ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    01. Rujan 2019. 16:21

Red Fox

Pozdrav svima 😊 danas ste bas jako aktivne, inace bude zatisje vikendom 😂 za Pericu sam se bas nasmijala 🤭 jadan muz, a sigurno je bio ponosan kad je to izgovorio 😂 meni bas fali moj Perica, al nema bas mjesta za njega u bolnickom krevetu 🙁 inace je tu ko na maturalcu, samo kaj su sve cure i svi su trudni 😊 u svakom slucaju mi je super, nemam se na kaj zaliti. Opet sam na antibiotiku, a dal cu ici doma ovisi o nalazu cerviksa. Iako mislim da ce me zbog cijele moje povijesti ostaviti mozda i skroz do kraja 🙁

Drzimo fige da bude sve okej🤞🏻🤞🏻🤗 ali i ako te ostave, bolje je opet da si pod kontrolom i znas da je to za dobro vaseg malog cuda pa vjerujem da ces uspjeti jos to malo izdrzati tamo❣

• AnnA
    01. Rujan 2019. 16:40

Red Fox drago mi je da ti je bar ok kad vec moras tamo camiti. Ali mi se svejedno nadamo da ces uskoro kuci :)

Lavica27
    01. Rujan 2019. 17:14

Ajoooj iva a di je tipa 35.,tjedan🙈🙈 doduše ne znam.kaj ti je došlo da po ovoj vrućini oblacis tajice😂 ja sam u prošloj T imala neke super stretch traperice iz hm-a i tajice i ok je bilo.
    Btw kad smo kod udaraca baš sam se brinula danas ništa ne osjećam o sad zalegnem i vidi se na površini trbuha🥰🥰🥰

Mikio bezalkoholna piva ko žena bez sisa😂 Ajmo mi radje bezecirat gin tonic partiju nakon dojenja😁😁

01. Rujan 2019. 17:26

Čini se da će kroz koji dsn zahladiti pa moram nabavit nesto toplije... jel znate gdje se mogu kupit trudničke hulahopke? 

Omerta
    01. Rujan 2019. 17:29

Ja imam svoje jos iz prve trudnoce, iako mislim da su bez stopala.. u H&M ako se ne varam.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

mrgud_zg
    01. Rujan 2019. 17:41

Od jutra vas pokusavam stic i nikak ulovit sve kaj ste napisale 😂 lezim sad poslje popodnevnog spavanja i napokon stigla 💪
    Bas mi je zao citat da u danasnje vrijeme uopce postoje tak zatucani ljudi koji prigovaraju zbog spola unucadi ili se petljaju u tude zivote. Ja sam stvarno imala srece u zivotu (ako je to sreca) i roditelji mog muza su divni ljudi. On ima brata koji je pak totalno razlicit karakter, al imaju super odnos i vidi se da je to plod odgoja i jako sam sretna zbog toga. Njegovi su me super prihvatili isto kao i moji roditelji mog muza. Mislim da cu imat puno pomoci s obje strane kad dode dijete, a i trebat cu s obzirom da nam je prvo i nista me znam. 
    Sto se suzivota tice, tu sam apsolutno protiv. U djetinjstvu sam zivjela u susjednim stanovima s bakom i dedom i ostatkom tatine familije i to je bio uzas. Oni su se tolko svi petljali u brak mojih roditelja i svi svima, da sam naucila da to nikako nije opcija za mene
    A sto se tice izlazaka 😁 mi smo skupa 9 godina, prosli svasta, zbilja se naizlazili, i skupa i odvojeno. Postoji mala doza ljubomore ali ona zdrava, mislim da si oboje potpuno vjerujemo tako da nemam brige kad on izade i obrnuto. Pretpostavljam da ce nam se zivot promijenit kad dode dijete naravno, ali za sad nam se zna zalomit da izademo, i nekad to bude i do jutra. Nemam problema s tim. Nedavno smo cak bili na svadbi i ja sam bila do 4 i bilo mi je stvarno dosta, a to je drustvo od mm i on je ostao s tim frendovima do 7 ujutro 😂. I to meni je to bilo skroz ok. Nije to cesto, al meni se isto prije par mj desilo da sam s frendicom otisla na koncert, i na kraju nam bilo spontano tak super da smo produzile van. I dosla doma u 5. Mi smo si tak poslozili da onaj drugi koji nije bio vani taj dan skuha rucak i ovom drugom olaksa mamurluk 😂😂

mrgud_zg
    01. Rujan 2019. 17:42

LoSa84

Čini se da će kroz koji dsn zahladiti pa moram nabavit nesto toplije… jel znate gdje se mogu kupit trudničke hulahopke?

Imas i na asosu. Nisam jos narucivala pa nemrem rec kakve su al svakako mislim isprobat sad kad zahladi

Red Fox
    01. Rujan 2019. 18:09

Tjeraju nas da pijemo, al vodu 😂 mikio na svetom duhu sam sad, zato je bolja atmosfera kaj se tice drustva 😊 hvala svima na dobrim zeljama, sutra ce mi valjda znati vise reci. 

MaRe
    01. Rujan 2019. 18:15

Uf ako ne pratis stalno bas je tesko pratiti stranice..ja sad zalegla pa sam vas stigla 😉 Grizli i Mala 😂😂 morala sam ovom svom pročitati zasto se toliko smijem haha
    Dobra vam tema dns...za seks se ni ne sjećam kako to izgleda al eto napokon smo opet skupa pa ćemo vidjeti kak ce to ici s trbuhom 😂
    A za suživot s rodbinom naš moto je da se svi bolje volimo na daljinu 😂😂 Sad smo imali priliku biti kod njegovih jer imaju stvarno soba i prostora al ne hvala,hoćemo svoj mir..našli smo stan na 15ak min od mojih i nekih 30od njegovih i dobro...blizu smo si da nas mogu obići i mi njih a opet ne preblizu 😁

01. Rujan 2019. 18:28

Kad sam bila u HM-u nije bilo trudnickih hulahopki... no sad sam nesto izguglala da u Mulleru mozda ima. Samo se nadam da nisu 200 kn i da ih prilikom prvog navlacenja podrapam  Inace, poslovne hlace jos nisam nasla... one iz HM-a su mi bas bile babske, odnosno babski su mi stajale. Nekako siroke i cudne a kostale 249 kn. Razmisljam da odem snajdarici da mi stavi umetke u neke crne hlace iz NKD-a. Ok mi stoje a nije ih steta... kostale su oko 100 kn 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI