ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    31. Kolovoz 2019. 20:05

Tockice sretan roćkas 🎂🎈🎈🎁 
    Angie nek vas autic lijepo sluzi  :) :) 

C1M4
    31. Kolovoz 2019. 20:13

Angelly

Malo sam u zaostatku s citanjem ali evo da se javim i prijavim jos jednog deckica u grupi 🤗

cestitam😍😍😍😁

C1M4
    31. Kolovoz 2019. 20:14

Tockice sve najbolje🥳🥳🤩

31. Kolovoz 2019. 20:19

Vi koje osjećate bebe, dal osjetite udarce ili skakljanje svaki dan? Meni se cini da nije svaki dan... kako kad 🤔

• Tonkica1
    31. Kolovoz 2019. 20:19

Tockice sve najbolje za rodendan!!! 
    Angie uzivajte u auticu!
    Angelly cestitke na pisulincu!
    Jedva trpim ovu danasnju sparinu, uzas...

Angie1205
    31. Kolovoz 2019. 20:20

miki0

Lavica27

Mikio ja imam metode ko ti😂😂😂 kad krenem kažem da sam "U kampanji"😂
    Angie Ma nije sporohodan nego ziheras. A ja pak po intuiciji. Onda mu bacam bube i naveden ga na svoj mlin pa on donese odluku al misli da je njegova🙈😂😂😂

E to je to!! Iste smo!! 🙈🙈

Nema kod mene previše razmišljanja i premišljanja, ili odmah ili sad...trećeg nema 
    Velim tata mi je bio takav i od malena sam naučena sve na ho-ruk...i ako ne bude dobro, ajmo dalje, jedno novo iskustvo i to je to. Tatu i kad bi pitala za savjet nekakav znao je reći da kaj će mi on sad pametovat a zna da ću napravit po svome, jer je i on bio takav, sve posluša a onda opet po svome.

Anna nezz dal imaš Pericu al meni je spas i po noći i po danu, lijevi bok, Peru među noge i barem pola sata odmora.
    I da...hvala svima na dobrim željama za autić!
    P.s.- i ja bi recept tobllerone torte 

• Tonkica1
    31. Kolovoz 2019. 20:22

LoSa84

Vi koje osjećate bebe, dal osjetite udarce ili skakljanje svaki dan? Meni se cini da nije svaki dan… kako kad 🤔

Ja svog osjecam svaki dan i tako nekih dva tjedna otprilike... javlja mi se ujutro i navecer, nekad kad sjedim, nekad kad lezim. Nisko je pa ga dobro osjetim...
    Kasnije ces osjecat bolje

Angie1205
    31. Kolovoz 2019. 20:23

Angelly cestitam na 
    Losa mene moj rukne da sve zvijezde vidim a nekad (kao npr.jučer) je full miran da ga drmam, jedem slatko, pijem hladno...samo da ga razbudim i osjetim.

samonezelje
    31. Kolovoz 2019. 20:24

Angelly cesttke na 

Grizli
    31. Kolovoz 2019. 20:55

Losa ja osjecam ko neko meskoljenje po trbuhu al ne jednakog intenziteta uvijek. Imam osjecaj da kako je okrenuta tako osjecam bebu. Nekad imam osjecaj da je jako blizu koze pa bas osjetim intenzivno cak i vidim kako mi se koza mrda ko valove da imam, a nekad samo u dubini osjetim skakljanje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.