Mikio ja imam metode ko ti😂😂😂 kad krenem kažem da sam "U kampanji"😂
Angie Ma nije sporohodan nego ziheras. A ja pak po intuiciji. Onda mu bacam bube i naveden ga na svoj mlin pa on donese odluku al misli da je njegova🙈😂😂😂
Točkice sretan roćkas. Moj muž ga danas ima. Poslije ručka smo imali malu toblerone torticu jer su klinci tako htjeli, a za dva tjedna kad dođu deda i baka ću peći neku tortu. Pojela sam mini komadić i sad se nacjeđavam s vodom jer mi je u ustima koma slatko. Za večeru spremamo pržene lignje, pommes i tartar. Svaki će nešto napraviti da mi pomogne pa smo brzo gotovi.Danas ne mjerim šećer jer je negdje u nebesima, a sutra opet po starom.
Juno ja bi detalje te toblerone torte 😄
Meni u ponedjeljak rođendan a toblerone jedino slatko što me privlači u trudnoći.
Tockice sretan ti 😊😊
[/url
Ajme mene sad iz cista mira pocela ful boljet ledja, donji dio. Kako vi to rijesavate?
Meni pomogne leci na bok i jastuk medu noge, a inace trpim kad ne mogu leci🤷🏼♀️
Angie super na auticu. I ja imam jedan mali za po kvartu i muz svoj.ne znam kak bi drukcije oko djece, jos pogotovo kad ih bude troje. Hvala na cestitkama ♥️💜💙
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Lala27 hahaha bit ce da se iskupljuje jos za moj san. 😂😂😂 Salim se. Jednostavno mi se ne da pa se sam ponudio, a naravno nisam luda da se bunim.
Tockice sretan rodjendan!
Angie cestitam na autu. Joj mi smo oboje takve ja bi rekla cijepidlake pregledamo stvar 200 puta prije nego kupimo i tocno znamo oboje sto od necega želimo i dok to ne nadjemo ne odlucimo se kupiti. Sva sreca pa nikad nista nismo morali hitno kupiti. 😂 A jos ako imamo svaki svoje fix ideje to zna potrajat. Sva sreca pa muz voli traziti bas to nesto sto mi hocemo.
Malo sam u zaostatku s citanjem ali evo da se javim i prijavim jos jednog deckica u grupi 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji