Dobro jutro svima 🙂
Sretno svima na pregledima i da počnemo tjedan s dobrim vijestima 😊
Poremetio mi se malo ritam pa sam se vec oko 3 probudila i odustala od prekretanja pa se digla gledati tv...oko 5 sam zaspala i sad evo razmišljam dal da ustanem raspremati kutije il da još malo ubijem oko 😁
Što mislite o ovom grudnjaku? Planiram si uzeti tako neki kao sportski rastezljivi a iskreno ni ne znam di bi ih gledala https://pinkmintlove.hr/products/2x-grudnjak-za-dojenje-omily%E2%84%A2?variant=17431246077998
Sretno danas svima. Ja jos ne osjetim bebaca, mislila sam da da ,ali su ipak bila crijeva. Trebala bih uskoro osjetiti.drugog sina sam sa 18 tjedana
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro cure!
Sretno danas na pregledima! 🍀🍀🍀🍀🍀
Ja evo put Petrove 3, idem obaviti taj test senzibilizacije da se toga rijesim... Nakon toga na posao 😭 Mislim da ipak necu moci do kraja raditi, ne znam jos, vjerojatno cu uzeti neki GO prije. Bas sam racunala, tek bi oko 20.11. mogla na porodiljni 😭😭😭😭 predalekooooo
Jutro cure. Sretni nam pregledi danas. Moj tek u pet i polracunam da cu valjda do 8 bit gotova. prvi dan vrtica danas. Zivahan ponedjeljak.
MaRe imam dva takva meni su super. Kupila u bebe centru
Jutro curke! Danas nisam prva sova za čudo....al to samo zato jer sam sinoć peglala do poslije ponoći...crkla mi sušilica pa sam peglala doslovno sve jer ne podnosim da mi je veš ko kamen.
Danas zovem majstora i ima da mi danas to riješi
Mm danas konačno sloboan, nakon 5 dana. Trebali ići kod sveki al nam se ne da nikam, odustali smo i ostajemo doma odmarat konačno malo.
Danas svima sretno na pregledima!
I čestitke svima na prvim udarcima....niste ni svjesne kaj vas tek čeka
Mikio drago mi je da ti je pomoglo. Nezz za ovo okretanje na leđa, ja sam se tak zbudila možda dva puta do sad, ni inače ne volim spavat na leđima pa ni nemam tu naviku. Meni je donji dio Perice među nogama, gornji dio pod glavom, fino ga obgrlim i ak ne moram ić piškit ne mičem se do jutra
Sad tek vidim.....mi smo danas puna 24 tjedna!!
Jutro cure!
Sretno danas na pregledima! 🍀🍀🍀🍀🍀
Ja evo put Petrove 3, idem obaviti taj test senzibilizacije da se toga rijesim… Nakon toga na posao 😭 Mislim da ipak necu moci do kraja raditi, ne znam jos, vjerojatno cu uzeti neki GO prije. Bas sam racunala, tek bi oko 20.11. mogla na porodiljni 😭😭😭😭 predalekooooo
Ajme tak i ja. Do 15.11. A iskreno od kad sam se s vratila s mora uopce se ne mogu usaltat na posao. A ove vrucine ni malo ne pomazu, bas mi se nis neda. Trebala bi radit jos 2 mj i 2 tj. Bas mi se dugo cini. A puno go sam potrosila prek ljeta, ostavit cu koji dan za ono izmedu bozica i nove god sljedece god, i ostaje mi jos tjedan dana za iskoristit.
Sretno cure svima danas. Da budu samo pozitivne vijesti 😁
Jutro curke! Sretno danas na pregledima. Bas mi je drago da se toliko beba za vikend javilo svojim mamama. 😍
Meni slijede dva uzasno teska fizicki i psihicki tjedna na poslu, najgori period godine. Doduse ugovorila da budem minimalno aktivirana na poslu, al opet moram biti tamo svaki dan po 12h najmanje. Već sam umorna.
Neka je spominjala jakne, ja imam jednu kracu sportsku onako A kroj pa cu kombinirat to i jedan dugi jako debeli vuneni kardigan umjesto kaputa. Mislim da ce mi to biti dovoljno za ove nase blage zime.
Dakle 😠
Moja biserka od sestre kod gine mi je napisala krivu sifru na uputnicu (za sistematski umjesto da sam trudnica)!
To znaci da ako nemam dopunsko (aktivirat ce mi se 6.9.) trebam platiti participaciju jer oni ne znaju jesam li ja trudnica ili ne (sad mi se fakat vidi trbuh, nemos fulat). Participacija od fcking 180kn. What! Popodne idem nazad kod dr da se to ispravi. Jedina pozitivna stvar je da sam bila na redu odmah, znaci nisam stigla ni onaj prijemni list za trudnice ispuniti.
Mikio uzmes broj, ispunis listic i ulazis. E sad za ovo unutra ti javim sutra 🤣🤣 Ja sam A+ i koliko sam ja shvatila, dr me na to salje da vidi da beba nije negativna?!?! Nisam ziher, ali skuzila sam da ova moja salje na sve zivo, neke od vas ste rekle da za kombinirani su vas pitali, mene moja nista nije pitala nego samo rekla da odem to obaviti... Uziva moje puno povjerenje tako da previse ne ispitujem. Ona je radila na Merkuru prije nego je otvorila svoju ordinaciju tako da ima stvarno zena iskustva
MaRe ja sad u trudnoci nosim takve grudnjake i super su mi... a inace sam dobra C kosarica, sad na D prelazim 😂
Ja inace dobro spavam no ovu noc sam se non stop okretala, bila žedna... pa sam si zabrijala da mi secer nije povisen... no bio mi 4.4 ujutro. Moze biti da sam i gladna jer bas ne jedem. Zadnjih par dana me malo probava muci. Sto god pojedem mi tesko padne na zeludac i napusem se 😥 Sad mi je trbuh ko kamen i nekako osjetim pritisak nisko dolje no mislim da je od probave. Opcenito u trudnoci jedem puno manje nego inace, em mi nista nevalja, em mi sve lose sjedne. Jedva cekam zahlađenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji