Haha Juno ok..a s obzirom da sutra počnem radit a imam ultra glupo radno vrijeme, nije loša opcija ni da to skupim poslije posla, taman se idem počastiti onim balonerom koji reklamiraju 😄
[/url
Al sam vam se nasmijala, odlicne teme za nedjelju, odlicneee 😁
Prvo, izlasci... Hm... A kaj ja znam, kak smo mi na selu kod Siska a svi nasi u Zg (preselili se pred 15 god) onda je to rijetko, a kad idemo ili ideon sam onda je to obicno neko cjelodnevno druzenje. On dam bas i ne ide, a kad ide meni je draze da prespava u Zg (najcesce kod kuma ili kod bratica, oboje ozenjeni) i nek ujutro dodje odmoran i spreman na akciju sa klincima 😅. Em sam ja tak najmirnija i spavam (inace dok se ne javi da je kod nekoga stigao ili dok ne dodje kuci ak ne spava u zg ja isto nema sanse da zaspim). Al najcesce se ekipa okuplja kod nas jer smo mi ipak u kuci s dvoristem. Tak da smo nekak ljetna druzenja prebacili k nama a zimska smo po stanovima u zg 😅
Odnosi? Sex? Sto je to? 😂😂 Takvo je stanje kod nas trenutno, al u prijasnjim je definitivno bocni polozaj bio najbolji.
A sada, moja boljka danas, nemrem nis, kao da je netko svu energiju isisao iz mene. Jedva na nogama stojim. Sad sam gulila krumpir tak da sam se nalaktila na kuhinjski pult (sva sreca sad kad smo renovirali sve, napravili smo kuhinju visoku metar jer smo oboje fakat visoki i zivcira nas kad se za rezanje moram sagibat).
Imam osjecaj da bi danas mogla prelezat cijeli dan 🙄, a posla kao u prici, jos ovaj moj (nepune dvije godine) ima energije za sve nas zajedno. 🙈🙈🙈
url=https://lilypie.com][/url
Ovo za Pericu je apsolutno preslatko i totalno nesto sto bi moj isto 100% uvjerljivo bubnuo 😂
Sveki moja je apsolutno najposlozenija zena na svijetu. Ne drami ne panicari ne kuka ne pametuje kaze ona svoje misljenje ali ne stavlja nikakav pritisak da ju se slusa
Svekar je vrlo cudna biljka vrlo ja tog covjeka ni nakon 10god ne poznam nikako mislim da me jedva tolerira ne druzi se ni sa kim ne igra se sa malin ako bas ne mora a on i muz imaju odnos dobrih poznanika a ne tate i sina i tako
Moja mama je divno zbunjeno uplaseno toplo bice koja bi da se svi vole svi slazu i da se nitko nikad ne ljuti ne place da se ne desavaju ruzne stvari i da je sve super. Nije. Imala je tezak zivot al da nije njezine borbe ja nebi imala ni mogla pola onog sto danas imam i jesam zbog vida. I ona i sveki uskacu kad god i oko cega god i obje se vesele jos jednom unucetu
Svekar je dalmatinac i kod njih jis uvijek vlada ona ili je sin ili je dite. Prvo je mali a sad ih trudnica ni beba uopce ni ne zanimaju. Po njima valjda nisam ni trebala vise ostajat trudna posto sina imamo muz se dokazao sta sad izazivat nesrecu i rodit dite ..mislim koma ali boli me..
Tako da svako na svoju ruku i definitivno nam bolje samima
A taj svekar o kojem se pisalo boze sacuvaj takva je moja baka nikad na zelenu granu sa takvim ljudima
Mala.le hahahha Perica a strucan naziv. 😂😂Slatko!
Ma sta da prostim svekar mi je pacjent na entu. Meni je najsmjesniji sestrin svekar dakle tipa sam ismijala neki dan do bola. Sestrin muznima jos 2 brata i sestrin svekar je uvijek svima solio pamet da smao mudka djeca vrijede, da treba dok se ne rodi musko, njegova obitelj samo musku djecu radi itako to. Al tip je teska seljacija, nazalost jos je i neobrazovan pa je onako bas tesko s njim o cime pametnijem pricat. Uglavnom sve je bilo super dok je samo sestra imala necaka prica mu drzala vodu, al sam mu oba sina dobila zensku djecu. Tako da ima vise unucica, a samo 1 unuka. Inace i mene je obavezno podjeb* dvaki put kad me vidio da sta cekam i da ce mom muzu otkrit tajnu kako se prave muska djeca ili mi ne zelimo djecu jer znamo da bi inali zensku. Uglavnon neki dan kad sam dosla kod sestre oni bili svi tamo sa tim curicama. E sto sam ga ja s gustom zezala. Dakle tip je sam sebi pljunuo u usta. Pa je izjavio da ga je bog kaznio. Onako sirovino! I pitao me hoce biti sin ili dijete? Haaalllloooo.... Tako da smo i sestra i ja okruzene blesavim svekrima, za razliku od naseg tate koji je bio bas inteligentna osoba i to ne kazem jer je bio moj tata vec zaista je bio clan Mense i on je postivao zene i nas kceri drzao doslovno ko kraljice. Hvala bogu moj muz je vrlo slican mom tati, postuje jako zenski rod.
Petra i moj mali je takav energije ima vise nego ja sve skupa u zivotu do sad. Tri i pol ima. U potpunosti te razumijem
Ne znam, meni je to forsiranje muške djece u 21 st stvarno grozno.. A još kad čujem da ostavljaju sinu svu imovinu a kćerke nek se dobro udaju, to nam dosta govori u kakvom zatucanom kamenjaru od društva i dalje živimo, prestrašno..
Cure ,vi se bome raspisale 😀 sto se tiče izlazaka ,moj ne izlazi bas ,dosta dugo je radio kao DJ tako da nema živaca . Nisam bas ljubomoran tip tako da nismo imali problema s tim ,ako mi je nešto zasmetalo odmah sam mu rekla i obratno pa se sve riješi .
Sto se tiče života u zajednici ,veliko ne od mene . Jedno vrijeme smo živjeli s muževima ,i iako nikad nije bilo problema nikako nisam mogla biti opuštena ,od kad smo sami nam je odlično . Svekar i svekrva su mi ok , trudim se biti i ja prema njima takva ,svekrva ima dosta musica ,znala se par puta početi petljati ali sam to odmah srezala tako da zna da samnom ne može kako hoće , svekar je dosta teška osoba ali prema meni je uvijek ok . Sto se tiče mojih ,isto nema šanse da bi živjela s njima . S mamom sam super pola sata ,onda se posvađamo i tako stalno ,dosta smo različitih karaktera . S tatom imam drukčiji odnos i nemamo nikavih problema . Mislim da se on najviše veseli unuku ,bas zato sto ima 4 kceri pa malo za promjenu 🤣
Nasty to je do mentaliteta, mala mjesta imaju pretezno staro stanovnistvo a oni od svog ne odustaju. A nemos ispravljat krivu drinu e to ga. Sin ili dite. Cure placu decki su pravi oni ne smiju. Sin ce nastavit lozu kcer ce se bogato udat. Zena kuci muz van jer je on musko on treba moze i smije i tako u beskraj 🤮
Sarita ma znam ima ih i što žive u gradu i obrazovanih pa tako razmišljaju, ajme Bože baci ciglu i budi precizan🤣🤣🤣
Cure teme su vam top za nedelju 🙈 onako lagane da malo skrenemo misli sa losih tema i simptomatije trudnoće. Pa da se i ja izjasnim 😂
Odmah ću početi sa sexom koji je samo misaona imenica do daljnjeg za mene i mog jadnog muža... ali dok sam smjela prvih tjedana najbezbolnija poza mi je bila bočna, toliko sam smjela da si priustim ...
Sto se tice od suživota sa bilo kim nisam za to, jer sam navikla od punoljetstva da sam samostalna, da se ne oslanjam na druge, i da imam svoju privatnost i slobodu.
Jako postujem svoju majku i posjeta kad god zeli i koliko zeli je dobrodosla.
Muževi roditelji su ok, i sto se mene tiče ne moramo se uopste sretati😂🙈
E sada malo o izlascima... ne branim muzu niti mi smeta da izlazi na dnevnom nivou ili visednevnom... znam za koga sam se udala i apsolutno mu ne uskracujem slobodu kretanja , želje, sta god zeli da radi ili da negdje ide. On to ne koristi, prioritet sam mu ja i mi ali zna se desiti da izadje na dnevnom nivou ili da ode npr na more sa drugarima par dana sto je meni sasvim ok. Isto to radim i ja. Oboje znamo prioritete ali nismo u tom svemu izgubili sebe i svako je ispunjen. Ne gledam na brak, na vezu i ljubav kao na "zatvor" gdje bi svako trebao da mjenja sebe, naprotiv...
Sortiraj odgovore
Najstariji