ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    01. Rujan 2019. 09:38

Meni je napokon postao D ali i dalje si izgledam debelo, a ne trudno 🙈

Mi smo se jučer, to je mozda i drugi put u mjesec dana, skroz smo divlji 😂😂😂
    Probali par poza al jedino što mi paše je kad su mi noge njemu na ramenima, nema pritiska na trbuh

[/url

C1M4
    01. Rujan 2019. 09:47

Nama su odnosi ostali isti haha, poze sve i dalje prakticiramo😅 ako me pocne smetati ili trbuh boluckati kad je on gore odmah mijenjamo pozu jer opet ne zelim da se nesto desi, ali ovako je sve po starom😁 i tek sada bas uzivam u tome haha, bas je ful bolji osjecaj😂 prvih 12 tjedana smo onako skroz lagano da ne bi nesto bilo, pa sam onda krvarila malo nakon odnosa, ali na svu srecu gin nam nije nista zabranila vec samo rekla pauza par dana😁 i tu se nikako opustiti nakon toga i sad evo napokon me prosla ta panika i sad uzivamo☺️😁😎

• Sarita15
    01. Rujan 2019. 09:49

Jutro cure :) Omerta bome ti si definicija tolerancije...mislim da mi on banci okolo 24 sata a ja kuci sa malim djetetom i jos trudna bome onig casa kad bi se vratio ja bi si toplice uplatila pa ti sad preuzmi tuto kompleto sve pa da vidimo. Da se razumijemo nemam ja nis protiv izlazaka pive kave drustva ni slucajno ali ipak covjek kad je sam je jedan zivot a obitelj je drugi. Ti imas i odgovornosti i prema partneru i  djeci mislim da kad se ljudi odluce na obitelj da bas vikend izlasci tulumarenje i bancenje ne idu sa tim. A to vam misli netko tko je ravno 12 godina proveo banceci okolo 😂😂 sad kad smo roditelji idemo mi van preuzmu mama i sveki i skupa i svako sam ali to nije ni cesto ni citavu noc a kamoli citav vikend. No naravno svi imaju svoje i dok god netko ne pati i svi su ok sa tim u redu. 
    Seksi poze hmm bok najcesce ili ja gore ili doggy. Apsolutno trudna ne mogu misionarski ni blizu ne mogu pritisak na trbuh podnjet ali nikakav. Ali bas nista. Ni pojas hlaca a kamoki da mi on zalegne ne ne 

• Sarita15
    01. Rujan 2019. 09:52

A trbuh mi je a sto ja znam nije jos lijepi trudnicki vise je nekako na sve strane valjda zbog par kg viska od prije meni sve u trbuh ode. Zaobliti ce se to. Aii vidi se da sam trudna svejedno. Mada misle da sam trudnija no sto jesam. Eh nikad pravo

DeeDee
    01. Rujan 2019. 09:53

Meni je doggy inače najdraža a od kad sam trudna mi je tako čudan osjećaj da to nisu istine, kao da me direkt u mjehur 😂😂
    Rekoh ajbok, zaboravi

[/url

annika
    01. Rujan 2019. 09:53

jutro cure!
    evo i od mene jedne pametne- poza na boku, tzv žlica ili on iznad, drugačije ne ide. 
    Mm i ja smo 20 godina skupa. Kad bi me  i prevario, ne bi on izdržao da mi to ne kaže. Takav nam je odnos, na neki način odrasli smo skupa. Unatoč 20 godina, doza zdrave ljubomore još postoji. Zabrinem se jedino ako ga nema jako dugo ujutro kući, ne jer se brinem da će me prevariti, nego jer je sklon glupim idejama kad popije. Meni niti se pije niti se izlazi makar sam se mlada  udala i rodila i od tada ne mrdam nikud jer ih nema tko pričuvati

[iimg]

Grizli
    01. Rujan 2019. 10:02

Jutro! 
    Uuu vidim da je razgovor o muskim izlascima. Uh ja svom jako vjerujem kad ide i izlazak, al mene muci to sto ja ne mogu zaspat dok se on ne vrati. Uvijek me strah da mu se sto ne dogodi posebno kad izlazi sa svojim prijateljima jer oni niko nemaju zene svi slobodni umjetnici pa se kur*e okolo sa kolicinama alkohola i brzom voznjom, a moj naravno ne zeli biti papak i onda ja doma sizdim. Sinoc isto izasao na 1 pice u 22, dosao u 3. Eno ga usisava stan, nakon sto je dorucak mi spremio, objesio robu, a popodne ima da se pretvori u Caspera kad mi frendica dodje na kavu koji ce nas sluziti ko da smo u najskupljem restoranu. Popizdim kad tako ode bez razmisljanja, a zna da ne mogu zaspat kad ga nema, bas sam ovisna po tom pitanju o njemu. I to me nervira jer nerviram samu sebe s time, al sta cu nakon 13 godina valjda tako nastane simbioza jos sad pod hormonima jos vise dodje do izrazaja.
    A moj trbusko je kao neki zgoljavi D, al nazire se. Ja imam osjecaj da raste tipa 1 cm na mjesec. Bas usporeno. I kad obucem nesto jako usko se skuzi, al obicne sportske majice ne vidi se bas. Pa kombiniram kako mi se hoce. Rekla sestra mi sad ga ima sad ga nema sistem. 

Grizli
    01. Rujan 2019. 10:04

A odnosi... Jooj mi probali samo jednom, al meni ne pase i gotovo. Mislim da ce izluditi samnom. Iako ja imam zelju, al sto god probala i kako god se namjestila bas imam dole neki pritisak koji mi ne pase. Jel ima jos koja taj osjecaj? Ja se ne zamaram s time, on ne zeli forsirat, al bas neke pute bi htjela zbog sebe.

• Kengurica
    01. Rujan 2019. 10:06

Ja sad imam bome trbusinu i nekako sve pokusavamo bočno, ili da on nekako sjedi ja isto nekako bocno, ili ja gore, al da legne na mene to bi bilo ubojstvo bebe 😂😂. 
    Omerta ako te tjesi, do noje cca 34-35. godine sam ja cesce od moga dolazila u 7 ujutro. On je mirniji od mene. Sta ja znam, ak mi je dobro vani mogla sam ostati bas dugo. Sad su mi napokon dojadili izlasci po Zg pa sam brzo pospana. Znam da je drugacije kad imas dijete, ali ako to nije da on stalno banči, a da se ti s tim ne slazes nego se ponekad tako dogovorite meni je to ok.

DeeDee
    01. Rujan 2019. 10:14

Grizli tako je i meni. Kao ful želim al mi ne paše, a on jadan više ni ne pokušava.. Jučer sam baš bila nabrijana i opustila se i bilo je super. Molim Boga da je to sad iduća faza i da ću moći 😄

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.