Jel netko zna kako se postavlja video na forumu? 🙋♀️

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Evo da i ja prijavim da sam napokon osjetila bebaca😀😀😀
Veceras se napokon javio i tako sam sretna!!!
Cure sretno sutra na pregledima!!

Evo da i ja prijavim da sam napokon osjetila bebaca😀😀😀
Veceras se napokon javio i tako sam sretna!!!
Cure sretno sutra na pregledima!!
Bravooo!! Pridruzujem se zeljama za sutrasnje preglede...neka budu dobre vijesti☺☺☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cureee, danas cekamo dobre vijesti i sretno vam svima^^😁
Ocito je jucer bio dan javljanja bebaca😁😋

Jutro curke! Sretno svim na pregledu!
Bucka, ja znam povremeno osjetiti iglice, onak ko u cerviksu. Traje par dana, prođe pa opet.
C&a ima trudničko preko neta. Ja sam naručila dvoje tajica preko Esprit.com (koštale su po 11eura, super su). Majice mislim stare nositi, jaknu nositi otkopčanu.
Ima trudničko i preko next.com (naručila sam ljetne hlače broj veće nego što inače nosim- velika greška. Valjda oni uračunaju 5-10kg gore; bile su mi preogromne).
Dobro jutro svima 🙂
Sretno svima na pregledima i da počnemo tjedan s dobrim vijestima 😊
Poremetio mi se malo ritam pa sam se vec oko 3 probudila i odustala od prekretanja pa se digla gledati tv...oko 5 sam zaspala i sad evo razmišljam dal da ustanem raspremati kutije il da još malo ubijem oko 😁
Što mislite o ovom grudnjaku? Planiram si uzeti tako neki kao sportski rastezljivi a iskreno ni ne znam di bi ih gledala https://pinkmintlove.hr/products/2x-grudnjak-za-dojenje-omily%E2%84%A2?variant=17431246077998

Sretno danas svima. Ja jos ne osjetim bebaca, mislila sam da da ,ali su ipak bila crijeva. Trebala bih uskoro osjetiti.drugog sina sam sa 18 tjedana

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro cure!
Sretno danas na pregledima! 🍀🍀🍀🍀🍀
Ja evo put Petrove 3, idem obaviti taj test senzibilizacije da se toga rijesim... Nakon toga na posao 😭 Mislim da ipak necu moci do kraja raditi, ne znam jos, vjerojatno cu uzeti neki GO prije. Bas sam racunala, tek bi oko 20.11. mogla na porodiljni 😭😭😭😭 predalekooooo

Jutro cure. Sretni nam pregledi danas. Moj tek u pet i polracunam da cu valjda do 8 bit gotova. prvi dan vrtica danas. Zivahan ponedjeljak.
MaRe imam dva takva meni su super. Kupila u bebe centru
Jutro curke! Danas nisam prva sova za čudo....al to samo zato jer sam sinoć peglala do poslije ponoći...crkla mi sušilica pa sam peglala doslovno sve jer ne podnosim da mi je veš ko kamen.
Danas zovem majstora i ima da mi danas to riješi
Mm danas konačno sloboan, nakon 5 dana. Trebali ići kod sveki al nam se ne da nikam, odustali smo i ostajemo doma odmarat konačno malo.
Danas svima sretno na pregledima!
I čestitke svima na prvim udarcima....niste ni svjesne kaj vas tek čeka

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji