ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    03. Rujan 2019. 08:01

Pps: ja nisam najbolje spavala unatoc osvjezenju, zbog alergije naravno. Mozda bi trebala oprati kosu i promjeniti jastucnice, usisati sobu.. Svagdje se to sranje zavuce.  Nadam se da ce biti lakse od danas, peludna prognoza ipak pokazuje nizu razinu nego jucer.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Grizli
    03. Rujan 2019. 08:10

Kengurice hvala reko bi ti mm super sam dok spavam 🤣! Je moj posao je inace jako dinamican i super ne bi ga nikad mjenjala. Iako trenutno mi je najgori, al dobro to je tih 15 dnaa godisnje pa necu se zaliti. Dobila danas dozvolu da dodjem tek u 9 u vinograd jer decki da ce sve sloziti i pripremiti da ja kad dodjem samo startamo pa cu stic malo odahnut. Super za katalog, hvala punooo... Vec vidim da mi sve treba! 
    MSimic dobrodosla!
    Lorija znaci taj dan skupa iscekujemo. Ja imam kao u 12h, al koliko znam osudjena sam na cekanje u bolnici. Nadam se nekoj privilegiji jer sam trudnica, a idem na odjel humane gdje cure cekaju zapravo za mpo pa rijetko bude koja trudnica.
    Sretno cure danas na pregledima!
    E da pitam ako se bebicu stavi u vrecu za spavanje onda ju se treba pokrivat ili ne? Znam da je necak spavao samo u tome, al on je ljetna beba. 🤔 Meni se te vrece svidjaju vise nego poploni recimo. 

• Sarita15
    03. Rujan 2019. 08:19

Jutro zene 
    Mali u vrticu a ja na kavi 🍮 
    Grizli samo vreca zimi dugi rukavici proljece jesen mogu i kratki ... ako hoce tako spavat moj nije htio 

skoljka
    03. Rujan 2019. 08:20

Jutric curke, malo padobraniram, imam pitanje. Jucer sam radila Kombinirani probir
    Nuhalni nabor 1,2
    NT 0,78
    Tjeme-trtica  87 =12tt
    Dob trudnice 1:345
    Na downov sindrom 1:10000
    Na trisomiju 13 i 18 1:100000
    Dr je rekla da je super nalaz, sad mi je jedna curka sa nase tebe bacila budu pa samo da provjerim ovo za dob trudnice, jeli ovo ok, cini mi se da sam citala da je Grizli pisala da za nas koji smo IVF da je to normalno da je nesto manje nego za prirpdnjak??? 

MaRe
    03. Rujan 2019. 08:24

Dobro jutro svima i sretno petorki na pregledima dns 🙂
    Bas je fino zahladilo al sam se nadala i nekoj kiši da dragi može ranije završiti posao da idemo rješavati papire al dobro nećemo biti nezahvalni i zahlađenje je dobro😁
    Baš sam se naspavala i odmorila al sam odlučila da se neću siliti dns,skuhat cu ručak i malo spremati,bas me briga nek je kaos..za par dana ce biti sve na svom mjestu 😊

samojed
    03. Rujan 2019. 08:27

Čestitke curama sa jučerašnjih pregleda, i sretno danas curama na pregledima
    Baš je lijepo zahladilo jedu mi se kokicee baš baš baš

MaRe
    03. Rujan 2019. 08:27

Školjka nalaz ti je odličan...ovo za dob sve imamo nisko i s time se ne moras zamarati..koliko god imas? Ja sam 30 pa imam 1:500

samojed
    03. Rujan 2019. 08:29

Školjka  dobro ti je mare rekla to je odličan nalaz a i kada ideš da radiš pregled moraš da zaokruzis da li ti je trudnoća IVF  i to utiče na to talo da to je super nalaz
    Kod mene je dobna 1:1056 ali imam 21 god

03. Rujan 2019. 08:30

skoljka super ti je nalaz. Ovo za dobni ti nema veze dali si mpo ili prirodno jer tu se racuna samo koliko si stara. To ne mozes popravit... pomadit se ne mozes 😉 Ostalo ti sve izvandredno.
    Kengurice hvala na Lidl katalogu. Bas mi trebaju i traperice i tajice i jos svasta. Sve mi treba 😂😂😂
    Mene dva dana mucio trbuh i ko da bio tvrd i reko idem danas popodne doktoru... i sad se sve smirilo. Mislim da me probava mucila 🙄 Bolje tako

Angie1205
    03. Rujan 2019. 08:34

Skoljka ovo je super nalaz, skoro identičan mome, ja sam sad 32 godine i isto mi je manje u rubrici za dob al to je ionako samo statistika, tako da no sikiriki i uzivaj. Sretno do kraja!
    Mene boli guza, al ne ovo mesnato, već baš guza-guza
    Prosla dva tjedna sam bila baš aktivna i il sam bila na nogama il sam si legla da odmorim, a jučer u autu do ZG, pa kod sveki sjedila cijelo popodne (i jela naravno) i opet nazad za VG. Imam osječaj da mi je dupe zaboravilo kak je to kad sjedim pola dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.