ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    29. Kolovoz 2019. 21:45

piba7

Jaivanpa

Cure da vas pitam kakva je aktivnost vasih beba tokom dana? Jel svaki dan isto? Jel ima dana da vam se malo javi, pa drugi dan vise … Moja nekako kako joj dođe, nekad udara da pomislim jel uopće spava taj dan, a nekad se javi u danu nekoliko puta i mir.. pa bude par dana tako pa se opet aktivira. Neznam jel to normalno…. Nekad kad legnem na bok to bi osjetim da je na toj strani gdje lezim skroz a drugi dio trbuha prazan kakti

Meni je svaki dan drugačije. Danas je npr baš jako mirna pa sam zbog toga ja vrlo nemirna.. ima dana kad lupa bez prestanka.. i tako u krug. Pa pretpostavljam da je to sve normalno.

Tako i ja budem nemirna kad je ne aktivan.. mislim osjetim ja njega ali navikne me na tulume pa me uplaši sa svojim mirnim kretanjem drugi dan...jer bude osjetna razlika i u intenzitetu udarca nekad blago osjetim, a nekad ful njezno

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

mala.le.90.
    29. Kolovoz 2019. 21:46

Jaivanpa

Cure da vas pitam kakva je aktivnost vasih beba tokom dana? Jel svaki dan isto? Jel ima dana da vam se malo javi, pa drugi dan vise … Moja nekako kako joj dođe, nekad udara da pomislim jel uopće spava taj dan, a nekad se javi u danu nekoliko puta i mir.. pa bude par dana tako pa se opet aktivira. Neznam jel to normalno…. Nekad kad legnem na bok to bi osjetim da je na toj strani gdje lezim skroz a drugi dio trbuha prazan kakti

Hehe mene moj Jakov toliko udara da ja cesto znam sva poskocit, bas zna bit neugodan...ima dana kad bude fer i korektan, samo povremeni i blagi udarci, ali vecinom je aktivan cijeli dan i dosta jako tuce...
    Doktorica mi je rekla da je to zbog moje gradje, jako sam vitka i tanka na podrucju struka, a to je sad njegova zona, jel..
    I naravno da je sve individualno, frendica ima termin 5 dana prije mene, njoj se njena curica javi malo jutri, malo navecer i to je to🙆‍♀️

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Juno
    29. Kolovoz 2019. 21:46

Redfox žao mi je zbog tvoje beštije i hospitalizacije. Mene svaki put štrecne kad pročitam da neka od vas mora u bolnicu.
    iva4 meni je doktor prepisao Daktarin kremu. Kako mi svaki put da po dvije kutije vaginaleta Geonistin koje moram stavljati svaki treći dan tako mi prepisao i tu kremu iako sam mu rekla da nikakvog svrbeža nemam, ali on nek se nađe.
    Goga sjetila sam te se danas kad sam u City centru bila na ručku. Uzela sam wok s piletinom i teriyaki umakom i nisam ni pola mogla pojesti pa mi se oči zasuzile ludači, a kako ne jedem ništa slatko već dugo taj mi umak bio koma slatki iako ga inače obožavam. 

Aristea
    29. Kolovoz 2019. 21:49

mala.le.90.

Jaivanpa

Hehe mene moj Jakov toliko udara da ja cesto znam sva poskocit, bas zna bit neugodan…ima dana kad bude fer i korektan, samo povremeni i blagi udarci, ali vecinom je aktivan cijeli dan i dosta jako tuce…
    Doktorica mi je rekla da je to zbog moje gradje, jako sam vitka i tanka na podrucju struka, a to je sad njegova zona, jel..
    I naravno da je sve individualno, frendica ima termin 5 dana prije mene, njoj se njena curica javi malo jutri, malo navecer i to je to🙆‍♀️

Isto ce se zvati Jakov...awwww.. ja sam cijelo vrijeme bila za ime Gabriel i odjednom ko grom iz vedra neba svidjelo mi se ime Jakov nicim izazvano i po nikome. Jednostavno misao ajme lijepog li imena. I dragom se svidjelo i tako je Jakov hehe :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeDee
    29. Kolovoz 2019. 21:49

LoSa meni je danas dečko pipkao trbuh (družio se s bebom kaže) i pita me zašto mi je na jednoj strani tvrđi. I fakat, sad kad ja pipkam, ispod pupka desno mi je tvrdo, lijevo mekano. Jel to beba? 🙈
    Al udarce tj baloncice osjecam posvuda, najvise bas ispod samog pupka

[/url

LoBi
    29. Kolovoz 2019. 21:51

DeeDee

LoBi a ja sam od ulaska u pubertet s finim viškom..em spora štitnjača, em volim pojest.. I ne gubim kile nikad, ako pazim na prehranu i treniram se mogu utegnut skroz pristojno, u zadnjoj fazi sam izgubila preko 30cm u struku, i dosta u bokovima, nogama, a na vagi 1kg u plusu 🙈

Ugl. Ostala trudna s 85, na zadnjem pregledu imala 84. Molim boga, svemir i ostale sile da koliko god da se udebljam odem rodit dvoznamenkasta 😂

Isto je i kod mene, mjesecima sam bila na 85 i tad baas padnem nakon neznam koliko god na 80 u sedmom nebu sam bila hahah i sad je vec lose hahah jer sam tek 17 tj.
     Isto tako se nadam dvoznamenkastom broju😂😂😂 

LoBi
    29. Kolovoz 2019. 21:52

Lavica27

Vidiš Grizli s vodom nisam pokušala..I daaa ja ko da dva srca (jeku cujem) i već sam mislila pa vidjeli bi dva srca😂😂 Mislim da se tri vrste otkucaja mogu uhvatiti,naš,bebin i te aorte.
    Hvala Goga!
    Čestitke LoBi na curici, meni je posteljica u obje T s sprijeda i super se beba vidjela u prvoj T,bila sam par puta na 4D,u ovoj idem na anomaly scan na 4D.
    Omerta nadam se da nije ništa opasno,nisam dosad imala doticaj sa streptokokom.

A super onda, hvala ❤️ 

Grizli
    29. Kolovoz 2019. 22:00

Jaivanpa mislim da bebu osjetimo pvisno o tome kako se okrene. Tako sam si ja bar to zamislila ker neke momente imam osjecaj da je odmah uz kozu trbuha sa nogama i rukama kad lamata, nekad kao da je dalje pa osjetim samo meskoljenje. Mislim da je bitno da ih osjetimo a ne koliko snazno, ili grijesim?
    Mala.le bas si me razveselila sa ovim da si tanka na podrucju struka pa da jace osjetis... Dakle i mene to ocekuje. Koliko si ti tjedana ono? 

mala.le.90.
    29. Kolovoz 2019. 22:11

Grizli, ja sutra imam punih 24 tjedna. Sad ga vec osjecam i dok hodam...a kad pojedem, to je tek ludnica😆 nocu me cesto probudi, a udarci su najintezivniji dok sam na ledjima..
    Jednom mi se nije javio citav dan i bila sam tako izgubljena i prepadnuta, a onda je jedan kinder pingvin proizveo boks mec u stomaku hahaha. Tad sam rekla - samo lupaj mali, necu se zalit sto je jako💙

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lunica
    29. Kolovoz 2019. 22:15

mala.le.90.

Grizli, ja sutra imam punih 24 tjedna. Sad ga vec osjecam i dok hodam…a kad pojedem, to je tek ludnica😆 nocu me cesto probudi, a udarci su najintezivniji dok sam na ledjima..
    Jednom mi se nije javio citav dan i bila sam tako izgubljena i prepadnuta, a onda je jedan kinder pingvin proizveo boks mec u stomaku hahaha. Tad sam rekla - samo lupaj mali, necu se zalit sto je jako💙

Vecer cure...ja jucer istodosta osjecala udarce a danas ni jedan😕valkda mu je takav dan...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI