Pa baš sam.pricala iza poroda sam primila 5 doza krvi, B+ sam,išla sam na kiretazu ove godine i nitko me nije ponovno tražio ništa od navedenog🤔
Dobro jutro svima! Sretno cure na pregledima i da dođete sa lijepim vijestima 🍀🤞🏼
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
U Lidlu od 9.9. trudnicki tjedan jeeeej. I nisam nasla toblerone tortu, jos jedan razlog za depresiju haha
[/url
U Lidlu od 9.9. trudnicki tjedan jeeeej. I nisam nasla toblerone tortu, jos jedan razlog za depresiju haha
Oooo trudnicki tjedan... mozda napokon kupim hlace :-D
Gdje si to vidjela hehe?.. i ja bi vidjela sta se nudi
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Samo me zbunjujete sa ovim…ja sam ginu odnjela svoj nalaz krvne grupe iz prve trudnoce i nije rekao da ponovim. 0+ sam
Da i ja sam zbunjena. Ja sam A+ i mali i muz su A+ i sad me ovaj clanak totalno zbunio...nisam primila transfuziju krvi neznam ..na iatom mjestu pise i da treba nema veze ako si + i da svejedno treba provjerit...mene nikud nije slala
Jutro! Sretno na pregledima danas!
Mene od ranog jutra muci ova glupa alergija na ambroziju, najgore do sad, valjda je na vrhuncu, peludna prognoza je uzas danas i sljedecih dana. Surla zastopana, a curi ko ludo!! Ne odvajam se od wc papira!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta ja nocas crkavam od ambrozije. Isto najgora noc. Bas sam pisala doktoru da mi ipak nesto napise jer ne spavam.
Ma bila sam u Lidlu pa sam vidjela ispred na plakatu, samo sam na brzinu vidjela da ce bit tajice, traperice i neke jakne. Zurila sam pa nisam bas proucavala. a vjerojatno je vec katalog online, ne znam, guglajte neprehrana lidl 09.09. :)
[/url
Ma bila sam u Lidlu pa sam vidjela ispred na plakatu, samo sam na brzinu vidjela da ce bit tajice, traperice i neke jakne. Zurila sam pa nisam bas proucavala. a vjerojatno je vec katalog online, ne znam, guglajte neprehrana lidl 09.09. :)
Tnx..jos ga nema :) nadam se da imaju neke tunike ili majce...jer ako uzmem vecu velicinu obicne majce plivam u tome jer sam niska i imam kratke ruke haha🤭
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji