ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    31. Kolovoz 2019. 16:56

Mikio ja imam metode ko ti😂😂😂 kad krenem kažem da sam "U kampanji"😂
    Angie Ma nije sporohodan nego ziheras. A ja pak po intuiciji. Onda mu bacam bube i naveden ga na svoj mlin pa on donese odluku al misli da je njegova🙈😂😂😂

Juno
    31. Kolovoz 2019. 17:47

Točkice sretan roćkas. Moj muž ga danas ima. Poslije ručka smo imali malu toblerone torticu jer su klinci tako htjeli, a za dva tjedna kad dođu deda i baka ću peći neku tortu. Pojela sam mini komadić i sad se nacjeđavam s vodom jer mi je u ustima koma slatko. Za večeru spremamo pržene lignje, pommes i tartar. Svaki će nešto napraviti da mi pomogne pa smo brzo gotovi.Danas ne mjerim šećer jer je negdje u nebesima, a sutra opet po starom. 

DeeDee
    31. Kolovoz 2019. 17:53

Juno ja bi detalje te toblerone torte 😄
    Meni u ponedjeljak rođendan a toblerone jedino slatko što me privlači u trudnoći.

Tockice sretan ti 😊😊

[/url

C1M4
    31. Kolovoz 2019. 18:19

AnnA

Ajme mene sad iz cista mira pocela ful boljet ledja, donji dio. Kako vi to rijesavate?

Meni pomogne leci na bok i jastuk medu noge, a inace trpim kad ne mogu leci🤷🏼‍♀️

C1M4
    31. Kolovoz 2019. 18:19

Angie cestitke na novom auticu😍😁

Točkica37
    31. Kolovoz 2019. 18:23

Angie super na auticu. I ja imam jedan mali za po kvartu i muz svoj.ne znam kak bi drukcije oko djece, jos pogotovo kad ih bude troje. Hvala na cestitkama ♥️💜💙

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Gogaa_V
    31. Kolovoz 2019. 18:30

Tockice sretan rodjendan! 🎉🎂🎉

Grizli
    31. Kolovoz 2019. 19:03

Lala27 hahaha bit ce da se iskupljuje jos za moj san. 😂😂😂 Salim se. Jednostavno mi se ne da pa se sam ponudio, a naravno nisam luda da se bunim.
    Tockice sretan rodjendan!
    Angie cestitam na autu. Joj mi smo oboje takve ja bi rekla cijepidlake pregledamo stvar 200 puta prije nego kupimo i tocno znamo oboje sto od necega želimo i dok to ne nadjemo ne odlucimo se kupiti. Sva sreca pa nikad nista nismo morali hitno kupiti. 😂 A jos ako imamo svaki svoje fix ideje to zna potrajat. Sva sreca pa muz voli traziti bas to nesto sto mi hocemo. 

31. Kolovoz 2019. 19:47

Tockice sretan rođendan!! 🥳🎂🍰 Koji je to?

Angelly
    31. Kolovoz 2019. 19:55

Malo sam u zaostatku s citanjem ali evo da se javim i prijavim jos jednog deckica u grupi 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.