ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    01. Rujan 2019. 14:44

Nasty

Možemo otvoriti grupu- Zašto volim svoju sveki ili Zašto su moji roditelji solidni ljudi😅😅🤣🤣

Smijem se na glas 😂😂😂😂

[/url

Angie1205
    01. Rujan 2019. 14:58

Teme su vam TOP 
    Srećom nitko od naših nema ovu misao vodilju kaj se tiče muške djece...dijete je dijete bilo ono muško ili žensko i svi ga držimo kao kap vode na dlanu bez obzira na spol. Svekrva i svekar (očuh od mm) imaju samo moje cure, i sad se jednako vesele unuku kao što su i njima. Moja mama uz cure ima i sestrinog malog i nikada nije pravila razliku među njima. Ona je doslovno fulala životnu profesiju jer bi bila savršena teta u vrtiću, shendla moje cure, sestrinog malog i još pola susjedstva....
    Iako mi je svekrva ok, nikad ne bi mogla živjeti sa njima jer je i šogor tamo i nas dvoje ne možemo skupa duže od sat vremena, isto tako i sa svekrom. Tako tvrdoglave i zaucane osobe još nisam vidjela...a ja sam bik po horoskopu Ni mm ne može predugo s njima tak da ni ne silimo neka preduga druženja. S mojom mamom je skroz druga priča, kod nje budemo skoro cijeli godišnji, ona dođe k nama pa bude za Božić, skoro svaki drugi vikend dođe...mm se s njom super slaže, ona je baš fleksibilna i s njom se sve lako dogovoriti. A eto sad neće ni ona ni sveki biti s nama već ujo od mm. Njega pak smatram ko nekog starijeg frenda koji je ujedno i član obitelji. Zna imati svoje mušice kao i svatko od nas al sve smo to naučili rješavat razgovorom. Meni je bitno da mi se nitko ne miješa u odnos sa mm, i u odgoj djece. Ako želiš pomozi al po našim pravilima, a ako nećeš tako...onda ne moraš nikako, i problem riješen.

samonezelje
    01. Rujan 2019. 15:13

Bokic!
    Kod nas u familiji sve puno teskih karaktera i def najpametnija odluka u zivotu je bila da kupimo stan i odselimo nasamo. Ali ajde, barem nikad u obitelji nije bilo toga da mora bit musko.. ni jednom nitko nije spomenuo to.
    Inace kaj se hopsanja tice, definitivno bok!

C1M4
    01. Rujan 2019. 15:28

Znaci stvarno se nisam htjela zavaravati da osjecam vec sad malca jer vec par dana osjetim kao neko meskoljenje unutra i neko kao bockanje kako bi rekla posto mi je malo pre rano za to i sad onak lezim, imam ruku na busici i osjetim lagani udarac onako unutra i lagano pod rukom, prvi puta, drugi puta i sve nisam mogla vjerovat i rekla sam dragom da proba i on da vidim da mi se nije ucinilo, kad ono stvarno je i on osjetio😍😍😍 Ne znam jel to stvarno moguce posto mi je ovo prva uspjesna trudnoca?🙄🤔 Krenule su suze i meni i njemu haha🥰☺️

• AnnA
    01. Rujan 2019. 15:33

Cima mislim da sam i ja danas bas osjetila. Sad ce to nama krenuti sve cesce :)

lorija
    01. Rujan 2019. 15:35

O hvala curke na podjeli intime 😁 znaci zlica i doggy. Preferirat cemo te onda iako nemaju nekog efekta bas na mene 🙈
    Kad bi nam tema bila roditelji tu bi se lako uklopila,dok u vezi sveki bas i ne jer je i nemam.
    Iiiii zavidim kojima su roditelji blizu da pripomognu,jer ja sam sama i sve je na meni. 
    Mama ce mi doci kad rodim al to je naravno kratko za avanturu koja mi slijedi s dvoje djece. 
    Ovdje imam masu rodbine,ali nista se ne moze mjeriti s roditeljima. Na te price musko-zensko sam davno ogooglala. Zato sam i suzila br osoba u svom zivotu i bas mi je super.

DeeDee
    01. Rujan 2019. 15:36

Veselim se zbog vas curke ❤
    Meni se u utorak prvi put javila beba i od onda svaki dan, ful ful lagano ali osjetim da je to to 😍

[/url

Red Fox
    01. Rujan 2019. 15:47

Pozdrav svima 😊 danas ste bas jako aktivne, inace bude zatisje vikendom 😂 za Pericu sam se bas nasmijala 🤭 jadan muz, a sigurno je bio ponosan kad je to izgovorio 😂 meni bas fali moj Perica, al nema bas mjesta za njega u bolnickom krevetu 🙁 inace je tu ko na maturalcu, samo kaj su sve cure i svi su trudni 😊 u svakom slucaju mi je super, nemam se na kaj zaliti. Opet sam na antibiotiku, a dal cu ici doma ovisi o nalazu cerviksa. Iako mislim da ce me zbog cijele moje povijesti ostaviti mozda i skroz do kraja 🙁

Lavica27
    01. Rujan 2019. 16:01

Red fox kakav je to maturalac bez cuge😁😁😁
    Nadam se da bude dobar nalaz cerviksa i da ipak ne ostanes do kraja...🤞🤞🤞

C1M4
    01. Rujan 2019. 16:19

Jooj, bas sam sretna😁😁 stvarno se jos nisam nadala, tj. jesam, ali reko necu biti nestrpljiva, kad se javi javi se i danas eto sasvim slucajno primijetim🥰😍 
    Anna to se sigurno javio sada da te jos i sa tim obraduje🥰🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI