ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    31. Kolovoz 2019. 22:43

Tockice sretan rockas!
    Sto se tice ljubomore, nekako tesko postanem ljubomorna, mora bas biti povod. Uopce ne zelim sebi kvariti zivot sumnjicavoscu, a bila ja ljubomorna ili ne to nece sprijeciti ako ce se nesto dogoditi samo ce meni probuditi nemir, ali nemam ni to bas u sebi pa.. Meni je normalno i da ja idem s curama van, on s deckima i bas mi je vazno to da je i njemu normalno. Ja vise putujem poslovno i ima tu svakakvih uleta pa znam kakvi su neki muskarci, al zelim vjerovati da ja nemam jednog od tih. 
    Goga ja sam imala sijevanja u rodnici/vagini, čemu li vec. Skroz na pocetku, a onda opet oko 16.tjedna. Znalo mi je sijevati i cijeli dan i probuditi me nocu onako s razmacima podjednakim ili mi neke dane zamo sijevnuti i stati. Dr je rekao da iskreno ne zna sta je, mozda istezanje ligamenata, ali ako je uzv uredan, na bakterija u urinu i cerviksu da ne brinem da je trudnoca puna senzacija. I evo sa pokucam nisam od tad to osjetila. 

• Kengurica
    31. Kolovoz 2019. 22:46

E da i osjecamje bebe. U 18. tt sam skuzila da nesto sto ja mislim da je napuhivanje crijeva (kao da cu prdnuti) da je to beba. I samo bih osjetila kad mirno lezim na ledjima. Znaci tek u kasnijim tjednima sam svaki dan nesto osjetila, a tek odmedavno i dok hodam i stojim. Jednostavno nam je to razlicito, ali je normalno da se tek s 20tt osjeti beba. I nece beba svakoga odmah lupati ko luda. 

Grizli
    31. Kolovoz 2019. 22:56

Spominjemo lupkanje, pa moja beba je danas oko 20h imala cirkus performans od akrobacija u trbuhu, pa ko da mi nije to bilo dosta sad isla jest nektarine koje ocito beba ili obozava ili mrzi jer nakon toga krene urnebes. Muz mi reko sva sreća da u zimi nece biti nektarina kad beba naraste jako jer bi me vlastito dijete nakautiralo iz trbuha. 

• Kengurica
    31. Kolovoz 2019. 22:59

Hahaha Grizli. Vidis ti vec svoju bebu sad citas. Ja ne znam sta je mojoj okidač.

Lavica27
    31. Kolovoz 2019. 23:11

Lunica

Vecer cure ja obicno procitam samo zadnju str pa nekako na nju odgovaram nadovezujem se…ugl ja sam prije dva dana osjetila lupkanje i vidjelo se golim okom a jucer i danas skoro nista…da mi je ovo prva trudnoca svasta bi si umislila ovako znam da je to u ovim tjednima sve prihvatljivo, posteljica mi je dijelom straga dijelom uz lijevi brid, rekao je dr da ce se pomaknuti skroz straga i da mu je to draze da nije sprijeda..kao u slucaju carskog da im je lakse kad nema posteljice naprijed..
    sestra mi je u ljekarni smuckala neko odlicno ulje protiv strija pa se nadam da ce pomoci jer mi se jedna pojavilaa
    e i dinijela mi je espumisan max kapsule protiv nadutosti..spaaas

Jedna utjeha za nas s posteljicom sprijeda koje idemo na carski😂
    Moram se malo zezat😁
    E Goga to probadanje do anusa (ilitiga *upka😂) sam ja dva tri puta osjetila i pročitala sam negdje da je to kao senzacija iz maternice kod širenja koja se iza osjeća.
    P.s. da vas nasmijem malo,moja kćer umjesto pupak govori šupak😂😂😂😂. I duboko je uvjerena da je pupak šupak. 🥰🙈

• Kengurica
    31. Kolovoz 2019. 23:17

Lavice 🤣🤣🤣🤣🤣. Tako cesto djeca kazu za vježbanje, .ebanje.

Grizli
    31. Kolovoz 2019. 23:35

Lavice 😂😂😂 mala ti je legenda!
    Kengurice nisam ne morala truditi da shvatim sto je okidac. Shvati i corava kokos nakon sto pojedem nektarinu kako cijeli stomak mi se trese ko da imam krizanca skocimisa i ringispila unutra. 

• Kengurica
    31. Kolovoz 2019. 23:38

😂😂😂 Grizli

Gogaa_V
    01. Rujan 2019. 00:14

https://mobile.twitter.com/traheida/status/1091076069195698176  😂

• Sarita15
    01. Rujan 2019. 00:22

Kengurica

Lavice 🤣🤣🤣🤣🤣. Tako cesto djeca kazu za vježbanje, .ebanje.

To bi bio moj mali! Taj zna vikat 'tata jesi li *ebao?' I naravno da si jezik pregrizemo da ne umremo od smijeha 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.