ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Kolovoz 2019. 11:48

Nasty da bude miran kad se rodi vjerovatno bi me oprala panika da nesto nije u redu 😂 i sad me pere citam vas i jesenske redovito i svi prijavljuju skakanja i udarce jedino se moj ne udara toliko pa me strah 😂😂 sl onda se sjetim nisu sve bebe iste 🙈 sto se ljubomore tice u trudnoci je postala izrazenija al ne prema zenskom dijelu 
    sinoc je muz isao na poslovnu veceru s kolegama ja se naljutila jer se sredio i sve 😂😂😂 kaze nisi normalna 

DeeDee
    31. Kolovoz 2019. 11:48

Jutro cure. Ja sam valjda odspavala za svih. Jučer bila na tom sprovodu i jos navečer pročitala za Maj4 i imam osjećaj da mi duša pukla. Samo sam ležala u šoku s ogromnim nabijanjem srca. Zaspala oko ponoći i probudila se u 11, to mi se nije desilo valjda 5 godina, očito mi je trebao odmor.
    Vraćam se desetak stranica unaprijed, tko sta smije u trudnoći, mene je jučer jedna starija gospođa napala na sprovodu da da li sam ja normalna trudna doć na sprovod..meni i mojoj mami upitnici iznad glave??! Tako da..svatko ima neku svoju teoriju..
    Ja imam apsolutno potpuno povjerenje u dečka nakon 6 godina, ponekad, zaista rijetko izađe s frendicom i nije mi to ugodno, mislim da je više nekakav ponos nego nepovjerenje..mislim, ja imam više muških nego ženskih prijatelja pa stvarno ne mogu ništa reć. Imam jednu curu na koju sam ful ljubomorna al nju valjda nije čuo ni vidio 5 godina, svejedno je ponekad izvučem kad me hormoni operu :D
    Al ugl.  po meni je povjerenje među 3 najbitnije stvari u vezi definitivno.

I bebica mi se javlja napokon redovito ❤❤❤
    Jako nježno ali znam da je to ona

[/url

lorija
    31. Kolovoz 2019. 11:51

Evo me kao padobranac upadam. Dajte mi curke ideju za rucak. Sad tek sjela umorna i znojna jer je vani katastofa vruce 😥 a decki me cekaju za rucak. 
    Nemam pojma sto bi.
    Jucer poslijepodne smo isli u Ikeu pa smo se bili uvalili u njihov hotdog 😎 ja cak dva. Zato bi sad malo zdravije.

Omerta
    31. Kolovoz 2019. 11:51

Eto sad sam se i ja malo zamislila sto se tice te trombofilije. Nisu mi ucinjenje nikakve opseznije pretrage nakog ovih proslogodisnjih gubitaka (spontani sa 7tj i kiretaza zbog missed m. blizanci u 9tj). Receno mi je i gore u Danskoj i tu da tek nakon 3. puta salju.. ocito same moramo zahtjevati.
    Za Rh, zaboravih napisat da sam dobila injekciju i nakon te kiretaze u 10.mjesecu...
    Ovo za Hipp paketic, provjerit cu, mozda nisam dobro sve ispunila za ovu trudnocu. Ili mozda oni to salju negdje pred termin?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Lavica27
    31. Kolovoz 2019. 11:55

Cure pratim što pišete i iskreno i ja sam svašta jučer guglala al treba ostati hladne glave. Spontani do 12. Tjedna su "uobicajenji"(nazalost) A svi u višim tjednima su realno u promilima. Nažalost ti se desilo našoj Maj i Tini, kod Maj ne znamo uzrok kod Tine čim je došlo do pucanja plodovih ovoja vjerojatno je neka bakterija bila u pitanju. Ali ponavljam, to su promili. Znate sigurno svaka 100 trudnica dosad ali za ovakve tragične ishode untim tjednima ste od tih trudnica culi za jedan ili dva. Slazem se da treba napraviti sve što je u tvojoj moći (urin,krv,urinokulture i briseve kontrolirati,eto ja sama idem treći put na briseve zbog proslog spontanog) ali ono sto se meni pokazalo dosad jest instinkt koji svaka majka imala ide s provjeriti jel sve ok. Ja sam pitala nakon prošlog spontanog ako platim najskuplji nipt test da li to znači da mogu odahnuti rekli si mi dazalost ne jer on kaže da nema neki sindrom ali ti nemože reći da ti se neće dogoditi ne daj bože infarkt posteljice u 35.tjednu. mi možemo na jednu stvar jedino same utjecati a to je da 1000% mislimo na pozitivan ishod i prihvatimo da začeti i roditi zdravo dijete je ogroman uspjeh i borba istovremeno. Ja sam isto prevrtila sve  operacije na kojima sam bila, obiteljsku anamnezu i samo sam se brinula više. Ako će nekoga smiriti neki test dodatno ja sam prva za,ali prijedlog za sve, samo razmišljate pozitivno. Ja si ponavljam "Ono što vidim u mislima držat ću u rukama". A ako i tad bude ne daj Bože loš ishod nismo nažalost svemogući i netko poteže koncima na načine koje ne možemo shvatiti. Pusa svima, Maj i Nova vama pogotovo. U mislima ste svima❤

annika
    31. Kolovoz 2019. 11:59

Injekcija rhogama se dobije ako ste RH neg, a suprug pozitivan i ustanove antieritrocitna tijela u trudnoci ili bebi nakon poroda ustanove da je RH pozitivna. Ako je beba takodjer neg, ne dobijete nikakvu injekciju, nebitno jel prvi porod ili koji. 

[iimg]

Lavica27
    31. Kolovoz 2019. 12:00

A sad odg na ostale teme:
    Lorija ja danas radim rizoto s kozicama na crveno i parmezanom pa eto prijedlog.

Ljubomora- a šta ja znam, nisam ovako sad ljubomorna ni nemam povoda, u prijašnjim vezama sam bila jer sam bila nesigurna. 

DeeDee da, ima neko staro vjerovanje da trudnice ne smiju na sprovode ako se ne varam zbog duša koje lutaju po groblju il tak nešto,nemoj me za riječ držati. 
    Ostalo sam zaboravila. Aha da,ja sam B+ nikad me nisu dodatno na ništa slali. 

• thinkpink1
    31. Kolovoz 2019. 12:03

lorija

Evo me kao padobranac upadam. Dajte mi curke ideju za rucak. Sad tek sjela umorna i znojna jer je vani katastofa vruce 😥 a decki me cekaju za rucak.
    Nemam pojma sto bi.
    Jucer poslijepodne smo isli u Ikeu pa smo se bili uvalili u njihov hotdog 😎 ja cak dva. Zato bi sad malo zdravije.

Evo mog primjera za danasnji rucak-đuveč😋🍽
    S obzirom da ja moram mirovat, ja olaksavam i slažem meni pa govorim kaj da mi se skuha🙃, makar ja obozavam i gustam u kuhanju i pečenju kolača i torti. Sutra je na repertoaru juhica, roštilj i salata, a u ponedjeljak filana paprika i pire...

Grizli
    31. Kolovoz 2019. 12:06

Omerta koliko sam popratila kod tebe nisu slali na dlajnje opseznije pretrage jer su bili blizanci u vrlo nepovoljnom razboju bez membrane medju njima. A na to ne utjece nista već samo greska prirode nazalost. Vjerojatno zato nisu slali na detaljnu obradu.
    Mene su na tromboflijske slali nakon 2 spontanog zbog mame koja je izhibipa blizance u visokoj trudnoci + ima duboku vrensku trombozu i emboliju u mladosti. Moj oblik tromboflije PAI-1 heterozigot mi je rekao hematolog uzrokuje da se npr ugrusci koji se normalno stvaraju u tijelu i s vremenom razgrade kod mene ne razgradjuju bas dok se ne raspadnu zato kod mene i budu masnice tjednima, a i menga mi je bila uvijek u ugrscima ja nikad nisam imala rijetku krv, ono da curi iz mene, kod vadjenja krvi krv gusta tamna. A sad samo kad se upiknem za secer vaditi odmah potece krv koliko mi je rijetka i sad mi prate koagulaciju mjesecno.
    Za vjernost mislim da smo ja i mm prosli storge testove povjerenja kad smo 2 godine zivili razdvojeni, ja sama, a on sa cimericom koja me mrzila jer je rekla da je on zaludjen samnom i da joj ide na zivce sa pricom o meni. 😁 Ako tada nismo izludili od ljubomore necemo valjda ni sada. 

• Sarita15
    31. Kolovoz 2019. 12:10

Lavice lijepo i utjesno bar meni ❤ stvarno pozitivno misljenje puno pomogne ali eto ovakve stvari covjeka izbace..no vazno se i vratit 
    Deedee neznam tocno za sprovode ali stari ljudi imaju 10 000 razlitih praznovjerja vezano za trudnocu i babinje i bebe da ne povjerujes sta sve nadrobe. 
    Zdravi rucak...mi volimo rizoto sa povrcem ili pire grasak mrkvu i neku piletinu recimo pa salatu uz to. Isto mi fino sad po ljeti napravit hladnu salatu sa piletinom i feta sirom (rajcice krastavci paprike zelena salata moze kukuruz naribana mrkva luk przena piletina feta sir a moze i mozzarella i zacini) puno povrca a opet fino i zasitno
    Ja radim tortilje sa mljevenim mesom i salatu danas
    Svima lijep vikend

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.