Omerta koliko god drugima zvucilo cudno ako si ti s tim OK onda je ok 😉 Vi najbolje znate kakva vam je veza. Od jedne frendice muz isto cesto izlazi s kolegicom s posla i okolo banče no njoj to ne smeta. Neke zene polude kad im muz ostane na pivici poslije posla... Ja moram priznati da bas i ne bi tolerirala bančenje duže od par dana no nikad se ne zna 😉
Ma ja ne poludim nego si razmišljam kak im se da bit budan do 7 ujutro,koji su to razgovori nakon cijele noci🙈😂 Moj plafon je do 4 ujutro a volim izlaziti, al jednostavno iza tog sam sposobna stat u pekari na bureku i zalec u krevet😂
Omerta,tu smo, pupak šupak😂✌
Upravo to.. vjerujem da u svakoj vezi postoje neki izazovi, al dok smo jedno drugom vjerni i volimo se, nebi trebalo biti problema. Zapravo on je taj koji je u tim proslim vezama na kraju bio ili prevaren ili ostavljen, a kasnije su te iste pozalile sto su to napravile, kad su shvatile koliko im je zapravo bilo dobro s njim. Previse smo toga i mi u tako kratkom vremenu prosli da bi samo tako digli ruke jedno od drugog. Opcenito, u vezama s godinama parovi ili "rastu" jedno sa drugim ili se distanciraju/ohlade. Ja mislim da smo mi unatoc svemu na dobrom putu.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ma ja ne poludim nego si razmišljam kak im se da bit budan do 7 ujutro,koji su to razgovori nakon cijele noci🙈😂 Moj plafon je do 4 ujutro a volim izlaziti, al jednostavno iza tog sam sposobna stat u pekari na bureku i zalec u krevet😂
Omerta,tu smo, pupak šupak😂✌
Dakle kao da sam ja ovo pisala
Uvijek kad bi izašla van, bila bi do 4-5h i taman bi se pekara u gradu otvorila da se fino napapam i onda tek mogu doma na spavanac. Mm je isti, nekad ne izdura ni toliko, zapravo što smo stariji sve krače ostajemo na nekim feštama i tulumima. Vani nismo bili već valjda 2 godine i iskreno ne fali ni meni a mislim da ni njemu. Sad su nam cure centar svijeta, i ovo naše malo božično čudo. Nekako smo to valjda prerasli....neznam.
Omerta tebi svaka čast, ja bi valjda prevrnula nebo i zemlju dok ga ne bi doma dovukla
Omerta ovaj moj nije svjetski čovjek pa opet malo malo se nekud izgubi s dečkima..dobro je ne izlaze jer im se ne da al na njihova druženja nisu pozvane bolje polovice 😁 Al sam mu ipak rekla da nece to tak moci dok dođe bebač da će on po kavama a ja da sama budem doma.
Nakon sna popustila su me leđa al mi je upaljen valjda svaki mišić na tijelu..baš sam zahrđala i kao što Iva kaže ubi me trtica. Malo me trbuh boluckao al mislim da je to više bol od kuka se prelila...malac se javlja pa sam mirna 😊
Omerta skidam ti kapu na dopustenom vremenskom izlasku. Mom bome nebi ni palo na pamet kad bi ga samo osinula pogledom.
Lavice jooj podsjeti me na moj izlazak 😍 obavezno prije polaska kuci u pekaru da zabetoniram alkohol u sebi 😂
Cure imam pitanje za one koje imaju odnose. Zanima me koju pozu preferirate 😂😂 mi se se napatismo zbog busice 😊
Ja sam u dvadesetima prosla svasta, zivjela po inozemstvu i naizlazila se. On isto svoje... sad smo stariji, ozbiljniji i lijeniji za izlaske 🤣🤣 Kad i izademo pa popijemo, drugi dan smo ko mrtvaci. Tako da nam se vise i neda 😂 Mm je isto zlo drugi dan kad popije, što nije bio slucaj kad je bio mlađi tako da i on kad izađe i drugi dan mamuran veli "Što je meni ovo trebalo". 😂 No nekim ljudima godine ne uzrokuju mamurluke. Imam frendicu koja se rano udala (sad joj je klinka upisala srednju), a ona sad s 35 prolazi sto sam ja s 20.... izlazi i sl. Svakom po njegovoj volji 😂
Eto, muski ko muski, bilo domaci il stranci, svi bi se oni nekad htjeli ponasati ko slobodne pticice bez obaveza. Svaka cast vama koje svoje uspjesno drzite na uzici, haha!!!
Lorija, meni je isto vec poceo lagano smetati misionarski zbog trbuha (mog i njegovog ), nije on debel, al je skoro pa duplo tezi od mene pa khm.. a ne pase mi ni da sam ja gore. Na kraju opet nekako to obavimo i svi zadovoljni!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ma šta ga ja imam dovlacit doma,meni bi to bilo ispod časti. Ako imamo takav odnos da zna da.meni to ne odgovara i ja se patim npr s djecom a svejedno mlati uokolo sta da mu ja objasnjavam, onda imamo većih problema od izlazaka. Ovako ako tako funkcionirate sve 5. Što žena dvjesto sisa,jel.
Lorija izignorirat ću tvoje provokacije s odnosima budući sam zaboravila kaj je to😂😂
Al kad spominjes busu ...mene muči kaj ju nemam🤔 nisam mrsavica,prosječna gradja sa spekecom na ljubavnim ruckama al je salast nekako inizgledam udebljano nikako trudna.. baš gledam slike od prije tri godine s prvom i imam lijepi trudnicki trbuscic, ovo je sad sve samo ne to.
Lavica ija izgledam debelo a ne trudno 😂😂 Mislim da ljudi koji ne znaju ne mogu skuzit da sam trudna a ne da sam se udebljalana trbuhu 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji