ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    31. Kolovoz 2019. 18:23

Angie super na auticu. I ja imam jedan mali za po kvartu i muz svoj.ne znam kak bi drukcije oko djece, jos pogotovo kad ih bude troje. Hvala na cestitkama ♥️💜💙

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Gogaa_V
    31. Kolovoz 2019. 18:30

Tockice sretan rodjendan! 🎉🎂🎉

Grizli
    31. Kolovoz 2019. 19:03

Lala27 hahaha bit ce da se iskupljuje jos za moj san. 😂😂😂 Salim se. Jednostavno mi se ne da pa se sam ponudio, a naravno nisam luda da se bunim.
    Tockice sretan rodjendan!
    Angie cestitam na autu. Joj mi smo oboje takve ja bi rekla cijepidlake pregledamo stvar 200 puta prije nego kupimo i tocno znamo oboje sto od necega želimo i dok to ne nadjemo ne odlucimo se kupiti. Sva sreca pa nikad nista nismo morali hitno kupiti. 😂 A jos ako imamo svaki svoje fix ideje to zna potrajat. Sva sreca pa muz voli traziti bas to nesto sto mi hocemo. 

31. Kolovoz 2019. 19:47

Tockice sretan rođendan!! 🥳🎂🍰 Koji je to?

Angelly
    31. Kolovoz 2019. 19:55

Malo sam u zaostatku s citanjem ali evo da se javim i prijavim jos jednog deckica u grupi 🤗

• Sarita15
    31. Kolovoz 2019. 20:05

Tockice sretan roćkas 🎂🎈🎈🎁 
    Angie nek vas autic lijepo sluzi  :) :) 

C1M4
    31. Kolovoz 2019. 20:13

Angelly

Malo sam u zaostatku s citanjem ali evo da se javim i prijavim jos jednog deckica u grupi 🤗

cestitam😍😍😍😁

C1M4
    31. Kolovoz 2019. 20:14

Tockice sve najbolje🥳🥳🤩

31. Kolovoz 2019. 20:19

Vi koje osjećate bebe, dal osjetite udarce ili skakljanje svaki dan? Meni se cini da nije svaki dan... kako kad 🤔

• Tonkica1
    31. Kolovoz 2019. 20:19

Tockice sve najbolje za rodendan!!! 
    Angie uzivajte u auticu!
    Angelly cestitke na pisulincu!
    Jedva trpim ovu danasnju sparinu, uzas...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI