Evo i mene sa eserihiom ali kao nije preko 10 na 3 pa za sad puno tekucine. I neki zelenkasti iscjedak pa sam dobila geonistin. I danss me bolio desbi jajnik uf…sad je bolje…
Kaj pijete vi koje imate eserihiju?
Samo pij neku nezaslađenu tekucinu... biljni caj koji smiju trudnice ili mozes i obicnu vodu. Bitno da to ispišaš 🙃
Sta se velicine bebe tice,s tim se ne opterecujte... meni kad je mjerio samo duljinu u ranim stadijima bebe je uvijek bila 4 dana manja, sad kad mjeri vise parametara i izracunava kilazu je tjedan dana veca. Neki nizak pa debeo bit ce 😂 No to su sve procijene... frendici cijelo vrijeme govorili da je beba manja i prema procijeni trebala biti 2900 g kod poroda, a radio se sa 3600 g 😊
Jutro curke Sretno svima na pregledima!
Vezano uz početničko hendlanje s bebonjom: jučer je na Aljazeri bila tema babinje u Kini. Uglavnom, kod njih se useljava primalja na mjesec dana i behandla sve u vezi bebe, isključivo dojenje. Također i kuha za obitelj. Druga opcija su Postporođajni centri u koje se useljavate na 1mj., hotelski tip. Za bebe se brinu med.sestre. Cilj im je da se mame oporave tih prvih mjesec dana te da se naspavaju. Cijene su normalno astronoske za obje opcije. U vezi nekih stvari su dosta konzervativni; rodilje se ne kupaju mjesec dana te ne peru zube. Strogo je zabranjeno izlaziti van te jedu juhu od svinjskih papaka. Uglavnom zgodno za pogledati. Ja sam unajmila ženu za peglanje i čišćenje prije 2tj, planiram ju koristiti u početku babinja za čišćenje a radi gostiju. Tu mi još ostaje sama briga oko bebe, kuhanje, školarac.... Sveki mi je pokojna a moja mama živi daleko i u poodmaklim je godinama.
Jooj, hvala mikio, pa zna da sam negdje vidjela. Također sam nešto s neta skinula, zapisala u bilježnicu pa polako planiram stavljati kvačice.
Da li je netko negdje 'zagledao' ljubičastu tobru za pelene. S malom smo imali iz dm-a, sada bih nekaj lepšeg. Možda neka sportska verzija radi muža
Netko je pitao za e.coli- ja sam je imala u predzadnjem brisu cervika, dobila sam geonistin vaginalete.
Ja sam uzela medo odjelce veličinu 56 u H&M-u i opet mi se to nekak čini da bude plivao u tome haha, doduše, tko zna koliki će biti i što ću sve staviti na njega kad ćemo ići doma, ali i ako bude malo odjelce, lako dragi odleti kupiti dok smo mi u bolnici haha
Ja sam uzela medo odjelce veličinu 56 u H&M-u i opet mi se to nekak čini da bude plivao u tome haha, doduše, tko zna koliki će biti i što ću sve staviti na njega kad ćemo ići doma, ali i ako bude malo odjelce, lako dragi odleti kupiti dok smo mi u bolnici haha
Ja isto imam to medo odijelce u bijeloj boji, jos od prvorodjene, pa mislim da ce posluzit.. preslatko je, isla je u tome iz rodilista!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Iva ja se uopste ne bih zamarala moja beba moja stvar sve mogu poslušati al naravno opet po svom uraditi i rekla sam kad beba dodje svatko moze pricati ovo ovako radi ono onako i sigurno da će biti toga od načina kako da je držimorevijam itd ali samo ja odlučujem sta cu da radim sa SVOJOM bebom
A zašto si kod nje msm imate vas stan Jel tako
Iva nemoj se zamarat uopće time, to je ionako vaše dijete, šta nju briga meni je suludo da ja tako malo dijete držim u rukama u autu i da se nešto ne daj bože desi..
Omerta mi smo se premišljali oćemo bijelo ili smeđe pa je mm rekao nećemo bijelo, šta ako bude mali pa da ga izgubimo u snijegu putem do auta al su mi preslatka oba odjelca
još stignem i u bijeloj boji kupiti hahah
Jao molim vas reći te mu upravo osjećam dole skroz u donjem djelu stomaka kao da je kilo nečega stalo tu i pritislo mi sve Jel to moguće da je bebica nr osjetim pomjerqnje već samo tako pritisak al baš jak
Jao molim vas reći te mu upravo osjećam dole skroz u donjem djelu stomaka kao da je kilo nečega stalo tu i pritislo mi sve Jel to moguće da je bebica nr osjetim pomjerqnje već samo tako pritisak al baš jak
Uhh, i meni zna bit pritisak dole nisko i kao da kamen stoji unutra.. Mislim da je to bebač jer moj često i na ultrazvuku zna biti dole nisko i nabijati s nogicama, ali planiram na pregledu pitat gin što je to točno..
Sortiraj odgovore
Najstariji