Tockice sretan rockas!
Sto se tice ljubomore, nekako tesko postanem ljubomorna, mora bas biti povod. Uopce ne zelim sebi kvariti zivot sumnjicavoscu, a bila ja ljubomorna ili ne to nece sprijeciti ako ce se nesto dogoditi samo ce meni probuditi nemir, ali nemam ni to bas u sebi pa.. Meni je normalno i da ja idem s curama van, on s deckima i bas mi je vazno to da je i njemu normalno. Ja vise putujem poslovno i ima tu svakakvih uleta pa znam kakvi su neki muskarci, al zelim vjerovati da ja nemam jednog od tih.
Goga ja sam imala sijevanja u rodnici/vagini, čemu li vec. Skroz na pocetku, a onda opet oko 16.tjedna. Znalo mi je sijevati i cijeli dan i probuditi me nocu onako s razmacima podjednakim ili mi neke dane zamo sijevnuti i stati. Dr je rekao da iskreno ne zna sta je, mozda istezanje ligamenata, ali ako je uzv uredan, na bakterija u urinu i cerviksu da ne brinem da je trudnoca puna senzacija. I evo sa pokucam nisam od tad to osjetila.
E da i osjecamje bebe. U 18. tt sam skuzila da nesto sto ja mislim da je napuhivanje crijeva (kao da cu prdnuti) da je to beba. I samo bih osjetila kad mirno lezim na ledjima. Znaci tek u kasnijim tjednima sam svaki dan nesto osjetila, a tek odmedavno i dok hodam i stojim. Jednostavno nam je to razlicito, ali je normalno da se tek s 20tt osjeti beba. I nece beba svakoga odmah lupati ko luda.
Spominjemo lupkanje, pa moja beba je danas oko 20h imala cirkus performans od akrobacija u trbuhu, pa ko da mi nije to bilo dosta sad isla jest nektarine koje ocito beba ili obozava ili mrzi jer nakon toga krene urnebes. Muz mi reko sva sreća da u zimi nece biti nektarina kad beba naraste jako jer bi me vlastito dijete nakautiralo iz trbuha.
Hahaha Grizli. Vidis ti vec svoju bebu sad citas. Ja ne znam sta je mojoj okidač.
Vecer cure ja obicno procitam samo zadnju str pa nekako na nju odgovaram nadovezujem se…ugl ja sam prije dva dana osjetila lupkanje i vidjelo se golim okom a jucer i danas skoro nista…da mi je ovo prva trudnoca svasta bi si umislila ovako znam da je to u ovim tjednima sve prihvatljivo, posteljica mi je dijelom straga dijelom uz lijevi brid, rekao je dr da ce se pomaknuti skroz straga i da mu je to draze da nije sprijeda..kao u slucaju carskog da im je lakse kad nema posteljice naprijed..
sestra mi je u ljekarni smuckala neko odlicno ulje protiv strija pa se nadam da ce pomoci jer mi se jedna pojavilaa
e i dinijela mi je espumisan max kapsule protiv nadutosti..spaaas
Jedna utjeha za nas s posteljicom sprijeda koje idemo na carski😂
Moram se malo zezat😁
E Goga to probadanje do anusa (ilitiga *upka😂) sam ja dva tri puta osjetila i pročitala sam negdje da je to kao senzacija iz maternice kod širenja koja se iza osjeća.
P.s. da vas nasmijem malo,moja kćer umjesto pupak govori šupak😂😂😂😂. I duboko je uvjerena da je pupak šupak. 🥰🙈
Lavice 😂😂😂 mala ti je legenda!
Kengurice nisam ne morala truditi da shvatim sto je okidac. Shvati i corava kokos nakon sto pojedem nektarinu kako cijeli stomak mi se trese ko da imam krizanca skocimisa i ringispila unutra.
Lavice 🤣🤣🤣🤣🤣. Tako cesto djeca kazu za vježbanje, .ebanje.
To bi bio moj mali! Taj zna vikat 'tata jesi li *ebao?' I naravno da si jezik pregrizemo da ne umremo od smijeha 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji