Da inace je bila strasno ziva,nije ju bas mogla uhvatiti,evo ja cu uzeti takvu zimsku vrecu :)
Lavice i ja sam mislila isto ali sam čitala da u tome ne smiju u autosjedalicu pa sam odustala
Lavice i ja sam mislila isto ali sam čitala da u tome ne smiju u autosjedalicu pa sam odustala
Jesi sigurna da nisi htjela leptirico tagirat :)?
U zimskoj jakni ili zimskom skafanderu ne smiju u AS.
Evo i mene sa eserihiom ali kao nije preko 10 na 3 pa za sad puno tekucine. I neki zelenkasti iscjedak pa sam dobila geonistin. I danss me bolio desbi jajnik uf...sad je bolje...
Kaj pijete vi koje imate eserihiju?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
To znam da u as ne smiju niti u jaknici,a kamoli pa u skafanderu ili zimskoj vreci,svaki put skidat...
Nije preporucljivo da se dijete stavi u skafanderu u autosjedalicu. Nije preporucljivo ni da se mi vozimo autom u skafanderima. Ali to ne znaci da ne smijete kupiti skafander :) a za setnje i u kolicima i rukama ili relacije od 5 cete i vi sjest u skafanderu i starije dijete ce ici isto...recimo kod nas bude snijega i jake bure i ako ga uzmem na ruke do susjede obucem ga u skafander. Ne ide beba uvijek autom a skafanderi i as nisu preporzcljivi za voznju jer ako nedaj boze bude nesto beba moze izletit. To su mjere opreza. S tim da kupile vi vrecu za kolica medo odjelce motale dijete u deku za duzi neki put sve to cete i tako maknut da ne "zakuha" u autu pa tako i skafanderic. Eto cisto da olaksam nedoumice
Evo i mene sa eserihiom ali kao nije preko 10 na 3 pa za sad puno tekucine. I neki zelenkasti iscjedak pa sam dobila geonistin. I danss me bolio desbi jajnik uf…sad je bolje…
Kaj pijete vi koje imate eserihiju?
Ok ti je to...ja sam imala 10 na 7...kad mi je palo na 10 na 3 tada su mi rekli dva litra tekucine dnevno, kupi u ljekarni caj od brusnice...moras je izmokrit, to ti je to..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Boli me na desnoj strani, nezz kaj je to sad
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji