ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    31. Kolovoz 2019. 15:54

mi smo jeli smeće nad smećem- klopu iz meka. ja nemam klimu i jednostavno mi je preprevruće i preodvratno da bilo što danas kuham.
    LoSa je sve lijepo objasnila vezano za Rh faktor. Uglavnom , cure koje su Rh pozitivne ili negativne a suprug također negativan nemaju nikakve brige. Ja sam neg, suprug poz i imam sva iskustva- prvo dijete pozitivno-dobila rhogam, druga trudnoća spontani i kiretaža- plod bio neg, treće dijete neg.

[iimg]

Angie1205
    31. Kolovoz 2019. 16:00

Točkice sretan ročkas!!
    Evo ja danas navalila na mm-a i morali smo u žestoku potragu za autom br.2, pogledali jedan koji je kaos a vozili se skroz u Sv.Nedelju, na kraju nađemo sličan i to par km od V.Gorice. Sredili prijepis i sve, odlično prošli kaj se tiče love i na kraju mi ga mm mazne na posao  Kao on će sa tim a ja nek uzmem svog Peugeota, noviji je i sigurniji kao....a negdje ga je gario do aerodroma garant 
    Stvarno ne možemo bez dva auta ovdje, osobito sad kad počne škola i budem vozila cure u grad svako jutro....ma meni bitno da se kotrlja po cesti i da dođem na odredište.
    I dalje sam u šoku radi svega što se jučer izdešavalo našim curama i doslovno brojim svaki pokret svog malca...ko će sad dočekat 19.9. 

• thinkpink1
    31. Kolovoz 2019. 16:04

Angie čestitke na novom tutacu! I nek dugo sluzi bez greske🍀
    Ak nis drugo bar ti je propuhao Peugeota...😂😂😂

Angie1205
    31. Kolovoz 2019. 16:10

Ma da je bar propuhao Peugeota, njega je ostavio meni a ovog kaj smo danas uzeli mi je odfurao na posao....to je auto star 15 godina, al takav sam imala kao svoj prvi auto i taj nas je durao i selio 3 puta i svašta dok se doslovno nije raspao siroček, zato sam sad navalila ako već moramo uzimat stariji auto da hoću Saxa....i na kraju mi ga uzme tak da ga nisam ni isprobala kako spada. A moj Peugeot je nov auto koji sam dobila od pokojnog tate kad smo mi ostali bez auta i za taj auto sam stvarno vezana i obožavam ga. 
    Kaj sam sve vozila od kad sam sa mm...Bože sačuvaj, još bus i kamion nisam probala jedino 

Lavica27
    31. Kolovoz 2019. 16:22

Angie meni je fascinantno kak vi sve tak brzo odlučite 😁 Moj muž jr blizanac po horoskopu i to je prestrasno. Sad kad smo kupovali auto znali smo koji al smo svaki obrnuli okrenuli sto puta. Sve ti je jasno kad ne zna koje bi ime nego bi radje da se rodi mali pa ga vidi pa će onda znat😂😂

Tockice sretna rockalica!!

samonezelje
    31. Kolovoz 2019. 16:22

Tockice HB! 🎂

• AnnA
    31. Kolovoz 2019. 16:25

Ajme mene sad iz cista mira pocela ful boljet ledja, donji dio. Kako vi to rijesavate?

Omerta
    31. Kolovoz 2019. 16:29

Točkica37

Kod nas ostanjci rostilja( s mog jucerasnjeg rockasa) i svako neko salaticu… poslije cu skuhat mahune ako se uspjem dic sa kauca 🤪

Mi smo za rucak mahune a poslje trebali kao na neki rostilj kod prijatelja, al jos nije sigurno.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Angie1205
    31. Kolovoz 2019. 16:30

Lavica27

Angie meni je fascinantno kak vi sve tak brzo odlučite 😁 Moj muž jr blizanac po horoskopu i to je prestrasno. Sad kad smo kupovali auto znali smo koji al smo svaki obrnuli okrenuli sto puta. Sve ti je jasno kad ne zna koje bi ime nego bi radje da se rodi mali pa ga vidi pa će onda znat😂😂

Tockice sretna rockalica!!

Mi smo oboje takvi i znali smo se naravno i za**bat... al na greškama se uči 
    Moj tata je bio isti kakav je mm, dakle identični su i kad za nešto zagrizemo, to ne da mora biti realizirano već sutra, nego je trebalo biti još jučer  Ja sam uvijek sto na sat i znam se zaletit pa se poslije nekad grizem, al što sam starija sve više me intuicija služi sve bolje i bolje...a da imam nekog sporohodnog i neodlučnog pored sebe, mislim da bi davno ispalila na živce 

Omerta
    31. Kolovoz 2019. 16:56

Btw: sretan rockas i od mene Tockica!! 🎉🎂

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.