Ajme mene sad iz cista mira pocela ful boljet ledja, donji dio. Kako vi to rijesavate?

Kod nas ostanjci rostilja( s mog jucerasnjeg rockasa) i svako neko salaticu… poslije cu skuhat mahune ako se uspjem dic sa kauca 🤪
Mi smo za rucak mahune a poslje trebali kao na neki rostilj kod prijatelja, al jos nije sigurno..

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Angie meni je fascinantno kak vi sve tak brzo odlučite 😁 Moj muž jr blizanac po horoskopu i to je prestrasno. Sad kad smo kupovali auto znali smo koji al smo svaki obrnuli okrenuli sto puta. Sve ti je jasno kad ne zna koje bi ime nego bi radje da se rodi mali pa ga vidi pa će onda znat😂😂
Tockice sretna rockalica!!
Mi smo oboje takvi i znali smo se naravno i za**bat... al na greškama se uči
Moj tata je bio isti kakav je mm, dakle identični su i kad za nešto zagrizemo, to ne da mora biti realizirano već sutra, nego je trebalo biti još jučer Ja sam uvijek sto na sat i znam se zaletit pa se poslije nekad grizem, al što sam starija sve više me intuicija služi sve bolje i bolje...a da imam nekog sporohodnog i neodlučnog pored sebe, mislim da bi davno ispalila na živce

Btw: sretan rockas i od mene Tockica!! 🎉🎂

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mikio ja imam metode ko ti😂😂😂 kad krenem kažem da sam "U kampanji"😂
Angie Ma nije sporohodan nego ziheras. A ja pak po intuiciji. Onda mu bacam bube i naveden ga na svoj mlin pa on donese odluku al misli da je njegova🙈😂😂😂

Točkice sretan roćkas. Moj muž ga danas ima. Poslije ručka smo imali malu toblerone torticu jer su klinci tako htjeli, a za dva tjedna kad dođu deda i baka ću peći neku tortu. Pojela sam mini komadić i sad se nacjeđavam s vodom jer mi je u ustima koma slatko. Za večeru spremamo pržene lignje, pommes i tartar. Svaki će nešto napraviti da mi pomogne pa smo brzo gotovi.Danas ne mjerim šećer jer je negdje u nebesima, a sutra opet po starom.

Juno ja bi detalje te toblerone torte 😄
Meni u ponedjeljak rođendan a toblerone jedino slatko što me privlači u trudnoći.
Tockice sretan ti 😊😊

[/url
Ajme mene sad iz cista mira pocela ful boljet ledja, donji dio. Kako vi to rijesavate?
Meni pomogne leci na bok i jastuk medu noge, a inace trpim kad ne mogu leci🤷🏼♀️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji