ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    31. Kolovoz 2019. 20:57

LoSa84

Vi koje osjećate bebe, dal osjetite udarce ili skakljanje svaki dan? Meni se cini da nije svaki dan… kako kad 🤔

Loša ja osjetim meškoljenje sa još baš unutarnje strane, a takvi  su i kao udarci (trzaji). Nekad par dana za redom, pa pauza i onda kad dan ne osjetim poslušam srce na na b.w i onda sam mirna... stvarni  je u nekim  momentima spas i vrlo umirujuce djeluje na mene ovaj b.w.  
    Cure u vezi  raznoraznih simptoma  koje osjećamo, jel  neka od vas osjeti  sjevanje/žiganje na blic u zadnjici  onako nize oko anusa rekla bih (nemam hemoroide koliko znam 🙈 pa to isključujem)... ne znam jeli to normalni  i sastavni dio ovog našeg čarobnog putovanja? 

Lavica27
    31. Kolovoz 2019. 21:04

LoSa ja sam prije samo to skakljanje osjecala a od pred 2-3 tjedna osjećam baš lupkanje (trzaji) i to često iznad stidne kosti a puno rjedje ispod pupka lijevo. Ujutro i navečer svakodnevno kad na leđima kad ležim a skakljanje sad skroz rijetko osjetim (tipa svaki 3.dan). Ja dosta mirujem pa prepoznam.

DeeDee
    31. Kolovoz 2019. 21:06

LoSa84

Vi koje osjećate bebe, dal osjetite udarce ili skakljanje svaki dan? Meni se cini da nije svaki dan… kako kad 🤔

Ja osjetim tek par dana, ugl. navečer i to kao mjehurice. Ali ful njezno i ne osjetim nis na dodir nego kao iz daljine

[/url

31. Kolovoz 2019. 21:10

Neki dan sam bas jako osjetila... pa par udaraca dnevno a danas bas slabo ps sam se zabrinula  Mozda malo spava ili se kasnije jos javi 😉

Omerta
    31. Kolovoz 2019. 21:26

Mene ovo moje lupka vec vise od 2 tjedna! Fino osjetim, a i vidi se golim okom, pogotovo kad legnem na ledja!  Ovaj put smo ocito preskocili leptirice i baloncice i krenuli odma na boxanje! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

samonezelje
    31. Kolovoz 2019. 21:27

Evo ja sam danas prvi put bas vidjela izvana kak lupka.. inace vec neko vrijeme osjecam bas pravo meskoljenje i tumbanje i pod rukom.. osjetim ju vecinom cijeli dan, predvecer se umiri. Ima dana kad je jako mirna i opce ju ne osjetim nego tek predvecer. 

• Sarita15
    31. Kolovoz 2019. 21:30

Ja nekad osjetim kako pritisce i putuje lijevo desno to valjda guza ili leda a cesce osjetim udarcice ispod pupka i desno i to nema pravila njezno je ali je ..bili su baloncici pred tj dana a sad je bas gurkanje. Pod rukom ne osjetim nis a nis se ni ne vidi jer je posteljica sprijeda pa to ce valjda kasnije. Ali to kad se izboci pa putuje to mi bas jak osjecaj bas osjetim kako se pomice iznutra i to najcesce kad legnem 

• AnnA
    31. Kolovoz 2019. 22:12

Goga osjetimo i Iva i ja :D jer smo bas pred koji dan pisale o tome. Bit ce da je normalno

• Kengurica
    31. Kolovoz 2019. 22:17

Nasty (tek sam na 1359 str pa ti je mozda netko dodatno razjasnio). Testiranje je genetsko i skupo i nije standardna pretraga te jako tesko doktori daju uputnice za to. Test ne potvrdjuje trombofiliju vec sklonost stecenoj ili nasljedjenoj trombofiliji. Ja sam se testirala prije trudnoce i imam dvije mutacije gena koje zapravo znace da imam nesto pojacaniju sklonost no ne i da imam trombofiliju. Radila sam i dodatne testove koagulacije j to je uredno pa u tom trenutku nije bilo problema no dobila sam andol do nekog tjedna trudnoce. Heparin se jako tesko dobije, ako imas odredjene mutacije plus anamnezu sto ti nemas i gotovo sam sigurna da ti u ovom tjednu nitko nece napisati heparin. Mislim da ce ti doktor reci da kad e dosad sve ok s trudnocomda se nemas sta testirati. No pitaj ga. Zasto je to sve u trudnoci drugacije. Znaci netko ima trombofiliju i inace i mora piti neke lijekove protiv zgrusavanja, ali trudnicama se zbog povecanog volumena krvi zna javiti trombofilija iako ju dotad nisu imali. Nemoj oko toga bezveze panicariti, ali ako ces biti sigurnija pitaj dr. Ja sam se testirala jer sam imala nekoliko neuspjesnih transfera. 

Lunica
    31. Kolovoz 2019. 22:34

Vecer cure ja obicno procitam samo zadnju str pa nekako na nju odgovaram nadovezujem se...ugl ja sam prije dva dana osjetila lupkanje i vidjelo se golim okom a jucer i danas skoro nista...da mi je ovo prva trudnoca svasta bi si umislila ovako znam da je to u ovim tjednima sve prihvatljivo, posteljica mi je dijelom straga dijelom uz lijevi brid, rekao je dr da ce se pomaknuti skroz straga i da mu je to draze da nije sprijeda..kao u slucaju carskog da im je lakse kad nema posteljice naprijed..
    sestra mi je u ljekarni smuckala neko odlicno ulje protiv strija pa se nadam da ce pomoci jer mi se jedna pojavilaa
    e i dinijela mi je espumisan max kapsule protiv nadutosti..spaaas 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.