ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    02. Rujan 2019. 09:16

Pa baš sam.pricala iza poroda sam primila 5 doza krvi, B+ sam,išla sam na kiretazu ove godine i nitko me nije ponovno tražio ništa od navedenog🤔

Aristea
    02. Rujan 2019. 09:23

Dobro jutro svima! Sretno cure na pregledima i da dođete sa lijepim vijestima 🍀🤞🏼

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeDee
    02. Rujan 2019. 09:30

U Lidlu od 9.9. trudnicki tjedan jeeeej. I nisam nasla toblerone tortu, jos jedan razlog za depresiju haha

[/url

02. Rujan 2019. 09:40

DeeDee

U Lidlu od 9.9. trudnicki tjedan jeeeej. I nisam nasla toblerone tortu, jos jedan razlog za depresiju haha

Oooo trudnicki tjedan... mozda napokon kupim hlace :-D

Aristea
    02. Rujan 2019. 09:49

DeeDee

Gdje si to vidjela hehe?.. i ja bi vidjela sta se nudi

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Sarita15
    02. Rujan 2019. 09:52

Točkica37

Samo me zbunjujete sa ovim…ja sam ginu odnjela svoj nalaz krvne grupe iz prve trudnoce i nije rekao da ponovim. 0+ sam

Da i ja sam zbunjena. Ja sam A+ i mali i muz su A+ i sad me ovaj clanak totalno zbunio...nisam primila transfuziju krvi neznam ..na iatom mjestu pise i da treba nema veze ako si + i da svejedno treba provjerit...mene nikud nije slala

Omerta
    02. Rujan 2019. 10:17

Jutro! Sretno na pregledima danas!
    Mene od ranog jutra muci ova glupa alergija na ambroziju, najgore do sad, valjda je na vrhuncu, peludna prognoza je uzas danas i sljedecih dana. Surla zastopana, a curi ko ludo!!  Ne odvajam se od wc papira!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Kengurica
    02. Rujan 2019. 10:30

Omerta ja nocas crkavam od ambrozije. Isto najgora noc. Bas sam pisala doktoru da mi ipak nesto napise jer ne spavam.

DeeDee
    02. Rujan 2019. 10:32

Ma bila sam u Lidlu pa sam vidjela ispred na plakatu, samo sam na brzinu vidjela da ce bit tajice, traperice i neke jakne. Zurila sam pa nisam bas proucavala. a vjerojatno je vec katalog online, ne znam, guglajte neprehrana lidl 09.09. :) 

[/url

Aristea
    02. Rujan 2019. 10:40

DeeDee

Ma bila sam u Lidlu pa sam vidjela ispred na plakatu, samo sam na brzinu vidjela da ce bit tajice, traperice i neke jakne. Zurila sam pa nisam bas proucavala. a vjerojatno je vec katalog online, ne znam, guglajte neprehrana lidl 09.09. :)

Tnx..jos ga nema :) nadam se da imaju neke tunike ili majce...jer ako uzmem vecu velicinu obicne majce plivam u tome jer sam niska i imam kratke ruke haha🤭

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.