ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Juno
    01. Rujan 2019. 22:08

Trudničke štrample ima H&m online veliki izbor. Zatim imate u Mulleru, Dm ima Jadranove pa tako ima i u Jadran dućanima, a ima ih i Calzedonia. Ja sam ih u njihovom outletu u Vž kupila neki dan za 20 kn od 60 dena. Jedna frendica mi rekla kako je ona nosila obične samo naopačke obukla-guzica naprijed tako da ima mjesta za trbuh.
    Što se tiče zamjene riječi kod djece, obilazila nas jednom ravnateljica po skupinama i tako se nas dvije zapričale. Dođe jedan klinac do nas i veli:Teta hoćemo mi ići napokon . ebati ili ne? Obećala si nam. Ova me prvo blijedo gledala dok nije skužila pa smo se puknule smijati.

• bucka.
    01. Rujan 2019. 22:09

mala.le.90. Hvala !
    U prvoj trudnoci nisam imala.nikakvih bolova al zato u ovoj uzas stalno me nes bolucka 😂

Aristea
    01. Rujan 2019. 22:13

iva4

nista od mog slaganja kolica :( dosli sa rostilja i pocelo me sve boljet cijeli donji dio trbuha…ali mislim da je to od premjestaanja malog jer je bas jako jakooo aktivan,na svim stranama trbuha ga mogu vidjet i osjetit…nadam se da nece vise boljet bas je neugodna bol….

I mene je jedan dan Iva... usrala sam se da oprostis od straha. Malo mi falilo da suza potekne kak je bolilo. Pa sam mazila trbuh da promjeni polozaj i odahnula ..proci ce...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Grizli
    01. Rujan 2019. 22:46

I ja jako cesto idem u c&a, i jednom sam na nekom dijelu unsredini vidila nekakve haljine trudnicke, al ne znam vise gdje i u kojem. Mozda u Sloveniji onda?! 🤔 Planiram u 10 mj krenut u nabavku pa cu u Zg ja mislim procunkat sve shopping centre. 🛍️😊 Na sveopcu radost muzica. Vidis za outlet Caledonia mi nije palo ni napamet oni znaju imat dobrih stvari jeftino. 

• Kengurica
    01. Rujan 2019. 23:25

Mala.le ovo s Pericom je presmijesno 😂😂Presladak je.
    H&m ima u areni i city west jedan po meni prejadan odjel. Dobar je samo zenama koje vole skinny jeans, a ja nisam ta jer mi se sad trudnoj ne nosi nista usko sto nije full ugodno. Online imaju bolje cijene jer zna biti akcija i veci izbor.
    Ja danas nisam stala jer nam krecu neki radovi u stanu. Bas osjetim da me onaj dio di se osjete ligamenti boljucka i da trebam odmor. Srecom svekrva i svekar su nam pomagali i sveki se naradila 5x vise od mene. Jako su dobri ljudi i mladog duha, ali ne bih voljela zivjeti kako s njima tako ni s ikim drugim. Znam da ima tu i pomoci, al ja sam tip da radije imam intimu pa makar sve morala sama, a i partner mi isto razmislja. Puno odraslih ljudi sa razlicitim stavovima tesko idu pod isti krov. 
    Sto se tice onog dite ili sin sam zgrozena, ja mislila toga ima samo na selu strogom. 

Reserved123
    01. Rujan 2019. 23:27

Jel netko zna kako se postavlja video na forumu? 🙋‍♀️

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

sofi09
    02. Rujan 2019. 00:02

Evo da i ja prijavim da sam napokon osjetila bebaca😀😀😀
    Veceras se napokon javio i tako sam sretna!!!
    Cure sretno sutra na pregledima!!

Lunica
    02. Rujan 2019. 00:06

sofi09

Evo da i ja prijavim da sam napokon osjetila bebaca😀😀😀
    Veceras se napokon javio i tako sam sretna!!!
    Cure sretno sutra na pregledima!!

Bravooo!! Pridruzujem se zeljama za sutrasnje preglede...neka budu dobre vijesti☺☺☺

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

C1M4
    02. Rujan 2019. 06:10

Cureee, danas cekamo dobre vijesti i sretno vam svima^^😁 
    Ocito je jucer bio dan javljanja bebaca😁😋

• lucille9
    02. Rujan 2019. 06:41

Jutro curke! Sretno svim na pregledu!
    Bucka, ja znam povremeno osjetiti iglice, onak ko u cerviksu. Traje par dana, prođe pa opet.

C&a ima trudničko preko neta. Ja sam naručila dvoje tajica preko Esprit.com (koštale su po 11eura, super su). Majice mislim stare nositi, jaknu nositi otkopčanu.
    Ima trudničko i preko next.com (naručila sam ljetne hlače broj veće nego što inače nosim- velika greška. Valjda oni uračunaju 5-10kg gore; bile su mi preogromne).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.