O hvala curke na podjeli intime 😁 znaci zlica i doggy. Preferirat cemo te onda iako nemaju nekog efekta bas na mene 🙈
Kad bi nam tema bila roditelji tu bi se lako uklopila,dok u vezi sveki bas i ne jer je i nemam.
Iiiii zavidim kojima su roditelji blizu da pripomognu,jer ja sam sama i sve je na meni.
Mama ce mi doci kad rodim al to je naravno kratko za avanturu koja mi slijedi s dvoje djece.
Ovdje imam masu rodbine,ali nista se ne moze mjeriti s roditeljima. Na te price musko-zensko sam davno ogooglala. Zato sam i suzila br osoba u svom zivotu i bas mi je super.
Veselim se zbog vas curke ❤
Meni se u utorak prvi put javila beba i od onda svaki dan, ful ful lagano ali osjetim da je to to 😍
[/url
Pozdrav svima 😊 danas ste bas jako aktivne, inace bude zatisje vikendom 😂 za Pericu sam se bas nasmijala 🤭 jadan muz, a sigurno je bio ponosan kad je to izgovorio 😂 meni bas fali moj Perica, al nema bas mjesta za njega u bolnickom krevetu 🙁 inace je tu ko na maturalcu, samo kaj su sve cure i svi su trudni 😊 u svakom slucaju mi je super, nemam se na kaj zaliti. Opet sam na antibiotiku, a dal cu ici doma ovisi o nalazu cerviksa. Iako mislim da ce me zbog cijele moje povijesti ostaviti mozda i skroz do kraja 🙁
Red fox kakav je to maturalac bez cuge😁😁😁
Nadam se da bude dobar nalaz cerviksa i da ipak ne ostanes do kraja...🤞🤞🤞
Jooj, bas sam sretna😁😁 stvarno se jos nisam nadala, tj. jesam, ali reko necu biti nestrpljiva, kad se javi javi se i danas eto sasvim slucajno primijetim🥰😍
Anna to se sigurno javio sada da te jos i sa tim obraduje🥰🤗
Pozdrav svima 😊 danas ste bas jako aktivne, inace bude zatisje vikendom 😂 za Pericu sam se bas nasmijala 🤭 jadan muz, a sigurno je bio ponosan kad je to izgovorio 😂 meni bas fali moj Perica, al nema bas mjesta za njega u bolnickom krevetu 🙁 inace je tu ko na maturalcu, samo kaj su sve cure i svi su trudni 😊 u svakom slucaju mi je super, nemam se na kaj zaliti. Opet sam na antibiotiku, a dal cu ici doma ovisi o nalazu cerviksa. Iako mislim da ce me zbog cijele moje povijesti ostaviti mozda i skroz do kraja 🙁
Drzimo fige da bude sve okej🤞🏻🤞🏻🤗 ali i ako te ostave, bolje je opet da si pod kontrolom i znas da je to za dobro vaseg malog cuda pa vjerujem da ces uspjeti jos to malo izdrzati tamo❣
Red Fox drago mi je da ti je bar ok kad vec moras tamo camiti. Ali mi se svejedno nadamo da ces uskoro kuci :)
Ajoooj iva a di je tipa 35.,tjedan🙈🙈 doduše ne znam.kaj ti je došlo da po ovoj vrućini oblacis tajice😂 ja sam u prošloj T imala neke super stretch traperice iz hm-a i tajice i ok je bilo.
Btw kad smo kod udaraca baš sam se brinula danas ništa ne osjećam o sad zalegnem i vidi se na površini trbuha🥰🥰🥰
Mikio bezalkoholna piva ko žena bez sisa😂 Ajmo mi radje bezecirat gin tonic partiju nakon dojenja😁😁
Čini se da će kroz koji dsn zahladiti pa moram nabavit nesto toplije... jel znate gdje se mogu kupit trudničke hulahopke?
Ja imam svoje jos iz prve trudnoce, iako mislim da su bez stopala.. u H&M ako se ne varam.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji