ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    01. Rujan 2019. 17:41

Od jutra vas pokusavam stic i nikak ulovit sve kaj ste napisale 😂 lezim sad poslje popodnevnog spavanja i napokon stigla 💪
    Bas mi je zao citat da u danasnje vrijeme uopce postoje tak zatucani ljudi koji prigovaraju zbog spola unucadi ili se petljaju u tude zivote. Ja sam stvarno imala srece u zivotu (ako je to sreca) i roditelji mog muza su divni ljudi. On ima brata koji je pak totalno razlicit karakter, al imaju super odnos i vidi se da je to plod odgoja i jako sam sretna zbog toga. Njegovi su me super prihvatili isto kao i moji roditelji mog muza. Mislim da cu imat puno pomoci s obje strane kad dode dijete, a i trebat cu s obzirom da nam je prvo i nista me znam. 
    Sto se suzivota tice, tu sam apsolutno protiv. U djetinjstvu sam zivjela u susjednim stanovima s bakom i dedom i ostatkom tatine familije i to je bio uzas. Oni su se tolko svi petljali u brak mojih roditelja i svi svima, da sam naucila da to nikako nije opcija za mene
    A sto se tice izlazaka 😁 mi smo skupa 9 godina, prosli svasta, zbilja se naizlazili, i skupa i odvojeno. Postoji mala doza ljubomore ali ona zdrava, mislim da si oboje potpuno vjerujemo tako da nemam brige kad on izade i obrnuto. Pretpostavljam da ce nam se zivot promijenit kad dode dijete naravno, ali za sad nam se zna zalomit da izademo, i nekad to bude i do jutra. Nemam problema s tim. Nedavno smo cak bili na svadbi i ja sam bila do 4 i bilo mi je stvarno dosta, a to je drustvo od mm i on je ostao s tim frendovima do 7 ujutro 😂. I to meni je to bilo skroz ok. Nije to cesto, al meni se isto prije par mj desilo da sam s frendicom otisla na koncert, i na kraju nam bilo spontano tak super da smo produzile van. I dosla doma u 5. Mi smo si tak poslozili da onaj drugi koji nije bio vani taj dan skuha rucak i ovom drugom olaksa mamurluk 😂😂

mrgud_zg
    01. Rujan 2019. 17:42

LoSa84

Čini se da će kroz koji dsn zahladiti pa moram nabavit nesto toplije… jel znate gdje se mogu kupit trudničke hulahopke?

Imas i na asosu. Nisam jos narucivala pa nemrem rec kakve su al svakako mislim isprobat sad kad zahladi

Red Fox
    01. Rujan 2019. 18:09

Tjeraju nas da pijemo, al vodu 😂 mikio na svetom duhu sam sad, zato je bolja atmosfera kaj se tice drustva 😊 hvala svima na dobrim zeljama, sutra ce mi valjda znati vise reci. 

MaRe
    01. Rujan 2019. 18:15

Uf ako ne pratis stalno bas je tesko pratiti stranice..ja sad zalegla pa sam vas stigla 😉 Grizli i Mala 😂😂 morala sam ovom svom pročitati zasto se toliko smijem haha
    Dobra vam tema dns...za seks se ni ne sjećam kako to izgleda al eto napokon smo opet skupa pa ćemo vidjeti kak ce to ici s trbuhom 😂
    A za suživot s rodbinom naš moto je da se svi bolje volimo na daljinu 😂😂 Sad smo imali priliku biti kod njegovih jer imaju stvarno soba i prostora al ne hvala,hoćemo svoj mir..našli smo stan na 15ak min od mojih i nekih 30od njegovih i dobro...blizu smo si da nas mogu obići i mi njih a opet ne preblizu 😁

01. Rujan 2019. 18:28

Kad sam bila u HM-u nije bilo trudnickih hulahopki... no sad sam nesto izguglala da u Mulleru mozda ima. Samo se nadam da nisu 200 kn i da ih prilikom prvog navlacenja podrapam  Inace, poslovne hlace jos nisam nasla... one iz HM-a su mi bas bile babske, odnosno babski su mi stajale. Nekako siroke i cudne a kostale 249 kn. Razmisljam da odem snajdarici da mi stavi umetke u neke crne hlace iz NKD-a. Ok mi stoje a nije ih steta... kostale su oko 100 kn 😂

Nasty
    01. Rujan 2019. 18:37

Redfox nadam se da izlaziš doma s pivom ili bez i da će cerviks bit dobar.. 

lorija
    01. Rujan 2019. 20:49

PREGLEDI

02.9.- crnokosa
    02.9.- Sarita15
    02.9.- aarauch
    02.9.- Reserved123
    03.9.- Juno
    03.9.- DeeDee
    03.9.- piba7
    03.9.- lucille9
    03.9.- Nasty
    04.9.- valentina
    04.9.- ivikii
    04.9.- samonezelje
    05.9.- sofio9
    06.9.- Stelle123
    06.9.- Anna
    06.9.- PetraB
    09.9.- Samojed
    09.9.- mikio
    09.9.- Goga_V
    10.9.- Nita9999
    11.9.- flower
    11.9.- Anna
    11.9.- tinika
    12.9.- mrgud_zg
    13.9.- lupe
    13.9.- C1M4
    16.9.- mustra
    17.9.- lorija
    18.9.- MaybeBaby
    18.9.- Lunica
    18.9.- Nasty
    19.9.- Angie1205
    19.9.- Jaivanpa
    19.9.- sofio9
    19.9.- iva4
    20.9.- Lala27
    23.9.-lucille9
    23.9.- Kengurica
    24.9.- Simbalija
    24.9.- Dalindas
    26.9.- Jaivanpa
    26.9.- Thinkpink1
    30.9.- Seni1985
    30.9.- Tockica37
    2.10- Annika

Aristea
    01. Rujan 2019. 20:49

miki0

Red Fox

Pozdrav svima 😊 danas ste bas jako aktivne, inace bude zatisje vikendom 😂 za Pericu sam se bas nasmijala 🤭 jadan muz, a sigurno je bio ponosan kad je to izgovorio 😂 meni bas fali moj Perica, al nema bas mjesta za njega u bolnickom krevetu 🙁 inace je tu ko na maturalcu, samo kaj su sve cure i svi su trudni 😊 u svakom slucaju mi je super, nemam se na kaj zaliti. Opet sam na antibiotiku, a dal cu ici doma ovisi o nalazu cerviksa. Iako mislim da ce me zbog cijele moje povijesti ostaviti mozda i skroz do kraja 🙁

A u kojoj si bolnici? Opet zarazna ili? Drago mi da nije bolnicka atmosfera i da bar tako vrijeme brze prode. Lavica da joj odemo u posjetu bar s bezalkoholnom pivom? 😜
    Ajde drzim fige da ipak nebude skroz do kraja 🤞🏼🤞🏼

Cure drago mi je da ste osjetile svoje bebice, predivno 🥰
    Ova moja strajka vec 2 dana, jedva da se nesto njezno javi, al bitno da se javi.

Moj je bebac smjesan... 2 dana divlja, onda se jedan malo javi.... Pa opet divlja. Malo se uplasim zbog toga ali smirim se...

RedFox drzim ti fige da sve bude okej i da možeš domeka...!!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Grizli
    01. Rujan 2019. 21:03

Red akde bar da ti je zabavno vec kad si tamo. Zbog dozivljaja ako nista vodu si tocite onako prst u casu pa eksajte 😁.
    Losa ja mislim da sam u DM vidila te hulahopke za trudnice.
    Nego vi koje imate neloliko H&M-ova na izbor u Zg jel u svima ima odjel za trudnice ili samo u nekima? Jer recimo u Puli nasla doslovno 4 stvari za trudnice i sve sportsko. 
    Moja beba je upravo podivljala na pjesmu Azra od Plavog orkestra. Kako pjesma zavrsila smirilo se sve. 😂 Ok ajde bar ne reagira na susjedove cajke koje ozezi svaku vecer. 

Aristea
    01. Rujan 2019. 21:10

miki0

Jaivanpa tak sam i ja, uplasim se i brinem, malo se javi i onda nista… Sad je nakon 5 dana ful lupanja jako mirna 2 dana al se javi… Na iducem pregledu cu pitat gin kad je panika jer mi je to cudno a i zabrinem se. Prije 3 dana mi je skoro probila trbuh kolko se vrtila i lupala a danas i jucer jedva par udaraca njeznih. Neznam o cemu ovisi jer o hrani nije, ova dva dana nema sta nisam strpala u sebe od slatkog, hladnog svega da ju razbudim ali slabo. 😒 A knjiga koju citam kaze da su najaktivniji izmedu 24 i 28tt jer tad imaju najvise mjesta.
    Lavice 🍹🍹

Joj molim te javi kaj kaze doktor.. jer i meni je to cudno..jos pojedem kolac, popijem hladnu vodu jer mi pase i on nekako miran. I onda dode dan da me lupa dan i noć...bas ima neki neobican ritam. Srceko sve uredu, kuca normalno...ono fkt neznam o cemu to tocno ovisi. Mama mi kaze ne drami jer ni njima nije svaki dan isti kao ni nama...al eto nije mi bas drago dok je tako miran. Volim kad se rita haha :) mislim osjetim ja kretnje kad je mirniji ali onako blago...
    Meni se jedan dan tako namjestio da me cijeli trbuh bolio i onda sam mazila sam da promjeni polozaj jer je bilo bolno ..i promjenio je i mir haha :) 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.