leptiric00 ne opterećuj se s tim mjerama. Mom malcu je prema zadnjem uzv-u glavica manja za 12 dana. Dovoljan je jedan tren da se nekako cudno okrenu i uredjaj tako izmjeri.

[iimg]
Mala ja sam uzela 56 Jer idem 3, tj prije termina na carski. I svejedno mislim da će plivati u tome🙈
Mikio ja nisam išla na tečaj baby handlinga i dojenja i svakako ti preporučam da ideš. Meni je žao što nisam išla. Svi trube o tom porodu i pripremaju te na to a to dodje i ode a onda se bakces s dojenjem. Super ako ti ide skolski i odmah su uspostavljene ponuda i potražnja mlijeka al ako imaš lijenu bebicu koja bi puno spavala pa bi jela sto godina...preporučam tečaj. 😁

Ok, ja cu se orijentirati prema terminu, okruzena pozitivnim mislima pa cu 62 uzet. Hvala cure😍
Inace, ova me kisa tooolko razveselila da sam 10 sati odspavala juhuuuu
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja sam isto razmisljala o skafanderu,ali nekako mi se cini da cu uzeti ovu zimsku vrecu,jer ce mi ta biti na duze staze
https://www.lenuhec.si/izdelek/presticna-zimska-vreca-alaska-s-krznom-in-eko-usnjem-vec-barvnih-kombinacij-9/
Da inace je bila strasno ziva,nije ju bas mogla uhvatiti,evo ja cu uzeti takvu zimsku vrecu :)
Lavice i ja sam mislila isto ali sam čitala da u tome ne smiju u autosjedalicu pa sam odustala

Lavice i ja sam mislila isto ali sam čitala da u tome ne smiju u autosjedalicu pa sam odustala
Jesi sigurna da nisi htjela leptirico tagirat :)?
U zimskoj jakni ili zimskom skafanderu ne smiju u AS.

Evo i mene sa eserihiom ali kao nije preko 10 na 3 pa za sad puno tekucine. I neki zelenkasti iscjedak pa sam dobila geonistin. I danss me bolio desbi jajnik uf...sad je bolje...
Kaj pijete vi koje imate eserihiju?

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji