Grizli nije ni u Rijeci bolje ako i ima nesto za trudnice to ni na sto ne lici..racunam da ce tek doc jesenska kolekcija i da ce se nac sta :) moja beba je totalno poludila na ABBine pjesme iz filma Mamma mia cijeli film i cijelu noc i jos danas ujutro udarcici i guranja
Mali je tako ludio na rock i zvuk motora 😂
Cure, kad smo kod sexa. Upravo sam skuzila da mi nas brak nismo ni konzumirali hahhaha. Sad ga zafrkavam da mogu traziti razvod i da ce crkva odobriti jer brak nije konzumiran. A to sta je konzumiran prije vjencanja crkva ne mora ni znati hhahahah
Cure, kad smo kod sexa. Upravo sam skuzila da mi nas brak nismo ni konzumirali hahhaha. Sad ga zafrkavam da mogu traziti razvod i da ce crkva odobriti jer brak nije konzumiran. A to sta je konzumiran prije vjencanja crkva ne mora ni znati hhahahah
😂😂😂😂😂
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Anna 🤣🤣🤣🤣
Mikio hvala na info. A jel znate dal C&A ima trudnicke robe? Ja sam jednom ja mislim vidila u nekom shopping centru u zg da jedan je jako veliki na 2 kata i ima taj dio ako se ne varam city centar one onaj prvi otvoren na jankomiru? Jel probala koja njihovu trudnicku robu?
Za grceve u misicima pomogne i kupka toplo hladno.
Pozdrav ,
Sad sam 18tt i danas par puta u danu osjecam probadanje u rodnici kao da me.neko pika nekim iglicama , isto mi je bilo prije 2 tjedna napravila sam urin nalazi au uredni.
Dal je netko imao mozda takve "probleme"
Ja sam bila u nedjelju proslu u areni u c&a, ali nisam tamo vidjela takoder nista trudnicko🤷🏼♀️🙄
U HM-u kao ima trudnicko no ko da nema- tajice, neka trenerka i traperice koje mozda mogu proci no za moj ukus su preuske... neke super skiny. Nekako mi ne sjedaju.
Ja ni u jednom C&A nisam vidjela trudnicko... pada mi mozda nspsmet West Gate. Tamo je na dva kata, imaju dio sa svecanim haljinama pa mozda imaju i trudnicko... no nisam isla provjeriti.
Meni je sad bitno da si kupim hlace i hulahopke a tunike cu gore neke navuc ili kupit neki veci broj na netrudnickom odjelu.
Jaivanpa znaci identicno!! Imamo bebe istog ritma. I meni i mm i mama kazu da ne dramim da beba odmara 😒
Nek odmara po noci 😜
Grizli nema u zg svaki h&m trudnicko. Ima samo arena i cvjetni i mozda city east al tam nisam bila pa neznam, al izbor je ocajan. 5 stvari u svakom i sve duplo skuplje nego na normalnom odjelu samo zbog prosirenja na trbuhu. 😒
Cure ja vec zadnje 3 veceri muku mucim s grcenjem nogu, jel ima koja iskustva kak si pomoc? Taman kad legnem navecer pred telku ili spavat krenu i ne pase mi nis osim stajanja. Pijem magnezij 2xdnevno, setala sam, pijem vode… Sad sam si digla noge na zid jer vise neznam kak da se namjestim. 🤦🏼♀️
Znam kako ti je 100% haha
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
C&a westgate ima losiji izbor zenskog odjela od jankomira tak da sumnjam….
Next sam isto vidla na webu da ima maternity al po ducanima nisam…
Ma ja cekam lidl da se opskrbim jos kojim tajicama a tunike, majce to cu staro nosit dok ide. Imam nekih sirih modela koji ce posluzit. Jedino sto si razmisljam i nadam se da nece toliko zazimit dok rodim da nemoram zimsku jaknu kupovat novu.
Joj meni se tako neda jakne kupovat niti kapute..ja bi kupila sebi pončo debeli i dost. Ima ih bar sad svakakvih. Ionak ne mislim okolo nahodavati.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Bucka, meni se dasavalo nekad u tvojim tjednima. Dodje i prodje, nemam pojma sta je ali trudnoca je puna slicnih pojava...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji