravno i batine su u tom.🤦🏽‍♀️
     A za ovu trudnocu su zvali stalno da saznaju spol i kad smo javili da je sigurno curica(jos ne znamo, gin misli da je al nije sigurna) vise ne zovu da pitaju za mene 🤣🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ #ljubavjeto 🤦🏽‍♀️

Reserved123
    03. Rujan 2019. 18:11

ena10

Tinchijako m nije drago pročitati tvoj nick.
    Mislim nekad na tebe, pa tako da znaš.
    Drago mi je da je, ipak, sve u redu sa nalazima. ❤

Čestitke svima na super pregledima, dobrodošle nove djevojke!

Ja imam jedan problem.
    Vadila sam jučer krv, redovna kontrola.. Trombociti su mi 100..A granica je 158..
    Jel se susreo netko sa sličnom situacijom?

Mislim sutra idem kod reumatologa, pa ćemo vidjeti što on kaze, ali to je baš nisko….😫

Imam i ja isti problem kad sam vadila KKS mi je pokazalo 6 zvjezdica izmedu svega i leukocite i trombocite. Rekao mi je ginekolog da nek nastavim redovno pit vitamine jer u tim tjednima vec beba pocinje uvelike uzimat vitamine od nas.

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Reserved123
    03. Rujan 2019. 18:13

Cure danas je sluzbeno ulazak u 7 mjesec. Jos malooo🙏🥰 

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

mala.le.90.
    03. Rujan 2019. 18:36

Ooo Boze pa ja ocito imam srecu veliku jer mi je sveki zakon...nemam se bas na sta pozalit, ni najmanje, a zivimo u istoj kuci, razliciti stanovi...
    Cak mi je lakse s njom nego s mamom...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Aristea
    03. Rujan 2019. 19:37

iva4

Eto moja se svekica mila draga vratila sa posla i opet pocela kokodakat oko kolica i sveg sta ide jos uz bebu… sad se vec brinem da je ljubomorna…. plus pocela mi se mjesat i u odgoj psa🤣🤣🤣 pa di onda nece i u djetetov odgoj, ali sva sreca mi smo udaljeni 50 km od njih 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bože dragi!!! 🤯🤯🤯🤯 Uzas!!! Vjerujem da ima onih koje su ljubomorne...bolesno!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Omerta
    03. Rujan 2019. 20:14

Vidim da pisete o svekrvama.. eh, ja sa partnerove strane nisam jos nikog upoznala, tko zna da li ikad budem s obzirom da je to sve rastrkano, a ni on ih nije vidio, a s nekima se ni cuo godinama... Tako da tu di jesmo ima samo nas i moje.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Lavica27
    03. Rujan 2019. 20:24

Omerta nekad ni to nije lose🙈
    Cima jesi živa?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.