ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LoBi
    29. Kolovoz 2019. 21:51

DeeDee

LoBi a ja sam od ulaska u pubertet s finim viškom..em spora štitnjača, em volim pojest.. I ne gubim kile nikad, ako pazim na prehranu i treniram se mogu utegnut skroz pristojno, u zadnjoj fazi sam izgubila preko 30cm u struku, i dosta u bokovima, nogama, a na vagi 1kg u plusu 🙈

Ugl. Ostala trudna s 85, na zadnjem pregledu imala 84. Molim boga, svemir i ostale sile da koliko god da se udebljam odem rodit dvoznamenkasta 😂

Isto je i kod mene, mjesecima sam bila na 85 i tad baas padnem nakon neznam koliko god na 80 u sedmom nebu sam bila hahah i sad je vec lose hahah jer sam tek 17 tj.
     Isto tako se nadam dvoznamenkastom broju😂😂😂 

LoBi
    29. Kolovoz 2019. 21:52

Lavica27

Vidiš Grizli s vodom nisam pokušala..I daaa ja ko da dva srca (jeku cujem) i već sam mislila pa vidjeli bi dva srca😂😂 Mislim da se tri vrste otkucaja mogu uhvatiti,naš,bebin i te aorte.
    Hvala Goga!
    Čestitke LoBi na curici, meni je posteljica u obje T s sprijeda i super se beba vidjela u prvoj T,bila sam par puta na 4D,u ovoj idem na anomaly scan na 4D.
    Omerta nadam se da nije ništa opasno,nisam dosad imala doticaj sa streptokokom.

A super onda, hvala ❤️ 

Grizli
    29. Kolovoz 2019. 22:00

Jaivanpa mislim da bebu osjetimo pvisno o tome kako se okrene. Tako sam si ja bar to zamislila ker neke momente imam osjecaj da je odmah uz kozu trbuha sa nogama i rukama kad lamata, nekad kao da je dalje pa osjetim samo meskoljenje. Mislim da je bitno da ih osjetimo a ne koliko snazno, ili grijesim?
    Mala.le bas si me razveselila sa ovim da si tanka na podrucju struka pa da jace osjetis... Dakle i mene to ocekuje. Koliko si ti tjedana ono? 

mala.le.90.
    29. Kolovoz 2019. 22:11

Grizli, ja sutra imam punih 24 tjedna. Sad ga vec osjecam i dok hodam...a kad pojedem, to je tek ludnica😆 nocu me cesto probudi, a udarci su najintezivniji dok sam na ledjima..
    Jednom mi se nije javio citav dan i bila sam tako izgubljena i prepadnuta, a onda je jedan kinder pingvin proizveo boks mec u stomaku hahaha. Tad sam rekla - samo lupaj mali, necu se zalit sto je jako💙

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lunica
    29. Kolovoz 2019. 22:15

mala.le.90.

Grizli, ja sutra imam punih 24 tjedna. Sad ga vec osjecam i dok hodam…a kad pojedem, to je tek ludnica😆 nocu me cesto probudi, a udarci su najintezivniji dok sam na ledjima..
    Jednom mi se nije javio citav dan i bila sam tako izgubljena i prepadnuta, a onda je jedan kinder pingvin proizveo boks mec u stomaku hahaha. Tad sam rekla - samo lupaj mali, necu se zalit sto je jako💙

Vecer cure...ja jucer istodosta osjecala udarce a danas ni jedan😕valkda mu je takav dan...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Lala27
    29. Kolovoz 2019. 22:16

Cure, čestitke na urednim pregledima,  LoBi takođe na curici 😄 Ali mi je žao zbog vas koje ste pokupile bakterije, Omerta bolje ti nazovi da vidiš šta kaže dr, jer do kontrole možeš popiti terapiju i izliječiti, a ne čekati toliko. I takođe Red Fox, kako opet neka beštija i bolnica, baš hoće na tebe. 

Iva i mala.le mislim da ste vi spomenule dodatke ishrani za željezo, uz to se pije vitamin C, da se bolje apsorbuje i samim tim mnogo bolje djeluje. 

Goga Znam da sam tebi htjela reći nešto za brusnicu, ali ne znam šta 😂 Uglavnom, ja uzimam u apoteci, sušena brusnica, i evo riješila sam se ešerihije, danas mi došao nalaz, pila sam antibiotik i brusnicu, pa tako da ti neće škoditi ni preventivno ako nemaš bakterije, a čini mi se da ti je bila sterilna urinokulutra. 

Jaivanpa Za pokrete, nekad ih baš stalno osjetim, a nekad ima dana kad se smiri i onda sve mislim kad će se javiti, pa blago lupkam stomak 😂 A kad se javi onda sam mirna i mislim da je sve to normalno 😄 

Samojed Onda ću te upisati kad doktor kaže termin 😄 Nadam se da ti je ruka bolje. Za jekoderm su dobro cure rekle, to je za opekotine odlično, pa sad ne znam da li je to ta riblja mast, ali znam da je prije jekoderm baš imao ružan miris, a sad miriše na kokos 😁

Lunica
    29. Kolovoz 2019. 22:20

DeeDee

LoSa meni je danas dečko pipkao trbuh (družio se s bebom kaže) i pita me zašto mi je na jednoj strani tvrđi. I fakat, sad kad ja pipkam, ispod pupka desno mi je tvrdo, lijevo mekano. Jel to beba? 🙈
    Al udarce tj baloncice osjecam posvuda, najvise bas ispod samog pupka

identicno meni ..kad ti je tako tvrso na jednoj strani mogla bi biti guza ili ledja uglavnom taj straznji dio tijela. poslijekad narastu malo najtvrdja i najveca je glava pa ces pp tome razaznati polozaj bebe i kada krenu stucati😂😂

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

mrgud_zg
    29. Kolovoz 2019. 22:20

Ja isto svaki dan drugacije osjetim. Tipa kad imam puno posla na poslu onda uopce ne razmisljam pa mislim da ne osjetim. Povremeno se bas sokiram nekim udarcem. 
    Danas pak cijelo popodne odmaram i totalni tulum
    S tim da imam osjecaj da je uvijek ledima na lijevoj strani a desni dio trbuha mu je prostor za udaranje. To mi je potvrdila i gin na zadnjem pregledu
    Ja sam ga prije cca 2 tj uspjela prvi put ulovit kamerom kako trese cijeli trbuh 😁

• Lala27
    29. Kolovoz 2019. 22:30

Lunica Kako se osjeti kad beba štuca?😂

mala.le.90.
    29. Kolovoz 2019. 22:32

Zasad nas guzom udaraju jer je sve ostalo jos uvijek mekano za udaranje. I ono kad se ispupci, to je vjerojatno guza.
    Ja zadnjih dana samo govorim kako mi se oduljila trudnoca, jedva cekam da se rodi to malo cudo i da budem s njim💙💕
    Prvu sam trudnocu izgubila pa mi je ovih 9 mjeseci malo predugo i puno iscekivanja...ne mogu docekat sve to sto slijedi, bas me pere uzbudjenje i sreca😍

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.