ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    01. Rujan 2019. 15:35

O hvala curke na podjeli intime 😁 znaci zlica i doggy. Preferirat cemo te onda iako nemaju nekog efekta bas na mene 🙈
    Kad bi nam tema bila roditelji tu bi se lako uklopila,dok u vezi sveki bas i ne jer je i nemam.
    Iiiii zavidim kojima su roditelji blizu da pripomognu,jer ja sam sama i sve je na meni. 
    Mama ce mi doci kad rodim al to je naravno kratko za avanturu koja mi slijedi s dvoje djece. 
    Ovdje imam masu rodbine,ali nista se ne moze mjeriti s roditeljima. Na te price musko-zensko sam davno ogooglala. Zato sam i suzila br osoba u svom zivotu i bas mi je super.

DeeDee
    01. Rujan 2019. 15:36

Veselim se zbog vas curke ❤
    Meni se u utorak prvi put javila beba i od onda svaki dan, ful ful lagano ali osjetim da je to to 😍

[/url

Red Fox
    01. Rujan 2019. 15:47

Pozdrav svima 😊 danas ste bas jako aktivne, inace bude zatisje vikendom 😂 za Pericu sam se bas nasmijala 🤭 jadan muz, a sigurno je bio ponosan kad je to izgovorio 😂 meni bas fali moj Perica, al nema bas mjesta za njega u bolnickom krevetu 🙁 inace je tu ko na maturalcu, samo kaj su sve cure i svi su trudni 😊 u svakom slucaju mi je super, nemam se na kaj zaliti. Opet sam na antibiotiku, a dal cu ici doma ovisi o nalazu cerviksa. Iako mislim da ce me zbog cijele moje povijesti ostaviti mozda i skroz do kraja 🙁

Lavica27
    01. Rujan 2019. 16:01

Red fox kakav je to maturalac bez cuge😁😁😁
    Nadam se da bude dobar nalaz cerviksa i da ipak ne ostanes do kraja...🤞🤞🤞

C1M4
    01. Rujan 2019. 16:19

Jooj, bas sam sretna😁😁 stvarno se jos nisam nadala, tj. jesam, ali reko necu biti nestrpljiva, kad se javi javi se i danas eto sasvim slucajno primijetim🥰😍 
    Anna to se sigurno javio sada da te jos i sa tim obraduje🥰🤗

C1M4
    01. Rujan 2019. 16:21

Red Fox

Pozdrav svima 😊 danas ste bas jako aktivne, inace bude zatisje vikendom 😂 za Pericu sam se bas nasmijala 🤭 jadan muz, a sigurno je bio ponosan kad je to izgovorio 😂 meni bas fali moj Perica, al nema bas mjesta za njega u bolnickom krevetu 🙁 inace je tu ko na maturalcu, samo kaj su sve cure i svi su trudni 😊 u svakom slucaju mi je super, nemam se na kaj zaliti. Opet sam na antibiotiku, a dal cu ici doma ovisi o nalazu cerviksa. Iako mislim da ce me zbog cijele moje povijesti ostaviti mozda i skroz do kraja 🙁

Drzimo fige da bude sve okej🤞🏻🤞🏻🤗 ali i ako te ostave, bolje je opet da si pod kontrolom i znas da je to za dobro vaseg malog cuda pa vjerujem da ces uspjeti jos to malo izdrzati tamo❣

• AnnA
    01. Rujan 2019. 16:40

Red Fox drago mi je da ti je bar ok kad vec moras tamo camiti. Ali mi se svejedno nadamo da ces uskoro kuci :)

Lavica27
    01. Rujan 2019. 17:14

Ajoooj iva a di je tipa 35.,tjedan🙈🙈 doduše ne znam.kaj ti je došlo da po ovoj vrućini oblacis tajice😂 ja sam u prošloj T imala neke super stretch traperice iz hm-a i tajice i ok je bilo.
    Btw kad smo kod udaraca baš sam se brinula danas ništa ne osjećam o sad zalegnem i vidi se na površini trbuha🥰🥰🥰

Mikio bezalkoholna piva ko žena bez sisa😂 Ajmo mi radje bezecirat gin tonic partiju nakon dojenja😁😁

01. Rujan 2019. 17:26

Čini se da će kroz koji dsn zahladiti pa moram nabavit nesto toplije... jel znate gdje se mogu kupit trudničke hulahopke? 

Omerta
    01. Rujan 2019. 17:29

Ja imam svoje jos iz prve trudnoce, iako mislim da su bez stopala.. u H&M ako se ne varam.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.