Lavice 😂😂😂 mala ti je legenda!
Kengurice nisam ne morala truditi da shvatim sto je okidac. Shvati i corava kokos nakon sto pojedem nektarinu kako cijeli stomak mi se trese ko da imam krizanca skocimisa i ringispila unutra.

Lavice 🤣🤣🤣🤣🤣. Tako cesto djeca kazu za vježbanje, .ebanje.
To bi bio moj mali! Taj zna vikat 'tata jesi li *ebao?' I naravno da si jezik pregrizemo da ne umremo od smijeha 😂😂😂
Hahha Goga 😂😂 Čim sam pročitala ovo što je Kengurica napisala, sjetila sam se tog videa, kad ti si objavila 😂
Večer curke..ja sam opet malo sovica 🙂 Morala na wc i sad od svih upala ne mogu zaspatil ponovno.
Krepala sam jučer tj. danas..ona vožnja kombijem me ubila i ko za vraga naravno da me primilo u kičmi tak da kad sam napokon zalegla u krevet ne mogu se ni dići.Nikome ne preporučam selidbu u trudnoći pogotovo 500km daleku 😁 Al dobro,rijesili su to dečki i dobro se nateglili,a sad cu ja pomalo to raspakiravati dok se ne smjestimo.Moram pohvaliti mačka koji je siroče skoro cijeli dan proveo u transporteru,znao je da se nešto događa i bio je premiran što nije njegova karakteristika😂

Vidim spomenule ste to neko kao sijevanje...doživjela sam i moram reći odvratan je osjećaj..isto mi se pojavilo u vagini,kao da te netko naglo nožem ubode al sva sreca pa nije često. Sad samo da si jos ovaj tjedan nađem gin u Os i onda mogu bit mirna🙂

Točkice sretan rođendan!
Kengurice hvala ti ma objašnjenju:)
Ja evo taman s pira stigla doma i pojela sam komad torte🤭
Laka vam noć!

Goga, ja sam osjećala sijevanje u međici oko 20tt, Javljalo se povremeno te je trajalo kojih tjedan dana. Možda i sada nešto osjetim ali više ne obraćam pozornost. Sada mi se znade javiti osjećaj pikanja iglicom u cerviks, traje 1-2dana pa se smiri. Osjećam i povremeno zateznje u području jajovoda (kao da mi maternica visi na tankim uzicama), to su ligamenti.
Prvu bebu sam osjetila s 17tt, pa 3tj.ništa. U drugoj trudnoći oko 18tt (posteljica sprijeda, 15kg više). Najjače sam ju osjećala u 22-23tt, vidjeli su se valovi po trbuhu. I onda su udarci počeli prema dolje. Naa UZV je gin rekao da doslovce nogama udara po m.mjehuru, malo je znalo biti neugodno. Sada sam u 28tt, bebi paše sladač, na to podivlja, osjećam dosta dok mjenja položaj te mi se trbuh izobliči. I dalje ju osjećam dok sjedim i ležim a dok se krećem baš i ne.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji