ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    01. Rujan 2019. 12:21

Mala 😂😂😂
    A potrudio se jadan

[/url

Grizli
    01. Rujan 2019. 12:22

Ma joj ja sa mojom mamom da zivim ispalila bi na zivce. Onih 3 godine kad sam se s faxa vratila dok nisam stan kupila sam skoro poludila. Ona je totalna razlika od mene, ja sam karakterno visekao tata, a od kad je on umro nemam nikog da bude na mojoj strani u kuci kod mame tako da sad je to ono jedna drugoj na kavu, rucak, feste i to je to. Iako ona sama zivi u kucerini sa 6 spavacih soba i realno imali bi svoj prostor jer je kuca bas ogromna, ja radje zivim u svom stancicu. Sad me pili da nam je to tijesno i tako. A meni ne pada na pamet smanjit postojecu udaljenost od 15km od nje. Sa njegovim mislim da bi isto izludili, doduse mama mu je ok, bar mislim da je jer tih par dana sto budemo kod njih je sve super i ok je zena, al svekar 🙄🙄🙄 s njim me zivci uhvate nakon par sati boravka i slusanja propovjedanja i naravno on za apsolutno sve o svemu taj je popio bas svu pamet svijeta. A ja poludim kad mi neko soli pamet posebno o necemu sto je moja struka, a on trkelja i fantazira 89% naistinih cinjenica jer je njemu neki stari 1967 tako rekao. I on jako misli da ima pravo nama zapovijedatii odradjivat sto cemo i kako. Onako haaalooo... Sva sreca pa su na finoj udaljenosti od 500 km. Neki dan poludila na muza, jer njegov tata je javio da znamo da je on kupio drveni avion od onako skoro 1 m uzine od nekog lika sta rezbari za masne pare za svog unuka. Jer on ce dobiti muško unuce i nista vise, pa ako se zensko rodi sam rekla ce staviti si taj avion valjda u guzicu. A ne znam di bi taj avion trebala staviti samo onako veci od kolica. Muz isto poludio na njega jer je to glupost bolje da je za te novce kupio nesto pametno ako nista pelene. I sad naravno ja ne razumim da je to bas igracka koja treba bebi od rodjenja jer on se igrao samo sa drvenim igrackama. Izludit! Al najjadnije je sto on ne priznaje mogucnost da se rodi zensko, a ima i sam kcer pa nije ono bas da ne zna da se radjaju i zenska djeca. 

Lavica27
    01. Rujan 2019. 12:22

Ahahahahhahahahah Mala umirem😂😂😂😂

Aristea
    01. Rujan 2019. 12:23

mala.le.90.

Ja sam nedavno nabavila Pericu i on je s nama u krevetu svaku vecer, cak mi ga muz nekad i ukrade…ali sam se jutros tako njemu nasmijala…dakle, ja jastuk zovem Perica kako sam to ovdje vidjela i MM je ocito ozbiljno shvatio da to ima neko stvarno znacenje.
    I jutros smo isli obici jednu novorodjenu bebicu i moj muz je pitao bebinu mamu koristi li ona Pericu za dojenje. Ono, on kao ponosan citav kako se strucno izrazio, a zena blijedo gleda u njega - wtf, sta je Perica hahaha….

😂😂😂😂😂 A  jadan hahaha...dobar je hahah

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

mala.le.90.
    01. Rujan 2019. 12:26

On je cijeli jadan u strahu zbog mog prvog spontanog i cijeli je u grcu, slabo se razumije u ista oko beba, ja sam mu centar svijeta...i sad se konacno malo opustio, poceo pricati o tim stvarima...i onda bubne ovo za Pericu💙💙💙

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    01. Rujan 2019. 12:28

Isuse Grizli koji pacijent da prostis...neznam.kad tako opisujete ne slaganje meni je to čudno. Kod nas je live and let live parola. Nisam nikad doživjela da mi tata ili mama kažu pogotovo sad da bi nešto trebala ovako ili onako, vjerojatno je to razlog što kod svake teze ili veće životne situacije dodjemo k njima po savjet jer imaju iskustva,al da nameću vjerojatno ne bi išli po lekciju pametovanja. Puno puta sam znala zamisliti kolko mi to znači u životu i što ću kad ih jednom ne bude. U x situacija sama dodjem do odgovora al opet mi treba ta casica razgovora. Moj tata je onako, za većinu drukčiji jer sam već rekla da je duhovnjak, prakticira jogu i meditira i ima tu neku smirenost s dozom humora. Mama je pak totalna suprotnost al valjda se zato tako slažu. Njegovi su po svjetonazorima dosta slični mojima pa i s njima imamo dobar odnos. 

Aristea
    01. Rujan 2019. 12:30

Grizli

Ma joj ja sa mojom mamom da zivim ispalila bi na zivce. Onih 3 godine kad sam se s faxa vratila dok nisam stan kupila sam skoro poludila. Ona je totalna razlika od mene, ja sam karakterno visekao tata, a od kad je on umro nemam nikog da bude na mojoj strani u kuci kod mame tako da sad je to ono jedna drugoj na kavu, rucak, feste i to je to. Iako ona sama zivi u kucerini sa 6 spavacih soba i realno imali bi svoj prostor jer je kuca bas ogromna, ja radje zivim u svom stancicu. Sad me pili da nam je to tijesno i tako. A meni ne pada na pamet smanjit postojecu udaljenost od 15km od nje. Sa njegovim mislim da bi isto izludili, doduse mama mu je ok, bar mislim da je jer tih par dana sto budemo kod njih je sve super i ok je zena, al svekar 🙄🙄🙄 s njim me zivci uhvate nakon par sati boravka i slusanja propovjedanja i naravno on za apsolutno sve o svemu taj je popio bas svu pamet svijeta. A ja poludim kad mi neko soli pamet posebno o necemu sto je moja struka, a on trkelja i fantazira 89% naistinih cinjenica jer je njemu neki stari 1967 tako rekao. I on jako misli da ima pravo nama zapovijedatii odradjivat sto cemo i kako. Onako haaalooo… Sva sreca pa su na finoj udaljenosti od 500 km. Neki dan poludila na muza, jer njegov tata je javio da znamo da je on kupio drveni avion od onako skoro 1 m uzine od nekog lika sta rezbari za masne pare za svog unuka. Jer on ce dobiti muško unuce i nista vise, pa ako se zensko rodi sam rekla ce staviti si taj avion valjda u guzicu. A ne znam di bi taj avion trebala staviti samo onako veci od kolica. Muz isto poludio na njega jer je to glupost bolje da je za te novce kupio nesto pametno ako nista pelene. I sad naravno ja ne razumim da je to bas igracka koja treba bebi od rodjenja jer on se igrao samo sa drvenim igrackama. Izludit! Al najjadnije je sto on ne priznaje mogucnost da se rodi zensko, a ima i sam kcer pa nije ono bas da ne zna da se radjaju i zenska djeca.

Apropo toga ja sam bila bas prosli vikend kod svoje mile punice. Pijemo ti mi kavu, bila ja, ona, ocuh od dragog , ujko i sestra te baka i pricaju o djeci. Kak je bebac dečko kaze ona e pa ti si Ivane svoje rijesio (zato sto je muško) ja onak slušam i ne vjerujem .  Zena visoko obrazovana al to naravno nije uvijet za zdravu pamet....fkt ne kuzim tu zelju da bude muško. Meni tak svejedno. Samo da je dijete zivo i zdravo.. zatucane budale eto...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    01. Rujan 2019. 12:31

mala.le.90.

On je cijeli jadan u strahu zbog mog prvog spontanog i cijeli je u grcu, slabo se razumije u ista oko beba, ja sam mu centar svijeta…i sad se konacno malo opustio, poceo pricati o tim stvarima…i onda bubne ovo za Pericu💙💙💙

Ma to je bas iskreno jako slatko! Duša...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Juno
    01. Rujan 2019. 12:36

DeeDee

Junoja bi detalje te toblerone torte 😄
    Meni u ponedjeljak rođendan a toblerone jedino slatko što me privlači u trudnoći.

Tockice sretan ti 😊😊

Haha. Recept ti je Lidl.Žao mi je što ti ne mogu pomoći. Naišla na kupovnu torticu na nekoj akciji, ali zbilja je vrh. Jako je slična onoj Daim torti iz Ikee. Čak mi se čini da je samo onaj gornji preljev drugačiji, a sve ostalo isto

Nasty
    01. Rujan 2019. 12:41

Mala.le 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Grizli svekar ti je baš težak karakter.. Neka njega na 500km udaljenosti.. I moji su udaljeni i ne bunim se.. Stari mi je težak ko olovo, zato i imam manjak tolerancije za muške mušice, opijanja, izlaske jer je ovaj cijeli život bio izrazito društven na štetu obitelji. Mama mi je ok, ali je dosta podredila svoj život mužu i troje djece, dala je otkaz na poslu i zahebala se u svom odnosu s mužem.. al to je duga priča da sad ne duljim. Muževi su čista suprotnost mojima, mama šefica a tata pasivan.. Mi smo rekla bi, neka zlatna sredina. Dobro nam je ovako kad se vidimo svi smo sretni i zadovoljni tri do sedam dana. Doći će mi mama i sveki pomoć kad rodim i bit će ok.. Znam da će uskočiti i češće ako bude trebalo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.