ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    31. Kolovoz 2019. 14:09

Super cure, sad sam malo mirnija.. Odoh se spremati za pir! Ugodan vikend svima želim! 😃🙃

• thinkpink1
    31. Kolovoz 2019. 14:11

Lavica27

thinkpink1

Lavica27

Aha da,ja sam B+ nikad me nisu dodatno na ništa slali.

Vjerujem da si u ovoj trudnoci ponovila nalaz KG I Rh faktora zbog IAT-a (indirektni antiglobulinski test). Ja sam također Rh pozitivna (A+), ali sam kao i svaka trudnica morala provjeriti bas zbog tog IAT-a tj.antieritrocitna protutijela.

Ne. Čak me nisu slali u prvoj trudnoći ponovno vaditi ni KG, Rh faktor niti IAT jer sam 2 godine prije toga išla na operaciju žuči i imala sam taj nalaz izvadjen prije operacije i rekli su mi da ne trebam vaditi ponovno jer se ništa nije promijenilo (IAT je bio negativan). Sad mi je prvi glas da bi ja to ponovno trebala vaditi.

Ja sam imala "svjež" nalaz KG I Rh faktora iz 10/2018, al me poslala sad opet u trudnoci na ponovno vađenje istog, iako sam joj taj "stari' prilozla i pokazala na kojem je uredan IAT, ali svejedno morala sam ponoviti IAT-a.

Lavica27
    31. Kolovoz 2019. 14:17

Sad sam baš čitala da se uvijek treba novi. (Moj je iz 2014.🙈🙈🙈🙈)
    Još pogotovo nakon onakve transfuzije krvi. Majko mila na šta ja moram paziti..Hvala ti. Idem j četvrtak na briseve pa ću tražiti uputnicu. 

Bitno da sam ja poetican post o pozitivi nadrobila 🙈😂

• thinkpink1
    31. Kolovoz 2019. 14:18

Losa mislim da su curke u isto vrijeme pisale o Rh imunizaciji i trombofiliji pa da se zbog toga pobrkale te dvije razlicite stvari.

• thinkpink1
    31. Kolovoz 2019. 14:37

Lavica27

Sad sam baš čitala da se uvijek treba novi. (Moj je iz 2014.🙈🙈🙈🙈)
    Još pogotovo nakon onakve transfuzije krvi. Majko mila na šta ja moram paziti..Hvala ti. Idem j četvrtak na briseve pa ću tražiti uputnicu.

Bitno da sam ja poetican post o pozitivi nadrobila 🙈😂

😂😂😂

Grizli
    31. Kolovoz 2019. 14:39

Haha meni najsmjesnije je sto sam ja nalaz KG i Rh vadila u 1/2019, da bi me u 5/2019 poslala opet. Rekla gin bolje da 2 puta nego da nesto fulamo. Reko bas me briga najlakse mi dat tu epruveticu krvi. 
    Znam da cure dobe i tu injekciju i ako su Rh negativne i imaju amino. 
    Lavice mislim da bi ti svakako trebala izvaditi ponovno. Mojoj seki su prije 2.op vadili da provjere jer u 1 op je dobila 2 vrecice transfuzije a O+ je inace, al kao svejedno da su sigurni.
    Kod nas fullllll zdrav rucak - pizza! 😂 Ne da mi se nista praviti pa ubacila u onaj aparat za mjesiti sastojke i cekamo da se digne tijesto pa da muz stavi pec. Al ajde potrudili se da je bar od integralnog brasna

• Lala27
    31. Kolovoz 2019. 14:45

Meni tako dođe dan, obično nakon ovakvih vijesti, ali sutra će biti sve normalno. Sutra ću ustati na desnu nogu 😁

Grizli Je l' to muž opet nešto skrivio? 😂

31. Kolovoz 2019. 15:09

Grizli

Haha meni najsmjesnije je sto sam ja nalaz KG i Rh vadila u 1/2019, da bi me u 5/2019 poslala opet. Rekla gin bolje da 2 puta nego da nesto fulamo. Reko bas me briga najlakse mi dat tu epruveticu krvi.
    Znam da cure dobe i tu injekciju i ako su Rh negativne i imaju amino.
    Lavice mislim da bi ti svakako trebala izvaditi ponovno. Mojoj seki su prije 2.op vadili da provjere jer u 1 op je dobila 2 vrecice transfuzije a O+ je inace, al kao svejedno da su sigurni.
    Kod nas fullllll zdrav rucak - pizza! 😂 Ne da mi se nista praviti pa ubacila u onaj aparat za mjesiti sastojke i cekamo da se digne tijesto pa da muz stavi pec. Al ajde potrudili se da je bar od integralnog brasna

Da injekcija se treba dobit i kod smnio i biopsije koronarnih. Makar su meni na hitnoj dali injekciju zbog nebjasnjivog krvarenja u 10 tt. Nepotrebno, no ocito je specijalizantica koja me primila markirala imunologiju 🤭 Moj dok je poslije isto komentirao da je nepotrebno.
    Grizli kod mene isto pizza... ali s pirovim brasnom 🤣🤣

Točkica37
    31. Kolovoz 2019. 15:11

Kod nas ostanjci rostilja( s mog jucerasnjeg rockasa) i svako neko salaticu... poslije cu skuhat mahune ako se uspjem dic sa kauca 🤪

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    31. Kolovoz 2019. 15:20

Tockice sretan rockas i sve naj naj ti zelim!🥰😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.