ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    29. Kolovoz 2019. 23:03

Hvala cure! Smirile ste me. Obicno svi pišu kako lupa pa se zapitam zakaj moj nekad bas i ne lupa i ne pravi tulume ko vase bebe....ali istina dobro je dok se javlja!
    Mene je danas tako spucao u mjehur da sam imala osjecaj da mi je kaplja potekla u gaće haha. Mozda i je, nemam pojma haha...😄😁 Neki dan me cijeli trbuh tako bolio umalo do suza.. imala sam osjecaj os se skroz naguro u trbuh uz kozu ko da bi silom van. I onda sam mazila trbuh i promjenio je polozaj i odahnula sam :) ... najsmješnije mi je dok dolje nisko udara na rubu gaća ako ne i niže onako ko da se trese hahah

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

MaRe
    29. Kolovoz 2019. 23:06

LoSa84

MaRe

I ovaj moj se javlja u svako doba dana i noći,po par minuta pa je mir..ne moram više ni leci..javlja se dok sjedim i par puta sam i stajala.Jedan dan je partijao cijeli dan da bi se drugi jedva javio al kad sam tu pročitala da je i vama tako bilo mi lakše😊 Zasad još uživam u javljanju jer je nježno..kad krene nabijati po rebrima ko Ivin bit ce veselo 😂
    Netko je pitao za tvrd trbuh,ja sam skontala da bas bude tvrd kad se beba tak namjesti ili kad duže sjedim pa se valjda i ona povuce nize pa mi bude tvrd donji dio al dok legnem povuče se. Jedan dan sam se jako uzrujala i cijeli trbuh je nekako postao tvrd i bas sam osjetila nelagodu dok se nisam uspjela umiriti.

Hm… ja imam bas stres danas pa ako je to povezano,nije ni cudno ds mi je trbuh tvrd. I ko ds imam lagane bolove. Nadam se da ce se smirit do sutra 🤔

Tako je i meni bilo,bio je dosta tvrd i počeo me boliti..onda sam se sjetila da duboko disem i jedva sam se uspjela opustiti al kad sam se ja opustila nakon nekog vremena je i on :) 
    Al ako se osjetiš opusteno a ne prođe bolje posjetiti doktora.

MaRe
    29. Kolovoz 2019. 23:10

Btw danas sam primjetila da mi se linea pojavila ne samo po trbuhu nego i dolje..znači kak je crta tak se fino razljepila od dolje do rebara 😯😯 Nisam znala da to tako bude,ovaj moj kad me sad vidi nakon 2 mjeseca razdvojenosti pitat ce sta sam radila 😂😂

Grizli
    29. Kolovoz 2019. 23:10

Mala.le ooo da da sad mi se tih 9 mj cini tako dugo za docekat i jedva cekam da primim bebu u ruke.
    Mikio ja ne mislim ja sam na svoje oci vidila na uzvo ovu glistu kod mene kako se okreće ko prase na raznju oko svoje osi, a sta je najbolje ima osjecaj da je bebi toliko tijesno u trbuhu jer je sva stisnuta izgledala na uzv.

Omerta
    29. Kolovoz 2019. 23:18

Kengurica, evo vec smo mj dana u Hr. Nazalost nemam (jos) to aktivirano.. mozda budem jednom prilikom rijesila. Bas zbog nalaza, zbog niceg drugog. Nista cure, sretno sutra koje imate preglede! Lijepo spavajte!!! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Kengurica
    29. Kolovoz 2019. 23:22

Meni ti je dao doktor Rojazol vaginalete uz antibiotik da ne dobijem gljivice pa ocito taj Rojazol smije u trudnoci protiv candide. U svakom slucaju nemoj biti zabrinuta.
    Moj bebac se sad mice tako da mi trbuh izgleda kao da je alien unutra i to ne bas mali pa definitivno mogu reci da ima dana kad je mirniji i dana kad divlja ko lud jer ovo sad vise nije da ga ne osjetis. To je sve normalno.
    Cure ja se jos otapam, a inace ne spavam u klimi jer mi do sobe nesto ni ne dopire.

PetraB
    29. Kolovoz 2019. 23:27

Lala27

LunicaKako se osjeti kad beba štuca?😂

Meni je to u drugoj trudnoci bio najiritantniji osjecaj 🤪. To mi je bilo toliko neugodno, doslovce je cijeli trbuh poskakivao. A naravno malac je stucao skoro svakodnevno 🙈. Vjeruj mi znat ces da beba stuca, to nemres fulat. 😅😅

url=https://lilypie.com][/url

• Lala27
    29. Kolovoz 2019. 23:39

PetraB Hahha, jedva čekam da osjetim to, nisam do sad znala da se može prepoznati 😄 Sad u ovoj trudnoći  kad ti krenu blizanci štucati, jedna beba, pa druga i sve u krug 😂

• Kengurica
    29. Kolovoz 2019. 23:41

E da iva na KKs, onoj obicnoj krvnoj slici koja se radi u bolnici se vidi hemoglobin i jos neki parametri i vjerojatno su ti malo snizeni pa si dobila heferol. Ja sam danas dobila. Ljekarka mi je rekla da ga je idealno piti nataste s c vitaminim, moze i sok od narance recimo. Inace se zeljezo najbolje absorbira uz c vitamin. Ako ti ke tesko za zeludac tako onda ipak nakon obroka. Heferol ide na recept i dzabe je, al ima neki nor floradix sirup koji je navodno laksi, pa nekima je kendural c laksi, ali to se sve placa. Ja cu probati s heferolom pa ako bude tezak ili me dodatno jos jace zatvarao jer ja s tim imam problem, pogledat cu da uzmem tako neku alternativu. 

Gogaa_V
    30. Kolovoz 2019. 05:28

Jutro cure, sretno na pregledima ko ih ima. Mene je probudila glad, kao da 10 dana nista jela nisam...🙈🤣 jedva čekam i stucanje i intenzivnije udarce. 😍 za sad smo još na mjehuricima i meškoljenju na kratko.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.