jutro cure!
evo i od mene jedne pametne- poza na boku, tzv žlica ili on iznad, drugačije ne ide.
Mm i ja smo 20 godina skupa. Kad bi me i prevario, ne bi on izdržao da mi to ne kaže. Takav nam je odnos, na neki način odrasli smo skupa. Unatoč 20 godina, doza zdrave ljubomore još postoji. Zabrinem se jedino ako ga nema jako dugo ujutro kući, ne jer se brinem da će me prevariti, nego jer je sklon glupim idejama kad popije. Meni niti se pije niti se izlazi makar sam se mlada udala i rodila i od tada ne mrdam nikud jer ih nema tko pričuvati

[iimg]
Jutro!
Uuu vidim da je razgovor o muskim izlascima. Uh ja svom jako vjerujem kad ide i izlazak, al mene muci to sto ja ne mogu zaspat dok se on ne vrati. Uvijek me strah da mu se sto ne dogodi posebno kad izlazi sa svojim prijateljima jer oni niko nemaju zene svi slobodni umjetnici pa se kur*e okolo sa kolicinama alkohola i brzom voznjom, a moj naravno ne zeli biti papak i onda ja doma sizdim. Sinoc isto izasao na 1 pice u 22, dosao u 3. Eno ga usisava stan, nakon sto je dorucak mi spremio, objesio robu, a popodne ima da se pretvori u Caspera kad mi frendica dodje na kavu koji ce nas sluziti ko da smo u najskupljem restoranu. Popizdim kad tako ode bez razmisljanja, a zna da ne mogu zaspat kad ga nema, bas sam ovisna po tom pitanju o njemu. I to me nervira jer nerviram samu sebe s time, al sta cu nakon 13 godina valjda tako nastane simbioza jos sad pod hormonima jos vise dodje do izrazaja.
A moj trbusko je kao neki zgoljavi D, al nazire se. Ja imam osjecaj da raste tipa 1 cm na mjesec. Bas usporeno. I kad obucem nesto jako usko se skuzi, al obicne sportske majice ne vidi se bas. Pa kombiniram kako mi se hoce. Rekla sestra mi sad ga ima sad ga nema sistem.

A odnosi... Jooj mi probali samo jednom, al meni ne pase i gotovo. Mislim da ce izluditi samnom. Iako ja imam zelju, al sto god probala i kako god se namjestila bas imam dole neki pritisak koji mi ne pase. Jel ima jos koja taj osjecaj? Ja se ne zamaram s time, on ne zeli forsirat, al bas neke pute bi htjela zbog sebe.

Ja sad imam bome trbusinu i nekako sve pokusavamo bočno, ili da on nekako sjedi ja isto nekako bocno, ili ja gore, al da legne na mene to bi bilo ubojstvo bebe 😂😂.
Omerta ako te tjesi, do noje cca 34-35. godine sam ja cesce od moga dolazila u 7 ujutro. On je mirniji od mene. Sta ja znam, ak mi je dobro vani mogla sam ostati bas dugo. Sad su mi napokon dojadili izlasci po Zg pa sam brzo pospana. Znam da je drugacije kad imas dijete, ali ako to nije da on stalno banči, a da se ti s tim ne slazes nego se ponekad tako dogovorite meni je to ok.

Grizli tako je i meni. Kao ful želim al mi ne paše, a on jadan više ni ne pokušava.. Jučer sam baš bila nabrijana i opustila se i bilo je super. Molim Boga da je to sad iduća faza i da ću moći 😄

[/url
Otkad smo dosli iz Danske, kod mojih smo dok si ne nadjemo stan pa eto ajde kad izadje negdje nisam sama, tu su roditelji i sestra.. iako mojima, pogotovo mami to njegovo "ponasanje" nikad nece biti jasno i uvijek komentira kako je ovakav onakav i da se nikad nece promijeniti. A meni to nekad vec muka slusati, jer ne mislim vise nikoga opravdavati niti mi se neda diskutirati. No eto ona ima pravo izraziti svoje misljenje pogotovo dok smo ovako u kuci svi skupa.
Ne znam ima li netko od vas ovdje koji zivite sa vasim ili njegovim roditeljima u istoj kuci i da se skroz super slazete.. mislim da ipak za mir u kuci ibu glavama najbolje kad je svako na svome pa onda eventualno u posjetu jedni drugima.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro cure! Tema izlasci i poze u sexu hmmm🙃😃
Ja ne bančim jer me to prošlo, alkohol mi više ne odgovara, al volim povremeno dobro druženje sa dragim i zabavnim ljudima. Muž zna otići sa prijateljima i to mi ne smeta kad ima želju se družiti i popit koje piće.. Smetalo bi mi da puno pije i dolazi doma u neprimjereno doba a to je kad ja otvorim ujutro oči ima da je u krevetu pored mene. Ne bi tolerirala da spava negdje drugdje zbog pijane guzice. Jednostavno bi mu dala do znanja da mu to ne mogu niti želim tolerirati. Stvar je poštovanja.
Poze u seksu i nama žlica - kašika najviše odgovara..

Grizli, kao da si mene opisala.. ni ja ne spavam bas dobro dok je vani.. i tako je oduvijek. Pogotovo u pocecima kad je tek dosao u Hr samnom i kod mojih i onda znao imat tako epizode ko da crve u guzici ima, stalno negdje bjezao, a ja trudna u brizi pa ga zivkaj pa trazi okolo naokolo, moljakaj da dodje doma.. bilo je tu dosta zivciranja i stresa.. a valjda je i on bio u nekoj losijoj fazi (prilagodba mozda) u to vrijeme.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sa starcima se najbolje slažem otkad ne živimo pod istim krovom.. Jednostavno dođe do sukoba generacija.. Ja također ne poznam par koji živi s roditeljima a da je sve idealno.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji