Ja znam neke žene koje su ful odusevljene vrecama za spavanje a neke vele da je to bez veze. Meni se cini prakticno jer je beba na toplom... a i za vece je mozda dobro jer si ne raskriju nogice.
Kako ja nemam pjma o bebama mislim da cu i jastuk uzet da budem sigurnija 😂 ipak mi se beba u jastuku cini fiksiranija.
Grizli bas ja razmisljam o tome od kad sam vidjela ovu iz lidla 🙈 sva sreca imamo tu iskusne cure 🥰
Kod mene po zimi u stanu bude preko dana cca 22 stupnja, s tim da po noci smo gasili grijanje, a sad neznam kako cemo kad dode beba.
Frendica je rodila prosle godine u 12 mj i beba joj je na pocetku spavala bez popluna u onom jastuku (https://www.mali.andjeo.com.hr/product/jastuk-novorodence-dream-big/) i u njemu ju je samo rotirala s jednog boka na drugi.
Tako da ja razmisljam isto i vreca ili jastuk da budem sigurna da je pokrivrna a da se ne zapetlja u deku iki poplun 🤷🏼♀️
Mikio neće ti se zapetljat prva dva mjeseca sigurno jer praktički kako ih staviš tako rastu😂 s tri krenu okretanje na bok pa eventualno tad al ja nissm imala problema sa "zapetljavanjem".
Cure ,čestitam na lijepim vijestima a danas sretno svima ostalima :)
Hvala na katalogu ,već vidim da će mi trebati par stvari :)
Omerta ,ja sam radila anomaly u Osijeku u bolnici ,cekala sam nekih par minuta . Doktor je bio ok , nije puno pričao , na kraju mi je rekao da je sve u redu i s tim nalazom sam išla kod svoje doktorice . Dobila sam par slika ali to su vise dijelovi tijela koje je mjerio
Cure ja sam gledala medo odjelca jer planiran da malac izadje u tome iz rodilista, ali nisam sigurna koju velicinu odabrati posto ce biti nekoliko slojeva robice ispod toga. Molim malu pomoc od iskusnijih☺
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
leptiric00 ne opterećuj se s tim mjerama. Mom malcu je prema zadnjem uzv-u glavica manja za 12 dana. Dovoljan je jedan tren da se nekako cudno okrenu i uredjaj tako izmjeri.
[iimg]
Mala ja sam uzela 56 Jer idem 3, tj prije termina na carski. I svejedno mislim da će plivati u tome🙈
Mikio ja nisam išla na tečaj baby handlinga i dojenja i svakako ti preporučam da ideš. Meni je žao što nisam išla. Svi trube o tom porodu i pripremaju te na to a to dodje i ode a onda se bakces s dojenjem. Super ako ti ide skolski i odmah su uspostavljene ponuda i potražnja mlijeka al ako imaš lijenu bebicu koja bi puno spavala pa bi jela sto godina...preporučam tečaj. 😁
Ok, ja cu se orijentirati prema terminu, okruzena pozitivnim mislima pa cu 62 uzet. Hvala cure😍
Inace, ova me kisa tooolko razveselila da sam 10 sati odspavala juhuuuu
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja sam isto razmisljala o skafanderu,ali nekako mi se cini da cu uzeti ovu zimsku vrecu,jer ce mi ta biti na duze staze
https://www.lenuhec.si/izdelek/presticna-zimska-vreca-alaska-s-krznom-in-eko-usnjem-vec-barvnih-kombinacij-9/
Sortiraj odgovore
Najstariji