Haha meni najsmjesnije je sto sam ja nalaz KG i Rh vadila u 1/2019, da bi me u 5/2019 poslala opet. Rekla gin bolje da 2 puta nego da nesto fulamo. Reko bas me briga najlakse mi dat tu epruveticu krvi.
Znam da cure dobe i tu injekciju i ako su Rh negativne i imaju amino.
Lavice mislim da bi ti svakako trebala izvaditi ponovno. Mojoj seki su prije 2.op vadili da provjere jer u 1 op je dobila 2 vrecice transfuzije a O+ je inace, al kao svejedno da su sigurni.
Kod nas fullllll zdrav rucak - pizza! 😂 Ne da mi se nista praviti pa ubacila u onaj aparat za mjesiti sastojke i cekamo da se digne tijesto pa da muz stavi pec. Al ajde potrudili se da je bar od integralnog brasna

Meni tako dođe dan, obično nakon ovakvih vijesti, ali sutra će biti sve normalno. Sutra ću ustati na desnu nogu 😁
Grizli Je l' to muž opet nešto skrivio? 😂
Haha meni najsmjesnije je sto sam ja nalaz KG i Rh vadila u 1/2019, da bi me u 5/2019 poslala opet. Rekla gin bolje da 2 puta nego da nesto fulamo. Reko bas me briga najlakse mi dat tu epruveticu krvi.
Znam da cure dobe i tu injekciju i ako su Rh negativne i imaju amino.
Lavice mislim da bi ti svakako trebala izvaditi ponovno. Mojoj seki su prije 2.op vadili da provjere jer u 1 op je dobila 2 vrecice transfuzije a O+ je inace, al kao svejedno da su sigurni.
Kod nas fullllll zdrav rucak - pizza! 😂 Ne da mi se nista praviti pa ubacila u onaj aparat za mjesiti sastojke i cekamo da se digne tijesto pa da muz stavi pec. Al ajde potrudili se da je bar od integralnog brasna
Da injekcija se treba dobit i kod smnio i biopsije koronarnih. Makar su meni na hitnoj dali injekciju zbog nebjasnjivog krvarenja u 10 tt. Nepotrebno, no ocito je specijalizantica koja me primila markirala imunologiju 🤭 Moj dok je poslije isto komentirao da je nepotrebno.
Grizli kod mene isto pizza... ali s pirovim brasnom 🤣🤣
Kod nas ostanjci rostilja( s mog jucerasnjeg rockasa) i svako neko salaticu... poslije cu skuhat mahune ako se uspjem dic sa kauca 🤪

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
mi smo jeli smeće nad smećem- klopu iz meka. ja nemam klimu i jednostavno mi je preprevruće i preodvratno da bilo što danas kuham.
LoSa je sve lijepo objasnila vezano za Rh faktor. Uglavnom , cure koje su Rh pozitivne ili negativne a suprug također negativan nemaju nikakve brige. Ja sam neg, suprug poz i imam sva iskustva- prvo dijete pozitivno-dobila rhogam, druga trudnoća spontani i kiretaža- plod bio neg, treće dijete neg.

[iimg]
Točkice sretan ročkas!!
Evo ja danas navalila na mm-a i morali smo u žestoku potragu za autom br.2, pogledali jedan koji je kaos a vozili se skroz u Sv.Nedelju, na kraju nađemo sličan i to par km od V.Gorice. Sredili prijepis i sve, odlično prošli kaj se tiče love i na kraju mi ga mm mazne na posao Kao on će sa tim a ja nek uzmem svog Peugeota, noviji je i sigurniji kao....a negdje ga je gario do aerodroma garant
Stvarno ne možemo bez dva auta ovdje, osobito sad kad počne škola i budem vozila cure u grad svako jutro....ma meni bitno da se kotrlja po cesti i da dođem na odredište.
I dalje sam u šoku radi svega što se jučer izdešavalo našim curama i doslovno brojim svaki pokret svog malca...ko će sad dočekat 19.9.

Angie čestitke na novom tutacu! I nek dugo sluzi bez greske🍀
Ak nis drugo bar ti je propuhao Peugeota...😂😂😂

Ma da je bar propuhao Peugeota, njega je ostavio meni a ovog kaj smo danas uzeli mi je odfurao na posao....to je auto star 15 godina, al takav sam imala kao svoj prvi auto i taj nas je durao i selio 3 puta i svašta dok se doslovno nije raspao siroček, zato sam sad navalila ako već moramo uzimat stariji auto da hoću Saxa....i na kraju mi ga uzme tak da ga nisam ni isprobala kako spada. A moj Peugeot je nov auto koji sam dobila od pokojnog tate kad smo mi ostali bez auta i za taj auto sam stvarno vezana i obožavam ga.
Kaj sam sve vozila od kad sam sa mm...Bože sačuvaj, još bus i kamion nisam probala jedino

Angie meni je fascinantno kak vi sve tak brzo odlučite 😁 Moj muž jr blizanac po horoskopu i to je prestrasno. Sad kad smo kupovali auto znali smo koji al smo svaki obrnuli okrenuli sto puta. Sve ti je jasno kad ne zna koje bi ime nego bi radje da se rodi mali pa ga vidi pa će onda znat😂😂
Tockice sretna rockalica!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji